Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Muggy @ 2011 06 19, 19:58)

Labai grazios Kikirike krikstynu nuotraukos  bigsmile.gif. Sviesios, ryskios, super. Ir as tokiu noresiu  biggrin.gif

Aga, ir mane sužavėjo nuotraukų ryškumas Kikirikes nuotraukuose mirksiukas.gif

Iš po jos nuotraukų man taip trūksta savo nuotraukose ryškumo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 19, 18:15)
EE, tai kodėl taip ilgai laukt? Gal jau šiandien ką parodyk  bigsmile.gif

O į kokią šalį važiuojate?
Twins- super, labai gražu. Labai gražiai tas užrašas.  bigsmile.gif

aj..biški tyngiu...nu gal koki vieną padarysiu g.gif

į antrą lietuvių tėvynę ax.gif šiaip norėtume į Kanadą, bet čia gal po to apie tai pagalvosim rolleyes.gif

Aš va kuo užimta...pasidariau šiandien 35 nėštumo savaitės atminimą...kokybė - š...gavosi, daug nukarpiau, daug klaidų matau... bet nemoku aš auto daryt dar schmoll.gif doh.gif čia man pačiai prisiminimas bus wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 19 birželio 2011 - 19:26
QUOTE(gotte @ 2011 06 19, 19:20)

Aš va kuo užimta...pasidariau šiandien 35 nėštumo savaitės atminimą...kokybė - š...gavosi, daug nukarpiau, daug klaidų matau... bet nemoku aš auto daryt dar  schmoll.gif  doh.gif čia man pačiai prisiminimas bus  wub.gif

wub.gif nuostabu...
Atsakyti
Svajone, jo, pažiūrėjau, kad aš taip irgi dariau.. Bet va man dėl ko toks klausimas: o tarkim jei tavo tekstas "užeina" ir ant pvz balto fono nuotraukoj ir tarkim ant raudono. Matau, kad daugumos logo kažkaip prisitaiko spalvas taip, kad išryškėja tas logo, bet atspalviai vos ne raidžių, jei jos patenka ant skirtingų fonų, gali skirtis.. Na, ryškumą su Opacity reguliuojam, jo, bet tas raides kaip?
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 06 19, 18:58)
As fotografavau su A rezimu, nusistacius maziausia imanoma diafragma, pasidek fotika ant stalo ar kur kitur kad butu stabilu ir nejudink. Dar pastumdyk daiktus, kad butu lengviau fokusuoti. As taip dariau. Daug kas pataria naudoti M rezima, bet man sudetingai pasirode pradzioj  smile.gif . Pas mane toks pat fotikas.

Labai aciu 4u.gif Jau gaunasi kazkas thumbup.gif

QUOTE(gotte @ 2011 06 19, 19:20)

Nuostabu! wub.gif
Atsakyti
Kažkoks ar kažkas yyra Transparent ir kaip suprantu būtent tas transparent logo pritaiko prie fono. jaučiu juokingai skamba mano šitie klausimai, bet nesuprantu ir noriu suprast biggrin.gif
Atsakyti
Na merginos, kadangi daugiau pastabu, ir "uz" ar "pries" nesulaukiau, tai gal kelsiu tuomet antra ND tuoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 06 19, 20:56)
Na merginos, kadangi daugiau pastabu, ir "uz" ar "pries" nesulaukiau, tai gal kelsiu tuomet antra ND tuoj  ax.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Antras ND 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Persiprasau, cia buvo 3-ias ND blush2.gif

tuoj ikelsiu antraji
Atsakyti
Gotte, labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 19, 20:16)
Aga, ir mane sužavėjo nuotraukų ryškumas Kikirikes nuotraukuose  mirksiukas.gif

Iš po jos nuotraukų man taip trūksta savo nuotraukose ryškumo  unsure.gif

kai redaguoji foto truputi padidink vibrance, jis paryskina tik ryskias spalvas. Saturate ryskina viska. 4u.gif
Atsakyti
2ND

F/5.6 ISO 1600
user posted image

F/6.3, ISO 2000
user posted image

F/7.1, ISO 3200
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrutia: 19 birželio 2011 - 20:06