Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2011 06 20, 02:08)

Rodau ir aš vieną nuotrauką.

si karta man ta tekstura nelabai g.gif pamenu kur natas dejai, tai mergina buvo su gitara, viskas risosi tarpusavy, cia va to rysio nematau
Atsakyti
Akasha tavo darbai nerealūs, aš tavo gerbėja bigsmile.gif nu kažkas nuostabaus.......... o tu čia nesirodai, ar aš praleidau? kažkaip netyčia užklydau, ir wo, žiūriu naujų darbų yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 06 20, 01:08)
Laukine, graži šviesa ir logo smile.gif Grūdą pamėgai? biggrin.gif JB tonuotas, nelabai man "murzinumas" toks.

Papildyta:
Rodau ir aš vieną nuotrauką. Norėčiau kritikos.

Nežinau aš ką mėgstu ir ko ne.. Bandau, aš visa paieškose smile.gif Man irgi patiko.. Čia Sayonaros tas grūdas, pabandžiau ir kažkaip man nieko.. smile.gif

Dėl Tavo, tai man šiaip gražu, bet ta tekstūra gal visgi labiau man trukdo nei prideda grožio..

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 20, 07:21)
kažkurį iš perdengimų pasirenku- multiply ar kokį ten, nežinau tiksliai, nes kas kart skirtingai darau, nenaudoju vieno ir to paties metodo, darau viską kaip parašiau, tuos perdengimus pakeitaliot pabandyk, kažkuris iš jų būtent taip ir daro kaip tu nori smile.gif

viskas labai gražu ...........  wub.gif

ir pagaliau logo  nebegadins nuotraukos  thumbup.gif

Nesigauna taip kaip noriu, bandžiau visaip, na, bet dar žaisiu smile.gif
doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(gotte @ 2011 06 20, 08:00)
logo super  drinks_cheers.gif eisiu ir aš bandytis pasižaisti pagal vakarykščius patarimus ax.gif gal rG nebepriekabiaus biggrin.gif
foto man nuostabi...ech...griožis

biggrin.gif nu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 20 birželio 2011 - 10:00
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 19, 11:44)
ačiū  blush2.gif tokia tyluma ,kad jau maniau nugrybinau  doh.gif

o čia keleta iš fs nuo pajūrio

patiko ir kriksto ir pajurio 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2011 06 19, 18:20)
aj..biški tyngiu...nu gal koki vieną padarysiu  g.gif

į antrą lietuvių tėvynę  ax.gif šiaip norėtume į Kanadą, bet čia gal po to apie tai pagalvosim rolleyes.gif

musu irgi svajone kanada smile.gif , ir super pirma su dukryte foto wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 19, 23:53)
ir aš įdėsiu:

Domina nuomonė dėl šviesos. Nu ir kaip logo? biggrin.gif

Nuostabu.Kaip tu darei ta tonavima?

QUOTE(airv @ 2011 06 20, 01:08)

Man ne.Kam tos linijos, kokia ideja nuotraukos?

Gotte, labai patiko.
Vika Pika-reportazine nuotrauka labai sunkus zanras siaip, o kaip ir sake-sunku pagal mazas nuotraukas kazka sprest.
Juratike-be actiono nuostabi.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 20, 11:19)
Nuostabu.Kaip tu darei ta tonavima?

Actioną dėjau. Tu čia apie spalvą ar grūdą? g.gif Jei apie spalvą, tai action smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 20, 11:21)
Actioną dėjau. Tu čia apie spalvą ar grūdą? g.gif Jei apie spalvą, tai action smile.gif

Gruda, actiona, nezinau, man idomu, KAIP gavosi toks minkstas rukelis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 20, 10:01)
ačiū, ten mano ta gamta biggrin.gif malonu, kad patiko  4u.gif

o dėl apsaugų, tai neiškojau, tiesiog prisiminiau, kad čia buvo kalbėta, ir savaitgalį kai lijo, pagalvojau, kad blyyyyyyyyyn- kaip praverstų tokia apsauga smile.gif

Aš negaliu apsiimt, nes mano anglų labai prasta ax.gif bijau nesusikalbėsiu su pirkėju. Norėjau prašyt tų kurios jau turi pirkimo bei derybų patirties internetu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Laukine, labai labai skiriasi ši kūdikėlio fotosesija nuo tavo ankstesnių foto. Man tai labai patinka, nu miela žiūrėt, nors vaikutis ir ne savas.

Airv portretas gražus. Mąstau kodėl tuos pabangavimus dėjai. Na vistiek turėjai savų motyvų. Aš tuomet gal dar patonuočiau. Šiai par taip, įdomiai atrodo. Jei nedažnai, tai ok.

Svajone nepamenu ar apie tavo foto ką rašiau. Jei ką pasikartosiu. Man labai patinka tokie rodos paprastučiai vaizdai, kuriuos lygi tekstas ar kokia frazė, tiesiog vienas žodis. Jaučiu silpnybę tokiems darbams. Liuks.

Gotte mielos foto į šeimos albumą. Pirmoje labai gražiai mergytė prigludusi prie pilvuko. O antroje išties labai saugiai, tėviškai apkabintas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 birželio 2011 - 11:31
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 20, 00:36)
dabar dėl meeto - kadangi nežiniai koks ryt bus vakaras,tai aš rašau savo telefoną čia 861111921,kas žadat ateiti paskambinkit kai būsite vietoje,aš kur nors ant suoliuko bazuosiuosi jei nelis,o jei lis net nežinau,už tai ir duodu numeriuką  4u.gif rodos 18.30 rašiau valandą Sereikiškių parke  4u.gif

Dėkui, dabar nors žinosiu, kuriais varpais skambinti biggrin.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 20, 00:53)
ir aš įdėsiu:

user posted image

Domina nuomonė dėl šviesos. Nu ir kaip logo? biggrin.gif

Man viskas gerai, gražu.

QUOTE(airv @ 2011 06 20, 02:08)
Rodau ir aš vieną nuotrauką. Norėčiau kritikos.
user posted image

Man labai gražios merginos akys, bet kai pažiūriu į nuotrauką, žvilgnis bėgioja nuo akių, prie tų "dryžių" padarytų. Kažkaip vagia jie man dėmesį nuo akių.

Jetus, jaučiu tuoj mane sušaudysit, nes pati nieko nerodau, o pasisakyt tai mėgstu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 20, 11:26)
Aš negaliu apsiimt, nes mano anglų labai prasta  ax.gif bijau nesusikalbėsiu su pirkėju. Norėjau prašyt tų kurios jau turi pirkimo bei derybų patirties internetu  ax.gif  4u.gif

nu vat, man irgi su anglų super prastai..
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 20, 11:22)
Gruda, actiona, nezinau, man idomu, KAIP gavosi toks minkstas rukelis. smile.gif

Manau kad rūkėlis dėl grūdo žinok, nes vien action meta tik spalvą. Ar Tu turi sayonaros tą grūdą? Jei ne, galiu skaipu permesti.

QUOTE(Yvette @ 2011 06 20, 11:28)
Laukine, labai labai skiriasi ši kūdikėlio fotosesija nuo tavo ankstesnių foto. Man tai labai patinka, nu miela žiūrėt, nors vaikutis ir ne savas.

uch, ačiū. Va sakėt, kad lyg mano braižas atsiranda.. Bet su paskutinėmis foto vėl aš balansuoju ties ieškojimų riba.. Nežinau koks mano braižas, koks mano skonis.. Gal dar ir nuo nuotaikos labai priklauso darbai. Niekad nemaniau kad grūdas man gali patikt, aš gi visiškai skaitmeninis žmogeliukas. O va, gavosi panašu į juostą ir man visai miela. Kaži ar atrasiu aš savo kažką, pagal ką galėsit suprast, nu čia jau ta Laukinė, ji tikrai smile.gif

Kai pamačiau sesijos rezultatus, nusivyliau, bet va pamažu, šviežia galva vis atradau kas patiko.. Todėl dar kart noriu priminti ką visos žinom- neskubėkit atrinkt po sesijos foto, palaukit, ataušt reik, mintims susigulėt.. Kitomis akimis pažiūrėjus visai kitaip viskas atrodo.. Nes sakau, šio lelio sesiją laikiau absoliučiu ****'up'u. doh.gif
Atsakyti