Laba, eksperimentuoju ir labai neįdomu tapo.
Kuriam laikui ištryniau visas iš kontaktų flickr. Labai mažą dalį visų foto rodo, kur rašot daugiau flickr.
Be ryšio žinokit jausmas. Įsivaizduoju kaip turėtų jaustis tylūs skaitytojai užsukę, arba naujokai, kurie nesusimėtė visų į draugus. Rimtai per mažai foto čia rodom.
Patogiau žinoma flickr, facebook. Bet tema plepalais pamažu virsta
Kikirike, gražiai Akashą nufotografavai.
Laukine, mielos man tokios kūdikėlių foto.
Gotte, labai marga merginos su tatuiruote foto. Kai rašei, kad fotografuosi konkurso laimėtoją, gal kitokias foto įsivaizdavau. Kažkiek daugiau akcento ant tatuiruotės, kažkoks ryšys galbūt su gamta, tatuiruote... Nors gal dar parodysi, juk tik vieną foto matėm.
Visom naujokėm smagauis laiko mokinantis
QUOTE(Yvette @ 2011 06 18, 10:57)
Yvette, o kaip spalvos, kadravimas?
Zirze, dėl fokuso viskas tvarkoj, taip ir turėjo būti. Akcentas kūnas, toks naujagimiškai pūkuotas. Norėjau kad jis ir btų ryškiausias.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 18, 12:00)
Yvette, o kaip spalvos, kadravimas?
temoje matau tik vien` foto, saulė plieskia namuose nesuprantu ar tonuota ar jb. Bet kokiu atveju žiūrisi gražiai. Prie kadravimo irgi nėra ko kabinėtis, nors gal ir būtų kur.
Mamos ranka nelabai gražiai atrodo, nežinau ar blurinta ten ar nuo kažko kito.
QUOTE(Yvette @ 2011 06 18, 11:10)
temoje matau tik vien` foto, saulė plieskia namuose nesuprantu ar tonuota ar jb. Bet kokiu atveju žiūrisi gražiai. Prie kadravimo irgi nėra ko kabinėtis, nors gal ir būtų kur.
Jo, tik viena foto ir yra.. Dėkui labai už nuomonę. Labiausiai nerimavau dėl kadravimo, visa kita man lyg pačiai patinka..
QUOTE(airv @ 2011 06 10, 16:17)
aha, bado. pirmosios jau nebematau, ir daugumos kitu nariu nuotrauku nebematau, istrintos
QUOTE(Yvette @ 2011 06 18, 11:57)
ir tavo gimdymo foto nespejau pamatyt.....
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 18, 12:00)
Zirze, dėl fokuso viskas tvarkoj, taip ir turėjo būti. Akcentas kūnas, toks naujagimiškai pūkuotas. Norėjau kad jis ir btų ryškiausias.
tai aisku dabar dar norejau pagirti uz gimdymo istorija kiek skaiciau, nezinau kodel, man graudulio nesukele, kaip beveik visoms is cia, nezinau kodel net....bet nuotraukos patiko
QUOTE(Yvette @ 2011 06 18, 12:40)
nebėra tų foto,
suprantama
del meeto, Jus jau man atleiskit, bet negalesiu, iki antradienio nebusiu namie, o paskui...zodziu, as tau Kikirike parasysiu i AZ, gal i namus mane uzvestu atsiimti turto
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 09:06)
na jau galvojau, kad niekas manes nepasiges
jo, buvo staigus kraustymasis, o dabar siaip kol apsilsiu kojas savuose namuciuose, visko ten tiek daug pasiilgau ir Jusu ir fotografavimo
QUOTE(airv @ 2011 06 16, 15:14)
visas nuotraukas merginu pakomentuosiu flircke, ten ir atidziau alesiu apziureti, ir smulkmeneles matysis, bet pro sia taip negalejau praeiti, na nereali man sioji, ir spalvom ir nuotaika, fantastika
Dėkui už komentarus apie foto su tatuiruote, šiaip jau fotografuodama kabinėjausi prie to sijono ir lendančių pavalumų, vilkom kitą sijoną, bet patraukus žemyn gavosi panašus rezultatas, nenorėjau merginos per daug nuoginti, nors nebuvo jinai didelė bailiukė, bet ...šiaip kadangi fotografavom gamtoje, tai teko greit greit viską su tais nusirengimais daryt, jei būtų buvusi namų aplinka ar studija, būtų gal ir ji jautųsis jaukiau, ir aš ją bandžius įvairiau "padėlioti"...šiaip tai jau dėdama foto tikėjausi įvairių ir prieštaringų komentarų, su visais, žinokit, sutinku šimtu procentų. Jūs tik patvirtinot mano pačios mintis. Tiesą pasakius aš pati jaučiau, kad su tatuiruotės esančios būtent toje vietoje pateikimu man iškils trukdžių, ale dėl to nė velnio nepergyvenau ir net neplanavau kažkokių spec. kadrų (čia gal dėl to, kad dar kelias tatuiruotas merginas esu pakvietus į sesiją ir ten tos tattoo kitose vietose), nes pridariau daugybė kitų foto...o modeliuko išvaizda...tos akys...žodžiu, padariau FS neakcentuodama tattoo ...teatleidžia man mano ir tattoo gerbėjai beigi laukiantys konkursantės foto...
Dalyja, patiko ta leliuko foto, kur kojytės fokuse...labai miela, tik vat dėl pamperso pabarti reiktų
Nu bet žinok paskurdęs ten tas laukas čia prie Gulbinų nežinau net kaip paaiškinti
Labai miela, patinka kadravimas, spalvos, šviesa ir tas fokusas/nefokusas, turiu omeny ryškumo zoną...labai super
Aš jau paklausiau tavo patarimo, dedu daugiau linkiu ir kitoms pasekti tuo pavyzdžiu
Tai vat, kad nugalėjo mergina, kurios tattoo tokioje ne itin dėkingoje vietoje o kadangi man ji pasirodė nuostabių veido bruožų, tai spjoviau į pačios tatuiruotės akcentavimą...žodžiu, netrukus parodysiu ir kitas FS nuotraukas...
Kikirike, labai graži ta mūsų Akasha ir šviesi nuotraukose - nuostabi užskaitau užskaitau užskitau tokį grožį
Dalyja, patiko ta leliuko foto, kur kojytės fokuse...labai miela, tik vat dėl pamperso pabarti reiktų
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 17, 21:58)
Man prie ežero gražiau.. O kur radot rugių lauką, man labai reik rast, gal išduosi?
Nu bet žinok paskurdęs ten tas laukas čia prie Gulbinų nežinau net kaip paaiškinti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 18, 10:26)
Noriu nuomonės dėl šios:
Labai miela, patinka kadravimas, spalvos, šviesa ir tas fokusas/nefokusas, turiu omeny ryškumo zoną...labai super
QUOTE(Yvette @ 2011 06 18, 10:57)
Kuriam laikui ištryniau visas iš kontaktų flickr. Labai mažą dalį visų foto rodo, kur rašot daugiau flickr.
Gotte, labai marga merginos su tatuiruote foto. Kai rašei, kad fotografuosi konkurso laimėtoją, gal kitokias foto įsivaizdavau. Kažkiek daugiau akcento ant tatuiruotės, kažkoks ryšys galbūt su gamta, tatuiruote... Nors gal dar parodysi, juk tik vieną foto matėm.
Aš jau paklausiau tavo patarimo, dedu daugiau linkiu ir kitoms pasekti tuo pavyzdžiu
Tai vat, kad nugalėjo mergina, kurios tattoo tokioje ne itin dėkingoje vietoje o kadangi man ji pasirodė nuostabių veido bruožų, tai spjoviau į pačios tatuiruotės akcentavimą...žodžiu, netrukus parodysiu ir kitas FS nuotraukas...
Kikirike, labai graži ta mūsų Akasha ir šviesi nuotraukose - nuostabi užskaitau užskaitau užskitau tokį grožį
Ką gi, reaguoju į Yvettes priekaištus ir šiaip labai labai noriu jūsų nuomonės - pirmieji kadrai iš mano konkursantės FS, laukiu kritikos: