Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 06 19, 10:28)
*Aaaaa...lyja doh.gif

**dėkui...kažkaip pati jaučiu, kad skubu gyvent su tom sesijom, leliuko gimimas nebetoli...paskui nežinia kaip bus

***gražią paskutinę sesija FB mačiau, įdėk ir čia...gi ne visos FB mato

*zinok, nepatarsiu nieko, nes pati nezinau ka daryciau.. net nezinau kur yra kokiu geru vietu po stogu..

**nu super, pasikeitimai gi padaro gyvenima idomesni wink.gif

***aciu tau. nenoriu cia deti foto del tam tikru priezasciu smile.gif todel galiu tik linka idet.. CIA
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 19, 10:17)
Gotte, manęs ta pati situacija laukia antradienį.. žmonės iš Klaipėdos atvažiuoja, o panašu, kad geresnis oras nenusimato smile.gif Bet kolkas dėl studijos nei per nago juodymą nesigailiu, matyt mane ji jau psichologiškai gerai užspaudus buvo. Nors buvo nerealiai jauki, miela, ypatingai šilta, kas aktualu fotkinant mažiukus.. Bet sakau, kai nuotraukose keičiasi tik veidai- pradeda žiauriai prie žemės spaust mane pačią smile.gif
Jei atsiras norinčių mestis ir kurt viską nuo pradžių- esu atvira idėjoms. biggrin.gif kaip jau sakiau- aš noriu mėgautis, o ne dirbti. Turint studiją, tam tikras sesijų skaičius yra darbas, kad surinkt atatinkamą sumą nuomai.

aha, orus ne kokius žada visą savaitę...lis girdėjau g.gif bet tu dar turi laiko pamąstyti, kū daryt...o man nieko jau neliko ... doh.gif bet kaip nors...jamsim skėčius ir į trasą...nu kažką gal sumeistrausiu..gerai, kad mergina pilna entuziasmo, tai manau jai ne bėda bus truputį pasilydyt, tik kad tas foto nesugadintų... g.gif iš dalies gerai tuom, kad lyjant miestas tuštesnis ...tai čia aš gerąsias pusęs šio reikalo bandau įžvelgti biggrin.gif

dėl studijos tai pasikartosiu, labai suprantu...įtariu man būtų tas pats... g.gif

aš labai norėčiau padalyvauti "sumestinėj" studijoj...labai... bigsmile.gif bet vat kjad išvykstu unsure.gif
Atsakyti
kadangi sutinku su Yvette ir kitom,kad reikia dėti daugiau čia ne vien flickr,tai keliu kelias foto blush2.gif

Krikštas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 19 birželio 2011 - 12:17
Kikirike wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 19, 13:40)
Kikirike wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū blush2.gif tokia tyluma ,kad jau maniau nugrybinau doh.gif

o čia keleta iš fs nuo pajūrio

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kikirike, nuostabios nuotraukos, grazios spalvos. Labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
Ka imt-D700 ar 5D Mark II?
Sako marko fokusas letesnis ir spalvos lievos?Su triuksmais abu vienodai tvarkosi?Kas dar?
Atsakyti
Labai patinka Kikirike foto ax.gif
kad nors į tą pusę pramokčiau ir esu čia...

po Alabamos klausimo nuėjau pasitikrinti, ar tikrai tema apie pradžiamokslį g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sanskritas68 @ 2011 06 19, 13:24)
Labai patinka Kikirike foto  ax.gif
kad nors į tą pusę pramokčiau ir esu čia...

po Alabamos klausimo nuėjau pasitikrinti, ar tikrai tema apie pradžiamokslį  g.gif  ax.gif

Nu jooa, o ka? biggrin.gif Pradziamoksliai cia, viskas gerai:)
Papildyta:
Man po Kikirikes nuotrauku stipri abejone, ar cia pradziamokslis:)
Atsakyti
Gotte, tai jau žinai kad mergytė gims? wub.gif
Išvažiuojat iš LT gyvent kitur ir Jūs? unsure.gif Visi bėga..

Kikirike, jei krikštyčiau savo vaikus, tokiom foto džiaugčiausi tikrai. Labai matyta vieta, čia ne Preila, ne kampinis namukas? bigsmile.gif

Alabama, aš nežinau ką patart, nes tik su D700 fotkinu..Bet esu juo visiškai patenkinta. Tik baisiai nelaiku perki, dabar jis kone pusantro tūkst. brangiau kainuoja unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 19, 13:34)

Alabama, aš nežinau ką patart, nes tik su D700 fotkinu..Bet esu juo visiškai patenkinta. Tik baisiai nelaiku perki, dabar jis kone pusantro tūkst. brangiau kainuoja  unsure.gif .

Ne dabar, rudeni gal
Brestu, brestu as.Renkuosi.Sako Nikonai greitesni, bet stiklai brangesni?Kuom dar geriau Nikonas?

Ir ka geriau imt Mamiya ar Pentacona?smile.gif)

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 19, 14:46)
Ne dabar, rudeni gal
Brestu, brestu as.Renkuosi.Sako Nikonai greitesni, bet stiklai brangesni?Kuom dar geriau Nikonas?

Ir ka geriau imt Mamiya ar Pentacona?smile.gif)

kas tau cia atsitiko? biggrin.gif pirkimo bumas?
Atsakyti