Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 06 19, 15:02)
Gerai viskas su tuo astrumu ir su 1000.

bet nu ką aš čia šneku,pati tyliai mastau apie ff lotuliukas.gif nugi pasvajoti galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 19, 14:03)
bet nu ką aš čia šneku,pati tyliai mastau apie ff  lotuliukas.gif nugi pasvajoti galima  lotuliukas.gif

Va-va cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 19, 15:17)

tai vat aš irgi pažiūrėsiu kas ką parašys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 19, 14:56)
Tada kartu visos sedesim ir galvosim ar D800 ar markas III biggrin.gif

kadangi dabar as daugiau girdziu pliusu apie nikon d700, kas man nera naudinga, tai as tikiuos, kad naujas markas bus geeeresnis biggrin.gif
Atsakyti
Kikirike, šviesios, mielos krikštynų foto. Faina pajūryje fotografuoti.

Fainai svajojat apie fotoaparatus. Aš kažkaip dar viskuo patenkinta, nieko naujo neužsimaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 19, 14:56)

Jei anksčiau, fotkindama su D90 pirmiausia rinkdavau kokybiškas foto, kuriose yra fokusas...

Va pas mane lygiai tas pats yra doh.gif pusė nuotraukų be fokuso, bet čia taip dažniausiai būna jei fotkinu uždaroje patalpoje... unsure.gif
Atsakyti
Kikirke, labai patiko tavo nuotraukos, malonu net ziureti rolleyes.gif

Jus visos kazko norit rolleyes.gif Jums gerai, as nieko nenoriu dabar rolleyes.gif nors koks sviesus objektyvas nepamaisytu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 19, 13:21)
kadangi dabar as daugiau girdziu pliusu apie nikon d700, kas man nera naudinga, tai as tikiuos, kad naujas markas bus geeeresnis biggrin.gif

drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
Kikirike- labai miela wub.gif wub.gif

Uj, skaitau apie ff... ir juokas dabar ima, prisiminus, kaip mane puolė visos, kam man ff ir apie tai, kad prie jo reik priaugt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 19, 15:30)
Kikirike, šviesios, mielos krikštynų foto. Faina pajūryje fotografuoti.

Fainai svajojat apie fotoaparatus. Aš kažkaip dar viskuo patenkinta, nieko naujo neužsimaniau  smile.gif

ačiū 4u.gif būtent ,kad labai faina pajūryje 4u.gif ir bažnyčia šviesi ax.gif
nu aš tai kažkaip negaliu atsidžiaugti savo 60D,taip kad ff nebent pradėsiu svajoti,jei jau iš to gyvensiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 19, 14:52)
ne technika ,o žmogus fotkina  4u.gif nu va ką tik įkeltos foto darytos su 1000D canon,pats paprasčiausias, ir ką yra tikrai jau tokios prastos kokybės?  g.gif

Nu prie kokybės neprikibsi, man patiko labai, apskritai, kiek stebiu, tai matau kad Jums vis geriau ir geriau sekasi smile.gif Ir aštrumo netrūksta, o aš, kai dar neprimatanti, tai man pusės kadrų fokusas į lankas doh.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 19, 14:52)
taigi ne fotikas fotkina.. ir cia ne pagal fotikus skaitosi, kiek esi pazenges. ko cia nervintis biggrin.gif nebent pavydet, o daugiau..

pavydas pavydas.... nors ir baltas, bet pavydas smile.gif Aš kuo labiau domiuosi fotografija, tuo labiau savim nusiviliu, o fotikas visgi reiškia šį tą, nes nu jau maniškis su triukšmais labai nesusitvarko..
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 06 19, 15:40)
Kikirike- labai miela  wub.gif  wub.gif

Uj, skaitau apie ff... ir juokas dabar ima, prisiminus, kaip mane puolė visos, kam man ff ir apie tai, kad prie jo reik priaugt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ačiū 4u.gif aj žinok aš va taip ir mastau,kad man reikia priaugti,na visdėlto dideli pinigai,didelės investicijos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 06 19, 15:42)
Nu prie kokybės neprikibsi, man patiko labai, apskritai, kiek stebiu, tai matau kad Jums vis geriau ir geriau sekasi smile.gif Ir aštrumo netrūksta, o aš, kai dar neprimatanti, tai man pusės kadrų  fokusas į lankas  doh.gif

ačiū labai 4u.gif čia mane "Jūs" vadini ar aplamai visoms rašai? ax.gif jei mane tai žinok gal nereikia,aš paprasta tai su manim reikia labai paprastai mirksiukas.gif
o aš beje biški irgi neprimatanti,tai jau supratau ,kad man reikia linzių doh.gif
Atsakyti