Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dalyja @ 2011 06 20, 15:51)
Tai man beveik visos gaunasi JB  doh.gif

O jei pirmą spalvotą, o antrą j/b? Nes ta soskė labai jau aktyvi nuotraukoje.. Aišku, čia IMHO, palaukim ką kitos pasakys. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 20 birželio 2011 - 15:54
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 20, 15:46)
Šmaikštuolės  lotuliukas.gif prisijuokiau iš jūsų tongue.gif

Na o čia įkeliu kelias foto iš naujagimio FS  ax.gif

pirmojoj erdvės viršuje per daug , kvadratą daryčiau, šiaip labai gražu 4u.gif

o antrąją į j/b versčiau, arba kažkaip slopinčiau čiulptuko spalvas, nes labai į akį krenta ... pjaunasi spalvos..
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 20, 16:46)
Šmaikštuolės  lotuliukas.gif prisijuokiau iš jūsų tongue.gif

Na o čia įkeliu kelias foto iš naujagimio FS  ax.gif

pirmoji labai faina tik daryčiau gal kvadratą, o antroji na gal tikrai jb padaryti g.gif nes nu graži nuotrauka tik tos spalvos
Atsakyti
Supratau, einu taisyt mirksiukas.gif 4u.gif

Na o čia 2 grupės pratęsimas

dosos nuotrauka

user posted image

ir mano pratęsimas
user posted image
Atsakyti
Sveikos wink.gif
Gal galit patart ka blogai darau su 1-u ND ?Nes 1-oj foto matosi manau puikiai ,o kitose man kazkaip nesigauna doh.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 20, 15:20)
Pandre, tokių kaip tavo nikas skaipe rado keletą, gal gali mane susirast- aš- ladybug23

o kaip tu galvoji, tavuju nera tokiu begale?!Ir is Taiwano, ir is USa, ir is dar kazkur...bet is Lt neaptikau doh.gif gal, i emaila galetum permesti ? blush2.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 20, 15:51)
na aš šiandien "naminę" nėštukės fs apturėjau,tai galiu dar vieną privalumą pasakyti savo naujo fotiko - ogi sukiojamas ir lankstomas ekranas  thumbup.gif nu dabar ir kopėčių nebereikia 

laukiam nuotraukyciu bigsmile.gif
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 20, 16:46)

Na o čia įkeliu kelias foto iš naujagimio FS

Na, prikelet jus cia naujagimiu wub.gif Bais grazu...man viskas grazu, kas su tokiais maziukais vaikiukais susije blush2.gif Tik va tas zindukas, tikrai kiek blasko demesi(zinau, ir pati ji turiu nuotraukose keliose doh.gif aciu d...tik keliose biggrin.gif )bet siaip graziai jus juos raitot wub.gif
Airv, tave lyg ir radusi buvau is begalybes, bet maciau atsijugusi buvai skype mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enara @ 2011 06 20, 17:56)
Sveikos wink.gif
Gal galit patart ka blogai darau su 1-u ND ?Nes 1-oj foto matosi manau puikiai ,o kitose man kazkaip nesigauna  doh.gif

Na mano akimis dvi paskutinės mažai kuom skiriasi mirksiukas.gif Padaryk didesnius tarpus tarp daiktų.
Atsakyti
Pandre, Ladybug23 iš Vilniaus. Su rankyte tokia foto avataras. Ieškok Indrės, bet jei išmes kaip ožką, tai čia aš biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 20 birželio 2011 - 18:22
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 20, 19:10)
Pandre, Ladybug23 iš Vilniaus. Su rankyte tokia foto avataras.

aciu, mergyt 4u.gif
Airv, nebereikia, su Laukine25 susigaudem, nors ir itariai ji i mane ziurejo, bet vis vien itikinau, kad nesu apsimetele lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Laukine, va sita turejau jau :
Kazkada buvau pabandziusi uzdeti ji, bet ne overlay padariau, o kazka ten kito, fiill line ar colour kazka ten nuspaudusi buvau..nebepamenu jau..va kaip atrode doh.gif nusireguliavau i lankas...bet tiesiog eksperimentavau ir viskas...buvo ir kitokiu variantu, grazesniu, sviesesniu, su didesniu kontrastu, o va sis spalvu ar liniju uzpildymas dave kitoki varianta rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 20, 17:57)
Na mano akimis dvi paskutinės mažai kuom skiriasi  mirksiukas.gif Padaryk didesnius tarpus tarp daiktų.

Pabandziau ir toliau padeti ,nesigauna vistiek doh.gif
1-as daiktas dar siek tiek isplaukia ,o jei fokusuota i vidurini ,tai trecias irgi lieka ,neisplaukia ne kiek unsure.gif Jau uzkniso ,visa diena pleskinu verysad.gif
Fotografuoju ant A ; F3.5 ant single -point
Ka blogai darau ?Pls padekit kasnors 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enara: 20 birželio 2011 - 18:41
Niu prikroviau foto sekmadieninės sesijos...vien žo...pradžioj daug kas š...atrodė, dabar jau ir ta nebloga, ir ta įdomi, o ta šiaip nieko kadravimas ir t.t.t doh.gif galutiniam variante, nebegaliu išsirinkti geresnių doh.gif

Noriu paklausti, kuri geriau poza, šviesa ir apskritai nuotrauka:

user posted image

user posted image

daugiau FS foto: ČIA būčiau dėkinga už komentarus...ir pagalbą atsirenkant geresniu kadrus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Enara @ 2011 06 20, 18:38)
Pabandziau ir toliau padeti ,nesigauna vistiek  doh.gif
1-as daiktas dar siek tiek isplaukia ,o jei fokusuota i vidurini ,tai trecias irgi lieka ,neisplaukia ne kiek  unsure.gif  Jau uzkniso ,visa diena pleskinu  verysad.gif
Fotografuoju ant A  ; F3.5 ant single -point
Ka blogai darau ?Pls padekit kasnors  4u.gif

A tai auto?Del M ir fotografuok ant M.
Atsakyti