Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Nendria* @ 2011 06 19, 14:15)
Kikirike, nuostabios nuotraukos, grazios spalvos. Labai patinka.  thumbup.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(sanskritas68 @ 2011 06 19, 14:24)
Labai patinka Kikirike foto  ax.gif
kad nors į tą pusę pramokčiau ir esu čia...

po Alabamos klausimo nuėjau pasitikrinti, ar tikrai tema apie pradžiamokslį  g.gif  ax.gif

visada galima pasiekti to ko nori,tik reikia labai norėti ir stengtis - bet aš dar savo tikslo nepasiekiau lotuliukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 06 19, 14:33)

Man po Kikirikes nuotrauku stipri abejone, ar cia pradziamokslis:)

nu čia dabar g.gif aš tai jau tikrai,kad pradžiamokslis,gi tik dabar nusipirkau normalesnį fotiką doh.gif beje šias kur kėliau foto tai darytus su mano senu 1000D canon blush2.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 19, 14:34)

Kikirike, jei krikštyčiau savo vaikus, tokiom foto džiaugčiausi tikrai. Labai matyta vieta, čia ne Preila, ne kampinis namukas?  bigsmile.gif

labai malonu ax.gif taip,čia preila ir paskutinis namukas 4u.gif nu kaip aš pavydėjau draugei,kad ji krikštijo savo vaikus toje bažnyčioje,tas kunigas,aplinka ir dar fs prie jūros blush2.gif tiesiog nu visai kitoks jausmas kai krikštijamas vaikas ne konvejeriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 19, 13:48)
kas tau cia atsitiko? biggrin.gif pirkimo bumas?

Svajoniu bumas cia, svajoniu.Svaig-svaig biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 19, 14:18)
Ka imt-D700 ar 5D Mark II?

Tai čia skaitosi pradžiamokslis... tai ką man daryt su savo Nikon D60? Einu... susigūšiu kampuky ir paverksiu bent pora valandų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 06 19, 14:50)
Tai čia skaitosi pradžiamokslis... tai ką man daryt su savo Nikon D60? Einu... susigūšiu kampuky ir paverksiu bent pora valandų... verysad.gif

ne technika ,o žmogus fotkina 4u.gif nu va ką tik įkeltos foto darytos su 1000D canon,pats paprasčiausias, ir ką yra tikrai jau tokios prastos kokybės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 06 19, 14:50)

taigi ne fotikas fotkina.. ir cia ne pagal fotikus skaitosi, kiek esi pazenges. ko cia nervintis biggrin.gif nebent pavydet, o daugiau..
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 06 19, 13:50)

Ne nu jus ka, rimtai unsure.gif Kur man dar pasvaigti, jei ne cia?Be to cia jau buvo pirkimo bumas:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 19, 14:50)
Svajoniu bumas cia, svajoniu.Svaig-svaig biggrin.gif

smile.gif as tai palauksiu kol atsiras nauji. jau turi gi kazkada ir canon, ir nikon naujus pristatyt.. tada ir galvosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 19, 13:53)
smile.gif as tai palauksiu kol atsiras nauji. jau turi gi kazkada ir canon, ir nikon naujus pristatyt.. tada ir galvosiu wink.gif

Tada kartu visos sedesim ir galvosim ar D800 ar markas III biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 19, 13:48)
labai malonu  ax.gif taip,čia preila ir paskutinis namukas  4u.gif

Mes ten su šeima pastoviai atostogaujame smile.gif Sukėlė mielus prisiminimus.. wub.gif

Aš visgi pasakysiu taip: fotkina ne fotikas, ne jis dėlioja kompoziciją, parenka modelius, rekvizitą, aplinkas, kampus, šviesas, bet prie foto kokybės- aštrumo, ryškumo, spalvų- 120proc. sakau- fotikas turi siaubingai didelės įtakos.
Jei anksčiau, fotkindama su D90 pirmiausia rinkdavau kokybiškas foto, kuriose yra fokusas, tai fotkindama su D700 apie tai nė negalvoju. Vos viena kita foto būna su nušokusiu, o visas kitas renku žiūrėdama ar nufotkinau tai ką norėjau ir kaip įsivaizdavau, technika pradėjo neriboti savo galimybėmis, kas buvo su D90 ir niekaip nesutiksiu, kad įsigijimas ff tiesiog sutapo su mano tobulėjimo šuoliu, niekaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 19 birželio 2011 - 13:59
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 19, 13:56)
Mes ten su šeima pastoviai atostogaujame smile.gif Sukėlė mielus prisiminimus.. wub.gif

Aš visgi pasakysiu taip: fotkina ne fotikas, ne jis dėlioja kompoziciją, parenka modelius, rekvizitą, aplinkas, kampus, šviesas, bet prie foto kokybės- aštrumo, ryškumo, spalvų- 120proc. sakau- fotikas turi siaubingai didelės įtakos.

Va-va.Ir norisi tureti patikima daikta, kuris istempia ISO, kuris turi visus privalumus.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 19, 14:56)

man ta vieta labai patiko,ir aš užsinorėjau paatostogauti blush2.gif

dėl fotiko.... nu turėjau aš 1000D canon , turiu tik kelias dienas naują 60D,nu pamačiau tik kad LENGVIAU fotografuoti,kad norint išgauti tą patį rezultatą reikia su 1000D daugiau pavargti... o čia tai paprasčiau dabar...bet nu va dabar įkeltos foto tai su canon 1000D darytos ,nu ir lyg tais netrūksta to aštrumo g.gif ar aš jau čia nusišneku g.gif va dabar galiu daugiau galvoti apie kompoziciją ir kitus dalykus,tas tai tiesa blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 19 birželio 2011 - 14:02
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 19, 14:00)
man ta vieta labai patiko,ir aš užsinorėjau paatostogauti  blush2.gif

dėl fotiko.... nu turėjau aš 1000D canon , turiu tik kelias dienas naują 60D,nu pamačiau tik kad LENGVIAU fotografuoti,kad norint išgauti tą patį rezultatą reikia su 1000D daugiau pavargti... o čia tau paprasčiau dabar...bet nu va dabar įkeltos foto tai su canon 1000D darytos ,nu ir lyg tais netrūksta to aštrumo  g.gif ar aš jau čia nusišneku  g.gif

Gerai viskas su tuo astrumu ir su 1000.
Atsakyti