QUOTE(Alabama @ 2011 06 20, 11:22)
Gruda, actiona, nezinau, man idomu, KAIP gavosi toks minkstas rukelis.
Manau kad rūkėlis dėl grūdo žinok, nes vien action meta tik spalvą. Ar Tu turi sayonaros tą grūdą? Jei ne, galiu skaipu permesti.
QUOTE(Yvette @ 2011 06 20, 11:28)
Laukine, labai labai skiriasi ši kūdikėlio fotosesija nuo tavo ankstesnių foto. Man tai labai patinka, nu miela žiūrėt, nors vaikutis ir ne savas.
uch, ačiū. Va sakėt, kad lyg mano braižas atsiranda.. Bet su paskutinėmis foto vėl aš balansuoju ties ieškojimų riba.. Nežinau koks mano braižas, koks mano skonis.. Gal dar ir nuo nuotaikos labai priklauso darbai. Niekad nemaniau kad grūdas man gali patikt, aš gi visiškai skaitmeninis žmogeliukas. O va, gavosi panašu į juostą ir man visai miela. Kaži ar atrasiu aš savo kažką, pagal ką galėsit suprast, nu čia jau ta Laukinė, ji tikrai
Kai pamačiau sesijos rezultatus, nusivyliau, bet va pamažu, šviežia galva vis atradau kas patiko.. Todėl dar kart noriu priminti ką visos žinom- neskubėkit atrinkt po sesijos foto, palaukit, ataušt reik, mintims susigulėt.. Kitomis akimis pažiūrėjus visai kitaip viskas atrodo.. Nes sakau, šio lelio sesiją laikiau absoliučiu ****'up'u.