Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Enara @ 2011 06 20, 18:38)
Pabandziau ir toliau padeti ,nesigauna vistiek  doh.gif
1-as daiktas dar siek tiek isplaukia ,o jei fokusuota i vidurini ,tai trecias irgi lieka ,neisplaukia ne kiek  unsure.gif  Jau uzkniso ,visa diena pleskinu  verysad.gif
Fotografuoju ant A  ; F3.5 ant single -point
Ka blogai darau ?Pls padekit kasnors  4u.gif

gali būti, kad prie F3.5 patenka į ryškumo zoną abu objektai, tada sustatyk objektus kas vieną metrą, nu tikrai tada viskas pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 20, 18:44)
A tai auto?Del M ir fotografuok ant M.

Na ne ,ne auto ,o tiesiog A .Reikia paziureti ka sis trumpinimas reiksia ,bet tikrai ne auto . Problema tai ,kad ijungus M rezima man neleidzia fotografuoti ,padaro balta kadra ir issijungia fotikas ir niekur nerandu ka cia reiskia g.gif
Papildyta:
Graziausiai doh.gif biggrin.gif Dabar isvis ne ant vieno rezimo nebenori fokusuoti unsure.gif Gal zinot ka galejau nuspausti ,kad nebefotkina ?Nes i toli fotografuoja noriai ..Pradejau nervuotis jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 20, 18:43)
Niu prikroviau foto sekmadieninės sesijos...vien žo...pradžioj daug kas š...atrodė, dabar jau ir ta nebloga, ir ta įdomi, o ta šiaip nieko kadravimas ir t.t.t doh.gif galutiniam variante, nebegaliu išsirinkti geresnių doh.gif

Noriu paklausti, kuri geriau poza, šviesa ir apskritai nuotrauka:

dėkinga už komentarus...ir pagalbą atsirenkant geresniu kadrus  4u.gif

patarkavau flickryje blush2.gif bet ale ir sunku tatoo fotkint, realiai pati nzn kaip įgyvendinčiau doh.gif iš šalies tai dar komentuojasi, bet pati nzn ar susitvarkyčiau.. tik tokias dideles tatoo tai žinok be rūbų fotografuočiau, tik aišku ne kiekviena nori ko gero išsirengti g.gif nes tatoo didelė, ir rūbai dar labiau apkrauna viską, ir žvilgsnis kažkur klaidžiot pradeda po visas kitas detales... kažkaip reiktų akcentuoti tą tatoo, kad visasdėmesys kryptų tik į ją g.gif
Atsakyti
Sveikutės ax.gif

Vis skaitau ir skaitau jūsų temą,bet nedrystu prisijungti blush2.gif
Neseniai įsigijau Canon 500.
Tai taip noriu išmokt gražiai fotografuot...

Jungiuos su pirmu ND.

user posted image
user posted image
user posted image

Laukiu vertinimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enara @ 2011 06 20, 20:03)
Na ne ,ne auto ,o tiesiog A .Reikia paziureti ka sis trumpinimas reiksia ,bet tikrai ne auto . Problema tai ,kad ijungus M rezima man neleidzia fotografuoti ,padaro balta kadra ir issijungia fotikas ir niekur nerandu ka cia reiskia  g.gif
Papildyta:
Graziausiai  doh.gif  biggrin.gif  Dabar isvis ne ant vieno rezimo nebenori fokusuoti  unsure.gif  Gal zinot ka galejau nuspausti ,kad nebefotkina ?Nes i toli fotografuoja noriai ..Pradejau nervuotis jau  blush2.gif

O koks pas tave fotikas ir objektyvas?

QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 20, 20:05)
Sveikutės ax.gif

Jungiuos su pirmu ND.

Laukiu vertinimų ax.gif

Mano akimis viskas gerai su 1 ND mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 20, 19:14)
O koks pas tave fotikas ir objektyvas?

NIkon D3100 AF-S NIKKOR 18-55mm Dabar vel isijungiau naudojimosi vadova ,nes nesuprantu ko jis man cia nebefotkina ..Gal baterija issirovusi buvo perdaug ,bet rode ,kad 1 padala dar yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 06 20, 19:05)
Sveikutės ax.gif

Jungiuos su pirmu ND.

Laukiu vertinimų ax.gif

Sveika prisijungus thumbup.gif ND puikiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, norėčiau ir aš po truputį įsijungti į Jūsų gretas, bet nesigauna ir man pirmas ND. Fotkinu su pentax k-x , objektyvas 18-55
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 20, 20:14)

Mano akimis viskas gerai su 1 ND  mirksiukas.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 20, 20:27)
Sveika prisijungus  thumbup.gif  ND puikiai  4u.gif

Labai ačiū merginos,jūs čia visos tokios draugiškos wub.gif
O dėl namų darbų tai taip jaudinausi,kaip prieš egzaminą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beieškanti @ 2011 06 20, 20:33)
Sveikos merginos, norėčiau ir aš po truputį įsijungti į Jūsų gretas, bet nesigauna ir man pirmas ND. Fotkinu su pentax k-x , objektyvas 18-55

o kas nesigauna? g.gif

Gotte, flickre pakomentavau šiek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beieškanti @ 2011 06 20, 19:33)

labas smile.gif

kas konkrečiai nesigauna?
Atsakyti
Laba diena. Prašau pagalbos.
Su kokia programa tvarkote apkarpytos foto parametrus? kad spausdinant neliktų baltų tarpų?
Arba gal galite kokią nuorodą,jei apie tai jau buvo kalbėta 4u.gif
Atsakyti