Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

merginos,kaip įmautės vadinamos sukarpytom juostom susidėt? nežinau kaip ebay ieškot, reik pavadinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 16, 17:22)
Ačiū už nuomonę  4u.gif

Dar bus su švelnesniu makiažu  mirksiukas.gif
O šiaip man labai vežė tas makiažas ir ta pieva, ir ta skrybėlė, galėjo dar būti kažkaip sodriau ryškiau...nežinau...gal man čia toks etapas, bet aš pati bent jau kaifuoju nuo tų foto...ir žiūriu po dešimt sykių  doh.gif  biggrin.gif vat kas liečia ežerą, tai jau kitaip mąstau... g.gif

Uogele, man lygiai taip pat kaip Akashai, su viskuo sutinku, sutampa nuomonės. O dėl vandeny, tai irgi daaaug labiau patinka, tik gal viena problemėlė, na ta išraiška vienoda (bet tai ne problema, jei pvz dėsi į krepšelį savo, juk ne visas dėsi, man, kaip čia nuolat jus matančias tai užkliūna). O šiaip, šaunuolė esi, tokia sparti, tokia žingeidi viską suspėji, mokytis ir mokytis man doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bizyte @ 2011 06 16, 17:32)
vakar ir aš truputį fotkinau, tai, kad įkišau ją į upelį....jee....ji dar tokios savęs nematė biggrin.gif

Puikiai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 06 16, 18:51)
Ačiū už nuomonę  4u.gif kažkaip maniau, kad bus blogesni atsiliepimai...

Oi Tu, ir Tau tarkos reikia biggrin.gif Čia kas antrai reiks Kalėdom sureguliuot, kad pasitarkuotų, kai labai pradės save skriausti smile.gif Viskas ten gerai, bet aišku, svarbiausia, kad pati būtum patenkinta

O aš po eilinio egzamino, liko paskutinis kitą savaitę. Gyvensiu smile.gif Gero vakarėlio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 16 birželio 2011 - 19:38
QUOTE(gotte @ 2011 06 16, 18:13)
"Vanilla ežere"...

pirmosios lb patiko kadravimas...jokie isdegimaio neberupi, kai taip puikiai modeli "ikomponavai" thumbup.gif Antroji kvadratine geriau ziurisi...o siaip tai tikrai grazu mirksiukas.gif
Vienintele, komentarai flickr mirksiukas.gif
Mergai, kas fotkinat su juosta...please, gal galit man juostinio grudo suveikti?!
Jolie, gal tu kartais uzmeti cia aki....butu lb smagu, jei pasidalintum kokiu grudeliu....nu taip graziai man atrodo va toks gruda, kaip tavo nuotraukose...va su tuo vyriuku tie portretai thumbup.gif eik tu sau wub.gif na tu ir talentas ...pamenu, kai skaiciau SM kai tu ir mano megstama Zitlali dziuginot aki forume blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 16, 18:10)
Nieko matuoti nereikia, renkiesi pagal savo fotika... Jie bun askirti nikonui, canonui ir t.t. Buna jie iskarto po tris, ebayjuj gal po 5$ panasiai... ten skirtingu dydziu ziedukai kurie uzsisuka vienas ant kito... Matuoti nieko nereikia nes jie dedasi tarp objektyvo ir fotiko, taigi tik del mounto jungties skirtingi buna... Ir fokusas bus rankinis... wink.gif

Ebay kiek žiūrėjau, tai rašo "Macro reverse adapter ring". Tai čia tai ar ne? Nes tie tai po vieną g.gif Ir ant jų dar milimetrai yra, pvz. 52 mm, 58 mm, 67 mm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumerija: 16 birželio 2011 - 19:55
RitaGude, ai nesikabinek tik biggrin.gif normalios tos israiskos, nu nemegstu as sypsotis biggrin.gif as pikc kiskis biggrin.gif
del makiazo ir as pritariu, man jis irgi pjaunasi su gamta, skrybele. darem ji su ideja, kad fotosesija bus vandeny, tai norejos kazko idomesnio. bet kai pamatem kokia saule, Gotte nusprende padaryt daugiau kitokiu kadru, aplink ezera. va taip ir gavosi smile.gif yra kaip yra, kita karta bus geriau smile.gif nors as lb lb patenkinta nuotraukom wub.gif

Nepavyko man snd nufotkint pratesimo taip kaip norejau doh.gif rytoj isvaziuoju. tai nzn ka daryt, ar pasuot ir perduot fredericai, ar dar patempt laika smile.gif
Papildyta:
P.S. aciu pakomentavusioms mano foto, ziauriai smagu skaityt, kad ir jum patinka wub.gif skraidzioju padebesiais.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 16, 19:51)
Bizyte, aš irgi dedu pliusą margai suknutei. Pasibraidymai patiko...gal reikėjo pabandyti kojytes vien pagaudyt g.gif gražiai tie akmenukai ir vanduo turėtų žiūrėtis ax.gif o šiaip didžiausias minusas - erdvės trūkumas virš galvos  g.gif jinai labai aukšta matyt buvo, nes tu tai nedidukė g.gif

oi ne, ji ūgiu panaši kaip ir aš, gal net kiek žemesnė, pritūpus fotkinau, todėl toks įspūdis smile.gif kojytes atskirai fotkinau, dar gerai neapžiūrėjau...gal rasiu kokią nieko ax.gif

ačiū visoms pakomentavusioms 4u.gif
Atsakyti
Gotte, man irgi graži sesija. Gal jo, makijažas nelabai susiderina su aplinka, man jis šiaip toks nelabai, bet čia jau ieškojimas sėdimojoj sliekų. Man gražu. Pirmoji spalvota man labai patinka. Džiaugčiausi savo tokia foto tikrų tikriausiai.

Vanilla, tavo j/b man labai patiko, gal kiek kairės man trūktų.. 4u.gif

bizyte, ir Tavo man labai patiko, nors aš mėgstu kai nuotraukose matosi veidai, bet ši- faina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 16 birželio 2011 - 21:36
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 16, 20:01)
merginos,kaip įmautės vadinamos sukarpytom juostom susidėt? nežinau kaip ebay ieškot, reik pavadinimo biggrin.gif

ieskok sleeves ar kazkaip panasiai.Siaip ebejuj nieko gero dazniausiai nebuna,as is cia juos uzsisakau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nemačiau apie ką kalbat, einu į flicrę pažėt. Vanilla, keista, kad nemėgsti, nes tavo šypsena yra nuostabi. Šypsočiaus ir šypsočiaus Tavo vietoj blush2.gif biggrin.gif Na, aš ne apie tai, nors tai visai nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 16, 21:36)
ieskok sleeves ar kazkaip panasiai.Siaip ebejuj nieko gero dazniausiai nebuna,as is cia juos uzsisakau mirksiukas.gif

aha, kaip tik šitą per efoto susiradau, bet žūriu netelpa ten 6 kadrai g.gif ane? 5,5 kadro tesulenda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 16, 22:59)
aha, kaip tik šitą per efoto susiradau, bet žūriu netelpa ten 6 kadrai  g.gif  ane? 5,5 kadro tesulenda  g.gif

Cia siaurai juostai?Telpa viskas kuo puikiausiai mirksiukas.gif 7 eiles po 6 kadrus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 16, 22:04)
Cia siaurai juostai?Telpa viskas kuo puikiausiai mirksiukas.gif  7 eiles po 6 kadrus thumbup.gif

jo, siaurai smile.gif ooo, tai liuks, jaučiu reikia užsisakyt bigsmile.gif ilgai keliavo?
Atsakyti