Šaunuolė Monikutė ir dėl torto, ir dėl nuotraukų
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 18, 23:04)
Noriu parodyti ne tiek pačias nuotraukas (nors stengiausi kažkaip gražiau nufotografuoti), bet kokį tortą padariau draugės gimtadieniui
wow nu nieko sau torčiuks
QUOTE(rG @ 2011 06 19, 00:07)
Šaunuolė Monikutė ir dėl torto, ir dėl nuotraukų
nuotraukomis tai nelabai džiaugiuosi... nepavyksta man gražiai nutraukti torto konkrečiai šiandien baisiai apsiniaukusi diena, apšvietimas "lievas" ir neitin su spalvom gerai gavosi ir dar man toks jausmas kad su 50-uku nelabai itin gerai fotografuojasi tokio pobūdžio "daiktai" žodžiu dar nesusitvarkau taip kaip norėčiau
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 18, 23:04)
Noriu parodyti ne tiek pačias nuotraukas (nors stengiausi kažkaip gražiau nufotografuoti), bet kokį tortą padariau draugės gimtadieniui
auksarankė tu žinosim kur kreiptis dėl tortu
vikaPika jei bijosi rodyt, tai kažin ar labai jau patobulėsi sėdėdama kamputi, rodyk, ga kas kokių patarimų duos ka ne taip darai, o kalbėt apie nuotraukas jų nemačius nėra prasmės, ir nėr ko nervintis, nors ir pati vis nervinuosi, bet žinai kitiems pasakyt lengviau nei padaryt saldžių
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 19, 00:04)
Nerealus tortas!!! Kiek dienu uztrukai toki grozi bedarydama?
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 18, 23:51)
viekos, grizau is sunu parodos... isimeciau fotkes... nu baisu ziuret
kokia sloginuotaika apeme.... nenoriu fotkint ant AUTO turint NIKON D90, apie kuri svajojau 2 metus...
fotkinau ant S rezimo... nuotraukos sviesios, kiek rausvos net... baisu... ne nebaisu, graudu ziuret....norisi i kamputi pasislept....
jei kas supranta kaip jauciuso, prasau padekit!!!! ka daryt?????
kokia sloginuotaika apeme.... nenoriu fotkint ant AUTO turint NIKON D90, apie kuri svajojau 2 metus...
fotkinau ant S rezimo... nuotraukos sviesios, kiek rausvos net... baisu... ne nebaisu, graudu ziuret....norisi i kamputi pasislept....
jei kas supranta kaip jauciuso, prasau padekit!!!! ka daryt?????
as po kiekvienos fotosesijos taip jauciuos o paskui randu kazka gero. arba nerandu, bet jau taip ismokstu kazka. tad zinok, priprask prie sito jausmo, jei zadi ir toliau fotografija uzsiimt
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 19, 00:04)
skonis skoniui, nu bet jau visko cia per daug man zemuoges ir baltos gelytes grazu, ju butu ir uzteke. ir nuotraukoms, ir tortui. remo nereik, kaspino nereik. baltas daiktas kaip fona irgi netinka toks.
Tai as ir rasau , nes noriu kritikos. ziaurios ir daug ir patarimu. nes tam ir yra sita tema. susikelsiu fotkes ir parodysiu. zinau, kad kazkas blogai su nustatymais. grynai buitines fotkes su nekokia kokybe gavos... nenoriu as ps.... zinau kad jis visagalis, ir moku juo naudotis, bet norisi irkazkiek paciai idirbio idet...
pasiemiau savo issvajota fotika, galvojau cia tai jau bus OHOHOHO o kai pamaciau rezultata tai gavos OHOHO tik kita prasme. tai ir noriu jusu kazkokiu minciu ka blogai darau ir ka man skaityt ka daryt kad toliau i prieki eiciau...
pasiemiau savo issvajota fotika, galvojau cia tai jau bus OHOHOHO o kai pamaciau rezultata tai gavos OHOHO tik kita prasme. tai ir noriu jusu kazkokiu minciu ka blogai darau ir ka man skaityt ka daryt kad toliau i prieki eiciau...
nesuprantu kodel mano zinutes po dvi rodo...
as siandien kankinau vel fotoaparata ,visas aplink geles iamzinau medzius ir vandeni daziau su burokeliais lasiukus dariau ,visa gal ir nieko is simto padaryto viena dvi pavyko kazkiek ..
man gamta dabar smagiausiai fotografuot,nes zmones man neryskus kazkokie gaunas nerandu matyt viduriuko nustatymuos ir prie sviesos neprisiderinu,tai tamsu,tai per sviesu kol susireguliuoju,niekas pozuot nebenori
Papildyta:
kokios grazios nuotraukos,ziuriu ir baltai pavydziu
Papildyta:
man gamta dabar smagiausiai fotografuot,nes zmones man neryskus kazkokie gaunas nerandu matyt viduriuko nustatymuos ir prie sviesos neprisiderinu,tai tamsu,tai per sviesu kol susireguliuoju,niekas pozuot nebenori
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 06 18, 18:52)
kokios grazios nuotraukos,ziuriu ir baltai pavydziu
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 19, 00:07)
wow nu nieko sau torčiuks
Sveikos,
norėčiau prisijungti prie jūsų ilgai jau skaitau, nenorėjau prie sm jungtis iš principo, bet kai tokia tema, susigundžiau
pabandyčiau iš karto su pirmu namų darbu. Žaidžiau žaidžiau namie - nu toks prastas oras, o ir šiaip namie pas mane tamsu, tai nusprendžiau išsinešti žaisliukus į lauką.
pirmoj pritrūko fokuso... Ar praleisit?
norėčiau prisijungti prie jūsų ilgai jau skaitau, nenorėjau prie sm jungtis iš principo, bet kai tokia tema, susigundžiau
pabandyčiau iš karto su pirmu namų darbu. Žaidžiau žaidžiau namie - nu toks prastas oras, o ir šiaip namie pas mane tamsu, tai nusprendžiau išsinešti žaisliukus į lauką.
pirmoj pritrūko fokuso... Ar praleisit?
Labas, gerai
QUOTE(rG @ 2011 06 19, 00:39)
Labas, gerai
ačiū
įdėsiu dar vieną nd
F25, ISO 100
F11, ISO 400
F5,6, ISO 800
Tiesa, turiu pristatyti techniką?
Fotkinu su NIKON D200, šituos nd dariau su Nikkor objektyvu 18-200, 3,5-5,6 .
Turiu dar 50-tuką ir 105, bet fotkinti nemoku vis mokausi ir mokausi.