Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dalyja @ 2011 06 19, 22:01)

Sorry, bet man nesižiūri nei viena... t.y. gražu, bet nėra nerealu mirksiukas.gif tikiuosi, supratai  ax.gif

suprantu 4u.gif aciu uz nuomone mirksiukas.gif man iki nerealumo ooiiii kaip toli smile.gif
Atsakyti
nu trumpam užbėgu,ką tik grįžau iš "Tu gali šokti" finalo iš Forume Palace, o va ten tai su televikais visi fotkino,o aš pirmą kartą be fotiko išėjau lotuliukas.gif

labai ačiūūū visoms merginoms už gražius žodžius mano nuotraukoms 4u.gif
dėl ryškumo ir panašiai,tai ištikro nelabai aš ką ten su ps dariau, na gal čiut čiut levelius pastumdžiau - nes fotografavimo sąlygos buvo labai geros blush2.gif

dabar dėl meeto - kadangi nežiniai koks ryt bus vakaras,tai aš rašau savo telefoną čia 861111921,kas žadat ateiti paskambinkit kai būsite vietoje,aš kur nors ant suoliuko bazuosiuosi jei nelis,o jei lis net nežinau,už tai ir duodu numeriuką 4u.gif rodos 18.30 rašiau valandą Sereikiškių parke 4u.gif

nuotraukas apsiblaususiom akim tik peržvelgiau,tai man Svajonės labai įstrigo 4u.gif ir mergaitė gulinti pievoje 4u.gif
Atsakyti
ir aš įdėsiu:

user posted image

Domina nuomonė dėl šviesos. Nu ir kaip logo? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 19 birželio 2011 - 23:57
gotte, patinka spalvos. Ryšku, gražu - šaunuolė.

QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 18, 23:18)
as po kiekvienos fotosesijos taip jauciuos biggrin.gif o paskui randu kazka gero. arba nerandu, bet jau taip ismokstu kazka. tad zinok, priprask prie sito jausmo, jei zadi ir toliau fotografija uzsiimt wink.gif

Labai bjaurus jausmas...

Kikirike, patiko krikštynų reportažas. Toks paprastas, mielas.

Svajonė mūsų, patinka žolynėlių spalvos smile.gif Raw ar jpg tvarkai?

Laukine, graži šviesa ir logo smile.gif Grūdą pamėgai? biggrin.gif JB tonuotas, nelabai man "murzinumas" toks.

Papildyta:
Rodau ir aš vieną nuotrauką. Norėčiau kritikos.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 20 birželio 2011 - 01:09
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 19, 23:53)
Nėra net ką lyginti, žymiai geriau.

QUOTE(airv @ 2011 06 20, 01:08)
Kaip įdomiai. Niekaip nesugalvoju ką galėčiau pakritikuot, gal to, ko nesuprantu, pvz spalvų, tonų. Tai patylėsiu biggrin.gif

O pasigrožėti galiu, atrodo taip ganėtinai įspūdingai bigsmile.gif
Atsakyti
Svajone, radau. Rašomės AŽ, susitarsim, kaip perduosiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 19, 19:45)
Svajone, jo, pažiūrėjau, kad aš taip irgi dariau.. Bet va man dėl ko toks klausimas: o tarkim jei tavo tekstas "užeina" ir ant pvz balto fono nuotraukoj ir tarkim ant raudono. Matau, kad daugumos logo kažkaip prisitaiko spalvas taip, kad išryškėja tas logo, bet atspalviai vos ne raidžių, jei jos patenka ant skirtingų fonų, gali skirtis.. Na, ryškumą su Opacity reguliuojam, jo, bet tas raides kaip?

kažkurį iš perdengimų pasirenku- multiply ar kokį ten, nežinau tiksliai, nes kas kart skirtingai darau, nenaudoju vieno ir to paties metodo, darau viską kaip parašiau, tuos perdengimus pakeitaliot pabandyk, kažkuris iš jų būtent taip ir daro kaip tu nori smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juratike13 @ 2011 06 19, 20:49)

Aš siandien ejau pieva fotkinti, atbego mano zuikiai abu...tai gavosi tai,kas gavosi g.gif
Su action...
[
Klaidas matau, bet noriu is jusu isgirst...ar vertos demesio... ax.gif

tikrai vertos dėmesio 4u.gif labai gražu.. tik man su actionu nepatiko, nesveika odos spalva atrodo g.gif bet žiūrėkis kaip tau labiau patinka, nes reikia persirgti šia liga, anksčiau aš irgi juos labai stipriai naudojau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 19, 20:58)

patvarkiau biski kitaip  smile.gif

antroji labai patiko bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 19, 22:37)
islindau is savo tamsaus kampo ir as smile.gif aciuuz palaikyma smile.gif
man pavyzdziui pirmas ispudis toks stiprus, kad net pati uzsimanaiu 3-io vaikelio, nors patikek, man jau dvieju per daug... tai manau, tai ka turejai padaryt padarei, bent jau man ispudi paliko
del tatoo tai cia turbut skonio reikalas, man tai kontrastinga ir grazu....
kas yra action??? ir su kuo valgoma? kaip padaroma?

mergaites, idedat savo nuotraukas ir kaip ir apsidrausdamos beveik visos rasot, matau pora klaidu, bet pakomentuokit, bukit geros, pakomentuokit tas klaidas, kurias pacios matot, mums naujokems tai labai naudinga informacija blush2.gif

kitas dalykas as dedu savo katastrofos nuotrauka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  siandiena juokas ima... matau tokius dalykus, spalvos... kazkoks rausvas atspalvis, ir jos nera ryskios, nors zole buvo zalia ir viskas turejo but ryskiau, fotkinau ant M lyg, bandziau pati nustatinet... matot ka gavau. tai dabar prasau patarimu ir daug komentaru. i kompozicija nekreipkit demesio, noriu patarimu del technines dalies, nes pradziai su ja reikia susitvarkyt... doh.gif  doh.gif

galėtum įdėti didesnes ir parašyti su kokiais nustatymais nufotogrrafuotos šios foto?
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 19, 21:09)
:
Šiose dviejose man nepatinka centruotas užrašas. Bendrai idėja šauni, iš visų man gražiausia ši:

žinok kaip tik ilgai svarsčiau dėl centravimo biggrin.gif
Papildyta:
ir aš įdėsiu:

Domina nuomonė dėl šviesos. Nu ir kaip logo? biggrin.gif

viskas labai gražu ........... wub.gif

ir pagaliau logo nebegadina nuotraukos thumbup.gif
Papildyta:

Svajonė mūsų, patinka žolynėlių spalvos smile.gif Raw ar jpg tvarkai?

Papildyta:

ačiū 4u.gif raw tvarkau, jpg jau senai palaidojus biggrin.gif
-----------------

viskas man labai labai labai gražu........ tik veidukas peršviestas užkliuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 06 19, 20:28)
toji su dukryte tai nuostabule antroji - vyriskio rankos apacioje (ties tricepsu, kur turetu buti krutines sonas) matosi demes kazkokios

ten tamsinau specialiai...ant mano kompo normaliai atrodo... g.gif blyn vadinasi reikėjo dar labiau g.gif

QUOTE(juratike13 @ 2011 06 19, 20:49)
Gotte, su dukryte...labai patinka...gryda dejai special?

Aš siandien ejau pieva fotkinti, atbego mano zuikiai abu...tai gavosi tai,kas gavosi

jo, biški grūdo, be to foto kokybė prasta, ten gal 2MB tesigavo apkarpius ir JB pavertus doh.gif rinkausi iš viso gal tik iš 5 foto, daug kur fotkuso nebuvo...baisu vien žo doh.gif bet rezultatu aš patenkinta...į menus nepertenduoju, čia šeimos albumui blush2.gif

Labai smagi foto. Man su actionu gražiau žymiai

QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 19, 21:09)
* Ilgam? Lėlytė čia dar gims? 

Pirmoji labai miela, dukrytės galvytė taip meiliai ant pilvuko padėta. Antroji nors ir pilvukas, bet man nelebai, per daug joje visko, tatuiruotė netinka man prie pilvuko švelnumo

Kaip Dievas duos, tiek ir būsim ten...kaip patys norėsim, jausimės... ax.gif gal su visam...kas čia žino...dukrytė dar čia gims mirksiukas.gif

Ko visko per daug? biggrin.gif juk ten tik ranka ir pilvas biggrin.gif man gražu būtų net jei ranka visa tatuiruota...man labai gražu tatuiruotės, fanatikė esu... vyras pagal zodiaką - jautis, užtai ten jautis bigsmile.gif na o jei atsiribojant nuo šito reikalo, tai "teisinuosi", jei galima taip išsireikšti, tuom, kad čia mano vyras, jo ranka...foto mano šeimos albumui ir man labai labai mielas prisiminimas.. wub.gif toks saugus leliukas tam pilvely...toks globojamas, apglėbtas...tėčio, kuris ją labai myli ir saugo... wub.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 06 19, 21:15)
Gotte, tavo nuotraukyte su mažaja fantastiška  Kaip tu verti JB? 

ačiū, per gradient map, kaip ir dauguma čia mūsų, po to stumdau Levels... ax.gif

vikaPika, sunku patarinėti, nes foto mažulytės biggrin.gif dėk didesnes mirksiukas.gif matau, kad tas baltas pudelis įspūdingas labai, tai būtų galima labai super sesiją su juo padaryt...nors man pudeliai kaip tokios veislės atstovai tai uj kaip nea... bet čia jau mano asmeninis reikalas. o fotografavimui tai superinis eksponatas bigsmile.gif aš net norėčiau jį pafotikinti kažkaip...na temą susigalvojus bigsmile.gif

Domina nuomonė dėl šviesos. Nu ir kaip logo?

logo super drinks_cheers.gif eisiu ir aš bandytis pasižaisti pagal vakarykščius patarimus ax.gif gal rG nebepriekabiaus biggrin.gif
foto man nuostabi...ech...griožis

Modelis nuotabus, bruožai gražus, akys super atrodo. Man tik keistai tos linijos? Čia kažkokia tekstūra dėta? Šiaip labai įdomiai atrodo, bet gal man daugoka, veidas kaip aprėmintas, ypač ties kaklu erzina, atrodo tarsi pjautų jį... Kita vertus dėl jų nuotrauka įdomesnė atrodo, skatina ją pasinagrinėti.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 20, 09:00)
Ko visko per daug?  biggrin.gif juk ten tik ranka ir pilvas  biggrin.gif man gražu būtų net jei ranka visa tatuiruota...man labai gražu tatuiruotės, fanatikė esu... vyras pagal zodiaką - jautis, užtai ten jautis bigsmile.gif na o jei atsiribojant nuo šito reikalo, tai "teisinuosi", jei galima taip išsireikšti, tuom, kad čia mano vyras, jo ranka...foto mano šeimos albumui ir man labai labai mielas prisiminimas.. wub.gif toks saugus leliukas tam pilvely...toks globojamas, apglėbtas...tėčio, kuris ją labai myli ir saugo... wub.gif

gotte, tu tik dabar manęs žiurkėm neužleisk, ką unsure.gif Jokiu būdu nereikia man teisintis.
Atsakyti
tiesa, dėl lietaus apsaugų fotikui, ar kažkas apsiims masiniam užsakinėjimui? smile.gif
Atsakyti
Gotte, labai grazu wub.gif Laukine, taip pat wub.gif

Gamta su uzrasais, nebepamenu kieno blush2.gif , labai nuostabu, spalvos mmmm wub.gif pavadinimai labai i tema wub.gif

Kas cia man daros, man viskas grazu lotuliukas.gif

Fotikui apsaugos noreciau bigsmile.gif bigsmile.gif Svajone musu, jei ne masiniui pirkimui, gal radai siaip kur pigiausiai ir geriausiai butu pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 06 20, 08:58)
Gotte, labai grazu  wub.gif  Laukine, taip pat  wub.gif

Gamta su uzrasais, nebepamenu kieno blush2.gif , labai nuostabu, spalvos mmmm wub.gif  pavadinimai labai i tema  wub.gif

Kas cia man daros, man viskas grazu  lotuliukas.gif
Fotikui apsaugos noreciau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Svajone musu, jei ne masiniui pirkimui, gal radai siaip kur pigiausiai ir geriausiai butu pirkti?

ačiū, ten mano ta gamta biggrin.gif malonu, kad patiko 4u.gif

o dėl apsaugų, tai neiškojau, tiesiog prisiminiau, kad čia buvo kalbėta, ir savaitgalį kai lijo, pagalvojau, kad blyyyyyyyyyn- kaip praverstų tokia apsauga smile.gif
Atsakyti