Ačiūūūū merginos už pagyras mano nuotraukoms
(na labai norėjau parodyti jos gražias akis ir išbandyti fotografavimą prieš šviesą)
Laukine - labai graži leliuko foto
Gotte - man pirmoji faina panaši į vieną aktorę
Gotte Kaip tokios kritikos nelabai yra ką čia kritikuoti (labiausiai parašas maišo ), tik pastebėjau, kad mėgsti mišką. Na, aš irgi jį mėgstu, bet vis dėlto manau, kad miško panaudojimas turi būti motyvuotas. Pagalvok apie tai. Kalbu apie trečią. Miškas kaip bokeh priemonė, puiku.
Labai patinka pirmoji ir ketvirta. Pastaroji išvis nuostabuma
Labai patinka pirmoji ir ketvirta. Pastaroji išvis nuostabuma
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 18, 18:41)
(na labai norėjau parodyti jos gražias akis ir išbandyti fotografavimą prieš šviesą)
Gal galėtum daugiau apie tai papasakot? Na, apie patį procesą, kaip ruošeis, ką darei
QUOTE(rG @ 2011 06 18, 20:10)
Gal galėtum daugiau apie tai papasakot? Na, apie patį procesą, kaip ruošeis, ką darei
na ištikro fotosesijai kažkaip special nebuvo ruoštasi,tiesiog gražus vakarinis pasivaikščiojimas ir kai pamačiau tą šviesą guldžiau Akashą o tada jau bandai gaudyti šviesą prisiplojus prie žemės ir viskas Galiu pasakyti,kad visos foto laaaabai minimaliai tvarkytos su PS , visdėlto man patinka mano naujas žvėris
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 18, 19:20)
na ištikro fotosesijai kažkaip special nebuvo ruoštasi,tiesiog gražus vakarinis pasivaikščiojimas ir kai pamačiau tą šviesą guldžiau Akashą o tada jau bandai gaudyti šviesą prisiplojus prie žemės ir viskas Galiu pasakyti,kad visos foto laaaabai minimaliai tvarkytos su PS , visdėlto man patinka mano naujas žvėris
Matai man irgi vakare tai buvo, bet išryškėjo visi spuogai Kokią spalvą naudojai, sidabrinę?
QUOTE(rG @ 2011 06 18, 20:22)
Matai man irgi vakare tai buvo, bet išryškėjo visi spuogai Kokią spalvą naudojai, sidabrinę?
hm....dabar žinok aplamai mastau ar aš naudojau reflektorių,jau net nepamenu,nes kai Akasha mane fotkino tai tikrai naudojo,o aš jau nepamenu gal Akasha pasakys
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 18, 19:28)
hm....dabar žinok aplamai mastau ar aš naudojau reflektorių,jau net nepamenu,nes kai Akasha mane fotkino tai tikrai naudojo,o aš jau nepamenu gal Akasha pasakys
Einu tada nustatymų pažiūrėti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 18, 21:31)
Kikirike, Gotte na kokie grožiai, negaliu atsižiūrėti
ačiū
QUOTE(gotte @ 2011 06 18, 17:52)
Ką gi, reaguoju į Yvettes priekaištus
Antrai iki tobulybės man maišo ranka, o priešpaskutinė su braške fokuse man super patikti.
QUOTE(Zirzė @ 2011 06 18, 11:47)
Dalyja,
kazkada ir as gundziausi tais ziedais, bet paskui "nugirdau", kad jie nieko verti, tai kazkaip persigalvojau o ant kokio objektyvo juos sukai?
kazkada ir as gundziausi tais ziedais, bet paskui "nugirdau", kad jie nieko verti, tai kazkaip persigalvojau o ant kokio objektyvo juos sukai?
Dedu tik ant penkiasdešimtuko, nes ant kitų nesigavo
QUOTE(Yvette @ 2011 06 18, 11:57)
Laba, eksperimentuoju ir labai neįdomu tapo.
Kuriam laikui ištryniau visas iš kontaktų flickr. Labai mažą dalį visų foto rodo, kur rašot daugiau flickr.
Be ryšio žinokit jausmas. Įsivaizduoju kaip turėtų jaustis tylūs skaitytojai užsukę, arba naujokai, kurie nesusimėtė visų į draugus. Rimtai per mažai foto čia rodom.
Patogiau žinoma flickr, facebook. Bet tema plepalais pamažu virsta
Kuriam laikui ištryniau visas iš kontaktų flickr. Labai mažą dalį visų foto rodo, kur rašot daugiau flickr.
Be ryšio žinokit jausmas. Įsivaizduoju kaip turėtų jaustis tylūs skaitytojai užsukę, arba naujokai, kurie nesusimėtė visų į draugus. Rimtai per mažai foto čia rodom.
Patogiau žinoma flickr, facebook. Bet tema plepalais pamažu virsta
žinau, kad neįdomu...bet nevisas publikuoju (pvz. aš) nes negavau konkretaus leidimo iš savininkės kai gausiu nuimsiu privatumą.
Aij tiesa, pritariu Yvetei dėl nuotrakų rodymo, kurių nerodo paspaudus nuorodos, tai jau ir nebesiprašau į draugus.. ir šiaip po to užknisa skaityt, kai keli lapai prirašyta būna- aš nematau nuotraukų - priimk mane į draugus..
ir dar, kai parašo, "daugiau nuotraukų flickr" ir nuorodos neįmeta, tai irgi nebežiūriu, nes blyn- užknisa ieškot..
nu ir ką čia dar aij nebeprisimenu
ir dar, kai parašo, "daugiau nuotraukų flickr" ir nuorodos neįmeta, tai irgi nebežiūriu, nes blyn- užknisa ieškot..
nu ir ką čia dar aij nebeprisimenu
QUOTE(gotte @ 2011 06 18, 15:31)
Dalyja, patiko ta leliuko foto, kur kojytės fokuse...labai miela, tik vat dėl pamperso pabarti reiktų
Tai va antrą dieną nešiausi savo mažosios kelnaites, tai bus su kelnaitėmis
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 18, 19:41)
Ačiūūūū merginos už pagyras mano nuotraukoms
Žinok, pavyko jos akis gražias parodyt