Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

oi prajuokinot su tais skeciais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 06 20, 14:30)
oi prajuokinot su tais skeciais  lotuliukas.gif

Nu mes irgi iš tavęs juoksimės, kai po lietum su maišeliu ant galvos stovėsi biggrin.gif O mes sau išdidžiai- kaip grybai per lietų su sidabriniais skėčiais ant galvų biggrin.gif Juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis, ane grybai? tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fotografe @ 2011 06 19, 20:33)
mano kompas nerodo jokio skirtumo tarp šitų trijų...

QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 19, 20:36)
aciuuu  4u.gif  4u.gif  iskart ejau ziuret ,super gavos ,dar grybauju su PS  blink.gif
Papildyta:
nematau ir as labai skirtumo  g.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 06 19, 20:39)
3 ND kaip ir gerai, bet va 2 ND g.gif ar pati supranti kas turi keistis? mirksiukas.gif

jo, sugrybavau su 2 nd - ziurejau, kad sviesa butu vienoda, o i fona net neaktreipiau demesio, kuris turi blankti keiciantis diafragmai doh.gif suprantu, kas negerai. tai trecias ir pirmas kaip suprantu uzskaityti smile.gif siandien arba ryt bandysiu perdaryt antraji.
dekui!
Atsakyti

na aš šiandien "naminę" nėštukės fs apturėjau,tai galiu dar vieną privalumą pasakyti savo naujo fotiko - ogi sukiojamas ir lankstomas ekranas thumbup.gif nu dabar ir kopėčių nebereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
ramunių pieva labai patiko ir gottes auto blush2.gif tas moteriškas pilvukas, švelnumas ir vyriška jėga, stiprumas blush2.gif nu super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 20, 14:51)
na aš šiandien "naminę" nėštukės fs apturėjau,tai galiu dar vieną privalumą pasakyti savo naujo fotiko - ogi sukiojamas ir lankstomas ekranas  thumbup.gif nu dabar ir kopėčių nebereikia  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 20, 16:27)

nu bet rimtai žinok, aišku fokusuoja tada tikrai ilgiau,bet aš jau geriau palauksiu bet gausiu norimą rezultatą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 20, 14:38)
Nu mes irgi iš tavęs juoksimės, kai po lietum su maišeliu ant galvos stovėsi  biggrin.gif O mes sau išdidžiai- kaip grybai per lietų su sidabriniais skėčiais ant galvų  biggrin.gif Juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis, ane grybai? tongue.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif as gal paieskosiu asistento ebay pirkti biggrin.gif Kai lis sketi palaikytu, kai svies saule - refletoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 06 20, 14:37)
biggrin.gif as gal paieskosiu asistento ebay pirkti  biggrin.gif  Kai lis sketi palaikytu, kai svies saule - refletoriu smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šmaikštuolės lotuliukas.gif prisijuokiau iš jūsų tongue.gif

Na o čia įkeliu kelias foto iš naujagimio FS ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 06 20, 15:37)
biggrin.gif as gal paieskosiu asistento ebay pirkti  biggrin.gif  Kai lis sketi palaikytu, kai svies saule - refletoriu smile.gif

Jei rasi gerą, kooperuojamės, kąąą smile.gif
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 20, 15:46)
Šmaikštuolės  lotuliukas.gif prisijuokiau iš jūsų tongue.gif

Na o čia įkeliu kelias foto iš naujagimio FS  ax.gif

Pirma faina, bet man daugoka viršaus juodo..

Antrą daryčiau j/b, nes kerta ta soskė spalvota. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 20, 16:48)
Pirma faina, bet man daugoka viršaus juodo..

Antrą daryčiau j/b, nes kerta ta soskė spalvota. 4u.gif

Tai man beveik visos gaunasi JB doh.gif
Atsakyti