QUOTE(Zirzė @ 2011 06 19, 20:28)
toji su dukryte tai nuostabule antroji - vyriskio rankos apacioje (ties tricepsu, kur turetu buti krutines sonas) matosi demes kazkokios
ten tamsinau specialiai...ant mano kompo normaliai atrodo...
blyn vadinasi reikėjo dar labiau
QUOTE(juratike13 @ 2011 06 19, 20:49)
Gotte, su dukryte...labai patinka...gryda dejai special?
Aš siandien ejau pieva fotkinti, atbego mano zuikiai abu...tai gavosi tai,kas gavosi
jo, biški grūdo, be to foto kokybė prasta, ten gal 2MB tesigavo apkarpius ir JB pavertus
rinkausi iš viso gal tik iš 5 foto, daug kur fotkuso nebuvo...baisu vien žo
bet rezultatu aš patenkinta...į menus nepertenduoju, čia šeimos albumui
Labai smagi foto. Man su actionu gražiau žymiai
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 19, 21:09)
* Ilgam? Lėlytė čia dar gims?
Pirmoji labai miela, dukrytės galvytė taip meiliai ant pilvuko padėta. Antroji nors ir pilvukas, bet man nelebai, per daug joje visko, tatuiruotė netinka man prie pilvuko švelnumo
Kaip Dievas duos, tiek ir būsim ten...kaip patys norėsim, jausimės...
gal su visam...kas čia žino...dukrytė dar čia gims
Ko visko per daug?
juk ten tik ranka ir pilvas
man gražu būtų net jei ranka visa tatuiruota...man labai gražu tatuiruotės, fanatikė esu... vyras pagal zodiaką - jautis, užtai ten jautis
na o jei atsiribojant nuo šito reikalo, tai "teisinuosi", jei galima taip išsireikšti, tuom, kad čia mano vyras, jo ranka...foto mano šeimos albumui ir man labai labai mielas prisiminimas..
toks saugus leliukas tam pilvely...toks globojamas, apglėbtas...tėčio, kuris ją labai myli ir saugo...
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 19, 21:15)
Gotte, tavo nuotraukyte su mažaja fantastiška Kaip tu verti JB?
ačiū, per gradient map, kaip ir dauguma čia mūsų, po to stumdau Levels...
vikaPika, sunku patarinėti, nes foto mažulytės
dėk didesnes
matau, kad tas baltas pudelis įspūdingas labai, tai būtų galima labai super sesiją su juo padaryt...nors man pudeliai kaip tokios veislės atstovai tai uj kaip nea... bet čia jau mano asmeninis reikalas. o fotografavimui tai superinis eksponatas
aš net norėčiau jį pafotikinti kažkaip...na temą susigalvojus
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 19, 23:53)
Domina nuomonė dėl šviesos. Nu ir kaip logo?
logo super
eisiu ir aš bandytis pasižaisti pagal vakarykščius patarimus
gal rG nebepriekabiaus
foto man nuostabi...ech...griožis
QUOTE(airv @ 2011 06 20, 01:08)
Rodau ir aš vieną nuotrauką. Norėčiau kritikos.
Modelis nuotabus, bruožai gražus, akys super atrodo. Man tik keistai tos linijos? Čia kažkokia tekstūra dėta? Šiaip labai įdomiai atrodo, bet gal man daugoka, veidas kaip aprėmintas, ypač ties kaklu erzina, atrodo tarsi pjautų jį... Kita vertus dėl jų nuotrauka įdomesnė atrodo, skatina ją pasinagrinėti.
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson