Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 06 18, 18:52)
Ką gi, reaguoju į Yvettes priekaištus ir šiaip labai labai noriu jūsų nuomonės -  pirmieji kadrai iš mano konkursantės FS, laukiu kritikos:

šaunuolė.
Kritikos ar patarimų jau sunkokai gausi manau smile.gif Su kokybe juk susitvarkai, klaidas savo matai, atrandi kada geriau nefotografuoti, kaip galima ir t.t. Perkopei į fainą pakopą. Matyt užtai ir lekioji su fotosesijom iš vienos į kitą, dar ir su pilvuku, degi, jauti malonumą smile.gif
Idėjų tau palinkėti telieka. Ir neužgęsti.
Nemažai kitų galima pasveikinti pasiekus tą pačią pakopą. Jaučiu fainiausia šios temos dalis yra tupėti čia ir stebėti, kaip jūs tobulėjat. Vienos greičiau, kitos lėčiau. Nu bet nerealiai faina už jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 18, 22:07)
Tai va antrą dieną nešiausi savo mažosios kelnaites, tai bus su kelnaitėmis  ax.gif
Žinok, pavyko jos akis gražias parodyt  thumbup.gif  thumbup.gif

reiškia misiją įvykdžiau - o ištikro ji sakė ,kad sunku ją fotkinit "bla bla" tai va labai džiaugiuosi,kad jai pačiai patiko 4u.gif
Atsakyti
Jo, pritariu, jei flikre, tai būtų gerai kad nuorodą įdėtume.. Bet man asmeniškai atrodo tikrai nebūtina veik visos sesijos nuotraukų sudėti, kurios dažnai būna panašios, čia. Dedame tas, kurios prašosi kritikos, dėl ko nerimaujame ar norime pasitarti.. Man jokių problemų ir flikras, jei tik yra nuoroda, nes sunkiausia, kai SM nikas vienas, flikre visai kitoks.. kartais pvz nežinau kas yra kas ten ir čia smile.gif O šiaip, tai manau kiekviena dedame tų foto tiek, kiek norime ir galime.. Pastebiu, kad dažnai foto deda tie patys žmonės, o kitų darbų iš vis retai būna arba nesu mačiusi.
Ir dar man toks smalsumas suėmė: o kam jūs kaitaliojate tuos nikus, trinat ir kuriat naujus accountus pelkėse, flikruose ar ar bele kur? Nu skaito cekava kaimynė nu ir lai sau skaito. Čia tik tos kaimynės bėda. Manau, atsipalaiduokit ir nesukit smegenų. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 06 18, 21:11)
š Jaučiu fainiausia šios temos dalis yra tupėti čia ir stebėti, kaip jūs tobulėjat. Vienos greičiau, kitos lėčiau. Nu bet nerealiai faina už jus  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man irgi tas procesas augimo labai gražus.
Atsakyti
Jo, dėl spalvų gottes tai atkreipiau dėmesį, švaru, kokybiška, pasižiūrėjau nustatymus rolleyes.gif biggrin.gif Aišku jie ne viską lemia.

Ryt plaukiu, gaila, kad viso teturiu 12 GB (visa diena), galvoju gal kompą vežtis. Ir gaila, kad bus apsiniaukę (kitą vertus ar tai bėda? Gal geriau nei saulė? g.gif )
Atsakyti
man tai flickr nuoroda nemaiso, svarbu, kad nebutu ten pridaryta tu apribojimu..

o as darau pertrauka nuo fotkinimo smile.gif net kazkaip gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 18, 21:17)
Jo, dėl spalvų gottes tai atkreipiau dėmesį, švaru, kokybiška, pasižiūrėjau nustatymus  rolleyes.gif  biggrin.gif  Aišku jie ne viską lemia.

Ryt plaukiu, gaila, kad viso teturiu 12 GB (visa diena), galvoju gal kompą vežtis. Ir gaila, kad bus apsiniaukę (kitą vertus ar tai bėda? Gal geriau nei saulė?  g.gif )

o tai 12 čia mažai??? man tai atrodo net neišnaudočiau tiek, nes pati tik 4 turiu. Gal nebus visiškai apsiniauke ir karst nuo karto bandys saulute pro debesis išlyst, lauksim tavo grožių

Man vis dar minčių badas biggrin.gif net fotiko į rankas nesinori imti doh.gif

Gotte faina sesija, neturiu ka čia kabinėtis
Laukines leliukas
Kirkile ir tave giriu šauniai visos pasidarbavot
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 18, 22:28)

Kirkile ir tave giriu šauniai visos pasidarbavot

čia turbūt mane turėjai omenyje? blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 18, 21:30)
čia turbūt mane turėjai omenyje?  blush2.gif ačiū  4u.gif

aha tave, nuo kariavimo su vaikais stogas važiuoja tai ir rašau su klaidom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 18, 22:45)
aha tave, nuo kariavimo su vaikais stogas važiuoja tai ir rašau su klaidom blush2.gif

tai viskas gerai,tik pasitikslinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausykit, mirksiukas.gif šiandien per lietų pagalvojau, o gal susiorganizuojam ir parsisiunčiam fotikams apsaugas nuo lietaus? ax.gif
Atsakyti
gotte, man patinka pirma nuotrauka, ir kepuraitė, ir tas tinkliukas gerai žiūrisi, nieka nebado akių. O paskutiniojoj labai žavi merginos šypsena.
Šiaip ta mergina man kažkur matyta, toks jausmas, kad vienoj mokykloj paralelinėse klasėse buvom...

Ne į temą, bet mane nervina SM reklamos kiekis, pastoviai turi išjunginėt, kad rašyt forume doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 18 birželio 2011 - 22:03
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 18, 22:57)
Klausykit,  mirksiukas.gif šiandien per lietų pagalvojau, o gal susiorganizuojam ir parsisiunčiam fotikams apsaugas nuo lietaus?  ax.gif

o zinai kur normaliu yra?smile.gif ir uz normalia kaina smile.gif
Atsakyti