Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Valio valio!!! Pafotkinau beveik be lietaus, pirmi kadrai buvo kai lijo, bet radom sieną, kur medis virš galvų, o po to jau patraukėm į senamiestį thumbup.gif modelis fotogeniškas, netgi labai, bet jau susikausčiusi mergina doh.gif labai daug kadrų įsitempusi.. aišku, kažkas gavosi...parodysiu ryt poryt mirksiukas.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 19, 13:34)
Gotte, tai jau žinai kad mergytė gims? wub.gif
Išvažiuojat iš LT gyvent kitur ir Jūs? unsure.gif Visi bėga..

Taip, mergytė uogytė wub.gif wub.gif wub.gif

Jo...išvažiuojam paeksperimentuot, kol sąlygos leidžia ax.gif

kirikire, graži krikštynų FS, tikra šaunu pajūry fotografuoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu va, padariau ne taip kaip buvau sugalvojus, nu bet ateity dar įgyvendinsiu savo sumanymą smile.gif
Rodausi:

user posted image

user posted image

visų nekrausiu, daugiau čia http://www.flickr.co...92@N04/?saved=1 4u.gif
Atsakyti
Ateinu su pirmaisiais ND jusu teismui smile.gif
Turiu ir sekancius du - tik pirma sulauksiu komentaru del siu - jei viskas ok, dedu sekancius wink.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 06 19, 18:04)
Ateinu su pirmaisiais ND jusu teismui smile.gif
Turiu ir sekancius du - tik pirma sulauksiu komentaru del siu - jei viskas ok, dedu sekancius wink.gif

tarp pirmos ir trečios labai nežymus skirtumas.. na bet matosi.. jei pati supranti ir matai skirtumą, tai tada galima užskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 19, 17:54)
nu va, padariau ne taip kaip buvau sugalvojus, nu bet ateity dar įgyvendinsiu savo sumanymą smile.gif
Rodausi:

Man sios foto ir visas sumanymas dar karta irodo, kad ir kasdienisku dalyku galima sukurti kazka originalaus ir neiprasto , grazu..
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 19, 18:07)
tarp pirmos ir trečios labai nežymus skirtumas.. na bet matosi.. jei pati supranti ir matai skirtumą, tai tada galima užskaityti smile.gif

Aha, cia matau, kad kai dydis mazesnis, nelabai skiriasi, bet didesniam formate tas skirtumas tikrai yra. Fokusavau su perkadravimu, ne su rankoniu fokusu, fokusas lyg nenusoko smile.gif
Tad leisiu sau galvot, kad is taves uzskaityta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 19, 17:10)
Valio valio!!! Pafotkinau beveik be lietaus, pirmi kadrai buvo kai lijo, bet radom sieną, kur medis virš galvų, o po to jau patraukėm į senamiestį  thumbup.gif modelis fotogeniškas, netgi labai, bet jau susikausčiusi mergina  doh.gif labai daug kadrų įsitempusi.. aišku, kažkas gavosi...parodysiu ryt poryt mirksiukas.gif
Taip, mergytė uogytė  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jo...išvažiuojam paeksperimentuot, kol sąlygos leidžia  ax.gif
kirikire, graži krikštynų FS, tikra šaunu pajūry fotografuoti  drinks_cheers.gif

EE, tai kodėl taip ilgai laukt? Gal jau šiandien ką parodyk bigsmile.gif

O į kokią šalį važiuojate?

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 19, 17:54)
Rodausi:

Twins- super, labai gražu. Labai gražiai tas užrašas. bigsmile.gif
Atsakyti
Bandau padaryti 1-a namu darba 1000-antaji karta biggrin.gif Nesigauna nieko doh.gif Ir nesuprantu kodel ?...nes atrodo sufokusuoju i viena daigta ,o kiti man ne velnio 'neisplaukia' ? g.gif Gal galit kam nesunku paaiskinti ka ne taip darau ?
Atsakyti
QUOTE(burbery ♥ @ 2011 06 19, 15:55)
Sveikos ,

user posted image

visų nekrausiu, daugiau čia http://www.flickr.co...92@N04/?saved=1  4u.gif

sita labai grazi wub.gif

ikelsiu ir as savo foto pridarytu

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Enara @ 2011 06 19, 19:17)
Bandau padaryti 1-a namu darba 1000-antaji karta biggrin.gif Nesigauna nieko  doh.gif  Ir nesuprantu kodel ?...nes atrodo sufokusuoju i viena daigta ,o kiti man ne velnio 'neisplaukia'  ? g.gif  Gal galit kam nesunku paaiskinti ka ne taip darau ?

suprantu tave doh.gif as du kart fotika iskroviau kol supratau,nezinau kaip paaiskint ,as issiaiskinau kas yra fokusas,perkadravimas ir instrukcija kankinau biggrin.gif ir aisku nustatymus gerus turet smile.gif is mano puses patarimai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enara @ 2011 06 19, 18:17)
Bandau padaryti 1-a namu darba 1000-antaji karta biggrin.gif Nesigauna nieko  doh.gif  Ir nesuprantu kodel ?...nes atrodo sufokusuoju i viena daigta ,o kiti man ne velnio 'neisplaukia'  ? g.gif  Gal galit kam nesunku paaiskinti ka ne taip darau ?

nustatyk kuo mažesnį F skaičių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandrutia @ 2011 06 19, 18:13)

Aha, cia matau, kad kai dydis mazesnis, nelabai skiriasi, bet didesniam formate tas skirtumas tikrai yra. Fokusavau su perkadravimu, ne su rankoniu fokusu, fokusas lyg nenusoko smile.gif
Tad leisiu sau galvot, kad is taves uzskaityta  tongue.gif

ok, užskaitau biggrin.gif

---------

ačiū merginos už gražius žodžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 19, 18:54)
Rodausi:

va antroji tai ispudinga bigsmile.gif textura dejai?

QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 19, 19:21)

ikelsiu ir as savo foto pridarytu

treciosioji patinka smile.gif antrojoje kliuna centravimas, pirmoji neitraukia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(burbery ♥ @ 2011 06 19, 15:55)
Sveikos ,
kazkaip man niekaip nepavyksta atlikt 1-u namu darbu  doh.gif 
Ar fotografuojant priiartinti objektyvu galima ?Na man niekaip netelpa visi trys daigtai jei fotografuoju visus neatsitraukus ir nieko nereguliuojant . Ir man nelabai aisku ka reiktu reguliuoti ,kad gautusi viskas teisingai ?  unsure.gif  Gal galit ka patart ?

nereik pritraukt schmoll.gif as patarciau ankstenes temas pasiskaityt man padejo 4u.gif

QUOTE(Enara @ 2011 06 19, 16:08)
Laba diena wink.gif
Noriu jungtis prie jusu  4u.gif  Nuoko tureciau pradeti mokintis fotografuoti ?Maciau turit namu darbus 1-am psl ,tai kaip suprantu pirma visus juos atlikti reiketu ar ne ?  smile.gif

sveika prisijungus,atlik namu darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 19, 18:24)

ačiū merginos už gražius žodžius  4u.gif

Svajone, kadangi pastoviai gaunų pipirų už savo logo ant foto, noriu ant jų tiesiog užrašyti "Laukinės foto" ir tiek. Kukliai be mandrų šriftų. Bet nemoku paaryti taip, kad uždėjus tą tekstą ant foto jis pats pasidarytų tokios spalvos kad ant foto matytųsi. Ar aiškiai aš čia klausiu? Kaip suprantu, Tu tau moki, gal gali pasakyt kaip tai daroma? g.gif
Atsakyti