Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 06 19, 20:20)

Aš va kuo užimta...

toji su dukryte tai nuostabule rolleyes.gif antroji - vyriskio rankos apacioje (ties tricepsu, kur turetu buti krutines sonas) matosi demes kazkokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 06 19, 20:04)

mano kompas nerodo jokio skirtumo tarp šitų trijų...

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 19, 21:02)
kai redaguoji foto truputi padidink vibrance, jis paryskina tik ryskias spalvas. Saturate ryskina viska.  4u.gif

aciuuu 4u.gif 4u.gif iskart ejau ziuret ,super gavos ,dar grybauju su PS blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandrutia @ 2011 06 19, 21:04)
2ND
]

nematau ir as labai skirtumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 06 19, 21:04)

3 ND kaip ir gerai, bet va 2 ND g.gif ar pati supranti kas turi keistis? mirksiukas.gif
Atsakyti
laba,
Kibirike, eik tu sau..va cia matau vien tik pliusus, kai krikstynos ne bzn. pilnoje zmoniu, tamsioje...foto labai sviesios , garzios...man labai labai 4u.gif
Gotte, su dukryte...labai patinka...gryda dejai special?
Vanillos foto labai grazios, net nera ka komentuoti...

Aš siandien ejau pieva fotkinti, atbego mano zuikiai abu...tai gavosi tai,kas gavosi g.gif
Su action...
user posted image

be
user posted image

http://farm4.static...._8e9f85aa61.jpg

dar kelios cia

Klaidas matau, bet noriu is jusu isgirst...ar vertos demesio... ax.gif
Atsakyti
juratike13 bet tai kokia pieva wub.gif wub.gif wub.gif Man labai patinka be actiono
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

patvarkiau biski kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 06 19, 21:49)

Aš siandien ejau pieva fotkinti, atbego mano zuikiai abu...tai gavosi tai,kas gavosi g.gif

Man be action gražiau mirksiukas.gif labai faina nuotaika skleidžia ši nuotraukytė mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 19, 21:58)

patvarkiau biski kitaip  smile.gif

Sorry, bet man nesižiūri nei viena... t.y. gražu, bet nėra nerealu mirksiukas.gif tikiuosi, supratai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 19, 20:52)
juratike13 bet tai kokia pieva  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Man labai patinka be actiono

QUOTE(Dalyja @ 2011 06 19, 21:01)
Man be action gražiau  mirksiukas.gif labai faina nuotaika skleidžia ši nuotraukytė  mirksiukas.gif

aciu...reiskia action reik mest lauk...dabar kai labiau isiziuriu, tai tikrai taip...tas geltonumas toks netikras...
Pieva tikrai grazi...ir istikro ejau as fotografuoti ja...kai atbego vaikiukai mano...murzini abu...plaukai susitarse...bet man tai ir patiko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 19, 13:18)
kadangi sutinku su Yvette ir kitom,kad reikia dėti daugiau čia ne vien flickr,tai keliu kelias foto  blush2.gif

Man patiko, šviesios, ryškios ir linksmos. Ypač akiai patiko pirmoji, kur drabužėliai kabo ant tvoros, na man labai žiūrisi, gražu.

QUOTE(gotte @ 2011 06 19, 18:10)
* Valio valio!!! Pafotkinau beveik be lietaus, pirmi kadrai buvo kai lijo, bet radom sieną, kur medis virš galvų, o po to jau patraukėm į senamiestį  thumbup.gif

* Jo...išvažiuojam paeksperimentuot, kol sąlygos leidžia  ax.gif

* Aš šiandien vis pagalvodavau, kaip gi tau sekasi su tuo lietum:)

* Ilgam? Lėlytė čia dar gims? ax.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 19, 18:54)
nu va, padariau ne taip kaip buvau sugalvojus, nu bet ateity dar įgyvendinsiu savo sumanymą smile.gif

Šiose dviejose man nepatinka centruotas užrašas. Bendrai idėja šauni, iš visų man gražiausia ši:
user posted image

QUOTE(gotte @ 2011 06 19, 20:20)
Aš va kuo užimta...pasidariau šiandien 35 nėštumo savaitės atminimą...kokybė - š...gavosi, daug nukarpiau, daug klaidų matau... bet nemoku aš auto daryt dar  schmoll.gif  doh.gif čia man pačiai prisiminimas bus  wub.gif

Pirmoji labai miela, dukrytės galvytė taip meiliai ant pilvuko padėta. Antroji nors ir pilvukas, bet man nelebai, per daug joje visko, tatuiruotė netinka man prie pilvuko švelnumo ax.gif

Ryt meetas bus? Kur bazuojatės? Negi šaukt atvarius? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 19, 21:02)
kai redaguoji foto truputi padidink vibrance, jis paryskina tik ryskias spalvas. Saturate ryskina viska.  4u.gif

Neryškėja man spalvos verysad.gif ir šiaip nervuojuosi žiūrėdama į nuotraukas, nes kas antroje nėr fokuso angel_sadangel.gif

Gotte, tavo nuotraukyte su mažaja fantastiška mirksiukas.gif Kaip tu verti JB? ax.gif
Atsakyti
islindau is savo tamsaus kampo ir as smile.gif aciuuz palaikyma smile.gif

QUOTE(gotte @ 2011 06 19, 21:20)
a

Aš va kuo užimta...pasidariau šiandien 35 nėštumo savaitės atminimą...kokybė - š...gavosi, daug nukarpiau, daug klaidų matau... bet nemoku aš auto daryt dar  schmoll.gif  doh.gif čia man pačiai prisiminimas bus  wub.gif

user posted image

user posted image

man pavyzdziui pirmas ispudis toks stiprus, kad net pati uzsimanaiu 3-io vaikelio, nors patikek, man jau dvieju per daug... tai manau, tai ka turejai padaryt padarei, bent jau man ispudi paliko
del tatoo tai cia turbut skonio reikalas, man tai kontrastinga ir grazu....

QUOTE(juratike13 @ 2011 06 19, 22:49)
laba,
Kibirike, eik tu sau..va cia matau vien tik pliusus, kai krikstynos ne bzn. pilnoje zmoniu, tamsioje...foto labai sviesios , garzios...man labai labai 4u.gif
Gotte, su dukryte...labai patinka...gryda dejai special?
Vanillos foto labai grazios, net nera ka komentuoti...

Su action...

Klaidas matau, bet noriu is jusu isgirst...ar vertos demesio... ax.gif

kas yra action??? ir su kuo valgoma? kaip padaroma?

mergaites, idedat savo nuotraukas ir kaip ir apsidrausdamos beveik visos rasot, matau pora klaidu, bet pakomentuokit, bukit geros, pakomentuokit tas klaidas, kurias pacios matot, mums naujokems tai labai naudinga informacija blush2.gif

kitas dalykas as dedu savo katastrofos nuotrauka lotuliukas.gif lotuliukas.gif siandiena juokas ima... matau tokius dalykus, spalvos... kazkoks rausvas atspalvis, ir jos nera ryskios, nors zole buvo zalia ir viskas turejo but ryskiau, fotkinau ant M lyg, bandziau pati nustatinet... matot ka gavau. tai dabar prasau patarimu ir daug komentaru. i kompozicija nekreipkit demesio, noriu patarimu del technines dalies, nes pradziai su ja reikia susitvarkyt... doh.gif doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti