Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 06 18, 21:28)
o tai  12 čia mažai??? man tai atrodo net neišnaudočiau tiek, nes pati tik 4 turiu. Gal nebus visiškai apsiniauke ir karst nuo karto bandys saulute pro debesis išlyst, lauksim tavo grožių
na, aišku, rizikuoju būti apšaukta pyškinimu belekaip, bet kažkaip nežinau, pora valandų padirbėjus 4 GB kaip sniegas ištirpsta g.gif Dar jeigu RAW. Kažkaip gamta toks dalykas, nesinori savęs riboti, daug kur būsim.
Mano 2 po 2 ir 2 po 4. Manau, kad dar 16 paimsiu kadanors, šiam kartui nebespėsiu.
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 18, 21:57)
Klausykit,  mirksiukas.gif šiandien per lietų pagalvojau, o gal susiorganizuojam ir parsisiunčiam fotikams apsaugas nuo lietaus?  ax.gif

Pasirašyčiau (aišku jei taip, kaip reflektorius, tai galiu ir pati atsiųsti biggrin.gif Tik dar nežiūrėjau). Rytdienai imu skėtį ir apsiaustą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 18 birželio 2011 - 22:13
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 18, 23:09)
o zinai kur normaliu yra?smile.gif ir uz normalia kaina smile.gif

QUOTE(rG @ 2011 06 18, 23:13)
Pasirašyčiau (aišku jei taip, kaip reflektorius, tai galiu ir pati atsiųsti biggrin.gif Tik dar nežiūrėjau). Rytdienai imu skėtį ir apsiaustą smile.gif

Pažįstamos nepagaunu, ji pirkosi ir siuntėsi iš kažkur wink.gif
Mėginu ir pati ieškot, tik nežinau kaip jie angliškai vadinasi...

lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 18 birželio 2011 - 22:22
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 18, 21:21)
man tai flickr nuoroda nemaiso, svarbu, kad nebutu ten pridaryta tu apribojimu..

o as darau pertrauka nuo fotkinimo smile.gif net kazkaip gera biggrin.gif
Kaip tai pasireiškia? biggrin.gif 4u.gif

Aš jau nežinau kiek laiko nepaimu į rankas fotiko tikslinėm nuotraukom (tik nešuosi kartais kai kur nors važiuoju). Tai žiauriai trūksta. Tačiau labai gerai, kad neleidžiu sau nuklyst į šoną, nes tada viskas gyvenime nuplauktų, o pripuolamai fotografuoti man nepatinka.

Man irgi nemaišo flickr, be to labai norintys gali prisijungti prie SM, o dauguma mūsų viešai nuotraukų daug laiko. O jei neviešina flickr, neviešintų ir čia. Žodžiu, kaip kam patogiau...
Čia daug į temą pasakoma, nuolat copy paste'inu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 18 birželio 2011 - 22:28
Sveikos,

gali būti rain sleeve, rain cover arba rain protection.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 18 birželio 2011 - 22:22
ne kritikai, tiesiog šiaip, forumo pagyvinimui smile.gif žaidžiu su close up +2 filtru, aišku nuo makro toli, bet pasižaist visai smagu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 18 birželio 2011 - 22:23
Ačiū nendria http://shop.ebay.co....-All-Categories

Bet vis kur pasižiūri visi su tom blykstėm...

Sm biggrin.gif kritikai ne kritikai, bet noriu pasakyti, kad labai patinka spalvos, labai patinka užrašas, nepatinka žolė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 18 birželio 2011 - 22:25
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 18, 23:23)
ne kritikai, tiesiog šiaip, forumo pagyvinimui smile.gif žaidžiu su close up +2 filtru, aišku

nesu tokių gyvių mėgėja,bet man labai patinka ši foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 18, 23:19)
Kaip tai pasireiškia? biggrin.gif  4u.gif

cia tu apie kuria dali?smile.gif tiesiog pavargau. per daug fotkinau paskutiniu metu, buvo prisikaupe daug pazadetu fotkinimu. tai atidirbau ir dabar rami..
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 18, 23:13)
Rytdienai imu skėtį ir apsiaustą smile.gif

Kažką praleidau... Kas ryt bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 18, 22:23)
.

Sm biggrin.gif kritikai ne kritikai, bet noriu pasakyti, kad labai patinka spalvos, labai patinka užrašas, nepatinka žolė

man irgi nepatinka biggrin.gif kai bandai apravėt, tai sulenda sraigė išsigandus į vidų, ir nebesulaukiau kada išlis atgal biggrin.gif tai ėjau kitos ieškot, prieini, vėl kokią žolę patrauki, vėl sulenda atgal, ir vėl ei nu kitos ieškot biggrin.gif tai čia kokia penkta sraigė, kuri padoriausiai gavosi biggrin.gif labai norėjau , kad akys abi matytųsi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 18, 22:28)
nesu tokių gyvių mėgėja,bet man labai patinka ši foto  4u.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 18, 23:23)
Ačiū nendria http://shop.ebay.co....-All-Categories

Bet vis kur pasižiūri visi su tom blykstėm...

va tokių radaum o patiko šitas
Ką manot?
Atsakyti
Rimtai, perkam, ka?

http://cgi.ebay.co.u...e#ht_4370wt_905
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 18 birželio 2011 - 22:39