Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 20, 12:39)
Kai pamačiau sesijos rezultatus, nusivyliau, bet va pamažu, šviežia galva vis atradau kas patiko.. Todėl dar kart noriu priminti ką visos žinom- neskubėkit atrinkt po sesijos foto, palaukit, ataušt reik, mintims susigulėt.. Kitomis akimis pažiūrėjus visai kitaip viskas atrodo.. Nes sakau, šio lelio sesiją laikiau absoliučiu ****'up'u. doh.gif

Tai va ir aš sėdžiu ir laukiu kada galėsiu pasižiūrėt į paskutinį fotografavimą...

Užrašas dabar ant tavo paskutinės nuotraukytės, labai liuks žiūrisi mirksiukas.gif
O va dėl apdirbimo, na čia skonio reikalas ax.gif šiaip gražiai žiūrisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 20 birželio 2011 - 12:37
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 19, 18:54)
nu va, padariau ne taip kaip buvau sugalvojus, nu bet ateity dar įgyvendinsiu savo sumanymą smile.gif

man patinka tokie bandymai ax.gif

QUOTE(juratike13 @ 2011 06 19, 21:49)
Aš siandien ejau pieva fotkinti, atbego mano zuikiai abu...tai gavosi tai,kas gavosi g.gif

be actiono labiau patinka, ten kur mergytė, gal viršaus daugiau norisi, bet ir pati žinai manau ax.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 19, 21:58)
patvarkiau biski kitaip  smile.gif

paieškok įdomesnės šviesos, eik fotkint anksti ryte arba vakare, saulei leidžiantis, stebėk šviesą...

QUOTE(airv @ 2011 06 20, 02:08)
Rodau ir aš vieną nuotrauką. Norėčiau kritikos.

įdomiai atrodo, tik man toks jausmas, kad kažkaip neišbaigta... aš gal daugiau tektūros ant veido palikčiau, kad labiau perėjimas gautųsi, nu nežinau g.gif bet šiaip tai, faina.. smile.gif

Laukine, graži kūdikėlio foto, jauki tokia smile.gif

Gotte, su dukryte labai labai wub'as, o su vyru man irgi patinka ax.gif
Atsakyti
Laukine - gražu 4u.gif

merginos,aš tai taip užsivrečiau darbais,o dar ir reflektorius taip pakankamai pasyviai visos dalinasi doh.gif šiaip jei ne taip užsivertus bučiau tikrai užsakyčiau arba palaukit mėnesiuką,tada jau mažiau būsiu užsiėmusi blush2.gif

jau ir su jumis nebespėju...nei skaityti nei komentuoti doh.gif psio,reikia imti atostogas lotuliukas.gif
Atsakyti
na paskaičiau atsiliepimus apie tas lietaus apsaugas, tai daug kas rašo, kad rasoja fotikas ją uždėjus g.gif tai tokiu atvėju ko gero geriau su skėčiu fotkint g.gif dabar galvoju dar, ar reikia man to daikto ar ne g.gif
Papildyta:
nebent tokį pirkt http://cgi.ebay.co.u...=item20ba59906b hihihi.gif gal ir juokingai atrodo, bet žinokit jau mastau visai apie tokį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 20 birželio 2011 - 13:27
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 20, 14:40)
na paskaičiau atsiliepimus apie tas lietaus apsaugas, tai daug kas rašo, kad rasoja fotikas ją uždėjus  g.gif  tai tokiu atvėju ko gero geriau su skėčiu fotkint  g.gif  dabar galvoju dar, ar reikia man to daikto ar ne  g.gif
Papildyta:
nebent tokį pirkt http://cgi.ebay.co.u...=item20ba59906b  hihihi.gif  gal ir juokingai atrodo, bet žinokit jau mastau visai apie tokį biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 20, 13:40)

nebent tokį pirkt http://cgi.ebay.co.u...=item20ba59906b  hihihi.gif  gal ir juokingai atrodo, bet žinokit jau mastau visai apie tokį biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir aš apie tokį galvočiau smile.gif Manau daug patikimiau ir patogiau nei tas maišas ant fotiko, tik labai juokingai atrodo.. O bet tačiau- visi per fotosesiją bus linksmis, nes juoksis iš fotografo su skėčiu ant galvos biggrin.gif Dvigubas privalumas biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui merginos už kritiką 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 20, 07:21)
viskas man labai labai labai gražu........ tik veidukas peršviestas užkliuvo  g.gif

Peršviestas, tai čia kaip? Tau rodo, kad išdegęs? g.gif

Dėl pasirinkimo tekstūros, tai pirmiausia rinkausi ją dėl požiūrio į merginą, kaip aš ją pati matau. Man ji tokia tarytum ramaus vėjo karalienė, su banguotom nuotaikom...linksma, meili, nusiminusi, vėl linksma...banguota, bet santūri. Todėl tokias "sukančias" linijas ir rinkausi.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 20, 13:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir aš apie tokį galvočiau smile.gif Manau daug patikimiau ir patogiau nei tas maišas ant fotiko, tik labai juokingai atrodo.. O bet tačiau- visi per fotosesiją bus linksmis, nes juoksis iš fotografo su skėčiu ant galvos biggrin.gif Dvigubas privalumas  biggrin.gif

būtent lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man tai žinokit pofik, varyčiau su tokiu skėčiu tikrai biggrin.gif ir rankos laisvos, ir nėr jokio kondono ant fotiko.. biggrin.gif

tik irgi reikės atsiliepimus paskaityt, nes blyn, skėtis nėra didelis, ir gal pvz nuo skėčio lašai kur nors ne ant žemės varvės, o ant užpakalaio, ar dar kur nors doh.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2011 06 20, 13:48)
Dėkui merginos už kritiką  4u.gif
Peršviestas, tai čia kaip? Tau rodo, kad išdegęs?  g.gif

tiesiog per šviesi veido dešinė, nežinau ar išdegęs, su pipete niekada netirinu tokių dalykų smile.gif norėtųsi švelnesnės šviesos..
Papildyta:
yra dar toks, didesnis biggrin.gif nu ale su tokiu gal gėda būtų kam nors pasirodyt lotuliukas.gif
http://cgi.ebay.co.u...=item1e647e742a
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 20, 13:52)

yra dar toks, didesnis biggrin.gif

Oi blyn, lūžtu lotuliukas.gif Aš va pagalvojau su tuo mažiuku ar nevarvės lašai nuo jo ant fotiko g.gif O po tokiu tai jau ir galva ir fotikas su televyku tilptų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 20, 12:39)
Ar Tu turi sayonaros tą grūdą? Jei ne, galiu skaipu permesti.

O galima ir man ta grudeli? As vis cia parekauju kad noriu tikro juostinio grudo, ale niekas neatsisaukia g.gif turbut per tyliai rekiu ax.gif Savo skype i AZ brukstelesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 20, 13:52)
tiesiog per šviesi veido dešinė, nežinau ar išdegęs, su pipete niekada netirinu tokių dalykų smile.gif norėtųsi švelnesnės šviesos..

Aišku. Dėkui smile.gif

Merginos, jei rimtai užsakinėsite apsaugas nuo lietaus jungsiuosi ir aš masiniam pirkimui smile.gif
Atsakyti
Pandre, tokių kaip tavo nikas skaipe rado keletą, gal gali mane susirast- aš- ladybug23 4u.gif
Atsakyti