Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 18, 22:32)
Kažką praleidau... Kas ryt bus? ax.gif

Plauksim Tauragė - Mingės kaimas - Nida ir būsim visur su vyro bendradarbiais. Dar po visko kažkas bus jei jėgų turėsim. Tai sakau reik pasinaudoti proga, labai norėjau kaip tik į Mingę ir Nidą.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 18, 23:23)
ne kritikai, tiesiog šiaip, forumo pagyvinimui smile.gif žaidžiu su close up +2 filtru, aišku nuo makro toli, bet pasižaist visai smagu biggrin.gif

gražios spalvos mirksiukas.gif
O kas tas yr ? blush2.gif ir ką jis daro?
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 06 18, 23:39)

toks gal geriau? mirksiukas.gif
Atsakyti
aij tiesa rG , prisiminiau fotkę, lygtai tavo buvo kažkada tekstas fotkintas ir man nepatiko doh.gif bet kaip sako- nespjauk į šulinį, po to bla bla bla... nu ir va, užsikabliavau ant tekstų, šriftų pati dabar biggrin.gif lotuliukas.gif nu aš jų nefotkinu, bet ant nuotraukų rašinėju lotuliukas.gif užėjo psichas lotuliukas.gif jau turiu seriją fotkių paruošus, tik nesugalvoju ką užrašyt biggrin.gif tiksliau žinau ką užrašyt, bet man su anglų kalba žiauriai prasti reikalai doh.gif tai vieną žodį dar galiu užrašyt, bet jau žodžių junginį bijau rašyt, nes klaidų galiu pridaryt biggrin.gif google translate nepasitikiu... o lietuvių kalba užrašas kažkaip lievai man žiūrisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 18, 22:45)
aij tiesa rG , prisiminiau fotkę, lygtai tavo buvo kažkada tekstas fotkintas ir man nepatiko  doh.gif  bet kaip sako- nespjauk į šulinį, po to bla bla bla... nu ir va, užsikabliavau ant tekstų, šriftų pati dabar  biggrin.gif  lotuliukas.gif 
Man tai patinka ir užrašytos, bet čia oi kaip reik jausti... Kad skanu būtų. Kol kas nemačiau, kad grybą pjautum biggrin.gif patinka man 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 18 birželio 2011 - 22:47
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 18, 22:42)
gražios spalvos  mirksiukas.gif
O kas tas yr ? blush2.gif ir ką jis daro?

su tuo filtru tik iš labai arti gali sufokusuoti, čia su 50-tuku fotkinau, beveik prikišus nosį prie sraigės biggrin.gif tai duoda tokį ale makro efektą smile.gif
Atsakyti
viekos, grizau is sunu parodos... isimeciau fotkes... nu baisu ziuret sad.gif sad.gif
kokia sloginuotaika apeme.... nenoriu fotkint ant AUTO turint NIKON D90, apie kuri svajojau 2 metus...
fotkinau ant S rezimo... nuotraukos sviesios, kiek rausvos net... baisu... ne nebaisu, graudu ziuret....norisi i kamputi pasislept....
jei kas supranta kaip jauciuso, prasau padekit!!!! ka daryt?????
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 18, 22:51)
viekos, grizau is sunu parodos... isimeciau fotkes... nu baisu ziuret sad.gif sad.gif
kokia sloginuotaika apeme.... nenoriu fotkint ant AUTO turint NIKON D90, apie kuri svajojau 2 metus...
fotkinau ant S rezimo... nuotraukos sviesios, kiek rausvos net... baisu... ne nebaisu, graudu ziuret....norisi i kamputi pasislept....
jei kas supranta kaip jauciuso, prasau padekit!!!! ka daryt?????

įdėk nuorodą
Atsakyti
viskas dar kompe
noriu trint....
Atsakyti
viskas dar kompe
noriu trint....
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 18, 22:56)
viskas dar kompe
noriu trint....

Geriausia eiti išsimiegot biggrin.gif Arba ne, įmesk į flickrą ir eik miegot. Atsibusi ir rasi krūvą komentarų, arba nė vieno lotuliukas.gif Suprasi tuos ženklus ir padarysi išvadas biggrin.gif

Oi dar bus tų slogių nuotaikų, patarčiau pataupyt nervus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 18 birželio 2011 - 23:00
Noriu parodyti ne tiek pačias nuotraukas (nors stengiausi kažkaip gražiau nufotografuoti), bet kokį tortą padariau draugės gimtadieniui blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 18, 22:56)
viskas dar kompe
noriu trint....

parodyk dar porą mum smile.gif gal nėra taip blogai kaip manai, o jei blogai, tai gal su PS bus pataisoma smile.gif
Atsakyti