Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kikirike, labai fainos foto. Šviesa man labai patinka wub.gif

QUOTE(Muggy @ 2011 06 17, 18:33)
Perziurejau visas nuotraukas, visai sauniai darbuojies  thumbup.gif
Is kur siunteis PS? As bandziau ieskotis, bet pabijojau ka siustis, kad paskui vyras sprandan neduotu uz visokius neaiskiu darbelius  biggrin.gif

Ačiū labai blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 06 17, 19:03)
O biski dar toks kvailas klausimas biggrin.gif o is kur ta Adobe PS5 arba lightroom`a siunciates? Turiu PS3, bet jis manes neklauso, itariu gal ne visai ir pilnas jis biggrin.gif bandziau PS5 is linkomanijos parsisiust, ale neradau to failo, kad instaliuot  doh.gif Net vyras ir tas nerado biggrin.gif

Aš parsisiunčiau iš Linkomanijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 18, 01:13)
Kikirike, labai fainos foto. Šviesa man labai patinka wub.gif
Ačiū labai blush2.gif  4u.gif
Aš parsisiunčiau iš Linkomanijos ax.gif

ačiū 4u.gif tavo foto flickr pakomentavau smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif 4u.gif

Aš Jus seku smile.gif Ir man negėda smile.gif Mokaus, bet kaip reikia atlikti namų gaunas viskas gana sudėtingiau, nei zhiūrint į Jūsų darbus 4u.gif

Klausimas NR 1. Pirmas Namų darbas, gali būt su blykste?? Tiesiog, kolkas galiu mokytis tik tamsiu paros metu smile.gif Tai naturalaus namų apsšvietimo nepakanka. (atveriu diafragma, užkeliu ISO gaunu daaug triukšmų) ???

p.s. vardan rG po šimto metų rašau Lietuviškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 06 17, 18:05)
biggrin.gif  Laba  4u.gif
Kai turėsiu ką, tai parodysiu.  mirksiukas.gif
Turbūt jau matei, kad Kūdroj senieną įkėliau...tiesiog iš sportinio intereso. Niu ir sulaukiau rezultato. bigsmile.gif

Labai liuks seniena wub.gif
Atsakyti
Beje, merginos, kaip gaunat sutikimą publikuoti nuotraukas iš draugų? Žodžio užtenka ar visgi pakišat kokį popieriuką pasirašyti, kad paskui bėdų nebūtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 17, 22:58)
ačiū labai  4u.gif
na rodau ir dulkeles kas dar nematė flickr  lotuliukas.gif

perfect antras variantas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 17, 21:17)
Nu ir vakaro pabaigai Jums galvosūkis- spėkit kas čia:

biggrin.gif

ir as pamaniau kad parselis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 18, 00:58)
ačiū labai  4u.gif
na rodau ir dulkeles kas dar nematė flickr  lotuliukas.gif

šita fainaaa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 17, 23:59)
biggrin.gif čia pusantros savaitės leliuko dupcius  biggrin.gif

uuuuu, bet koks plaukuotukas tas dupcius ax.gif
ir siaip, nelabai fotogeniskai pateiktas

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 18, 00:25)
Spėkite kas čia?  ax.gif

Grazuole Simona 4u.gif

QUOTE(vitulia_g @ 2011 06 18, 01:15)
Labas vakaras smile.gif  4u.gif

Klausimas NR 1. Pirmas Namų darbas, gali būt su blykste??

laba smile.gif na nezinau, mes cia mokinames fotografuoti nenaudodami blykstes mirksiukas.gif ir ten kur WB ai blykstes tikrai negalima, nes ji uz tave atliks visa darba rolleyes.gif

uf, pagaliau as cia, reiks , kiek matau, perskaityt beveik 3 temas doh.gif maciau kiek visos patobulejot, saunuoles, man net pavydu pasidare smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, su blykste nera tvarkos smile.gif Fotikas, keliauja su manim i darbą smile.gif Per pietu pertrauka užsiimsiu namų darbais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitulia_g: 18 birželio 2011 - 09:38
Labas rytas ir iškart ateinu su 4u.gif Kikirikei už Akashos foto. Nu man nerealiai gražiai pateikta moteris, fotografavimo kampas patinka, spalvos sodrios, bet ne perspaustos. Nors man ir ta su dulkėm kabinanti smile.gif Kiek mačius Kikirikės darbų tai man šitas kone didžiausią įspūdį padarė. O kadangi modelio grožis neapsakomas, tai jokių minusų nė ir nematau smile.gif Žvilgsnis nužudė mane wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 06 18, 09:23)
uuuuu, bet koks plaukuotukas tas dupcius ax.gif
ir siaip, nelabai fotogeniskai pateiktas

Čia gi tik šiaip, mįslė smile.gif

Noriu nuomonės dėl šios:

user posted image
Atsakyti
gotte
mergaite kur stovi ant dezes:
va sioji tai man pasakiska, nezinau kas joje tokio ipatingo, bet ilgai i ja spoksojau, labai labai skani wub.gif

Maggie,
praeita sestadieni prabegom Kalvariju turguje paziurejau, buvo daug visokiu groziu prideta pas viena vyriski ant stalo, bet taip laiko nebuvo paciupineti, galvoju sugrysiu ten kada, ir zmoniu tai sukinejasi aplink ta stala nuolat smile.gif

monikute
na jau katino grozis, siaip nesu katini megeja, bet sioji tai patinka, ypac akys smile.gif
tokios katiniskos

Ievukis
kur grazia mergaite fotografavai, va ta sviesa ten virsuje, lyg spindulys - zavi smile.gif

Laura
nuotraukos is Kauno Hansa dienu

kazkaip triuksmukai lenda, cia ISO daug kelei? ar dejai textura?

maija
brolio vakucio foto
tiesiog paskendau akyse smile.gif

pandre
man patiko, gal noretusi didesnio dvieju spalvu skirtumo, bet ideja patinka smile.gif
as su savo nuotraukom visai pakibau, per tas dvi savaites fotiko i rankas nebuvau paemus doh.gif

Alabama,
kad i paveluotai...bet reiskiu...uzuojauta

Dalyja,
kazkada ir as gundziausi tais ziedais, bet paskui "nugirdau", kad jie nieko verti, tai kazkaip persigalvojau g.gif o ant kokio objektyvo juos sukai?

Foggy
kritikos nepazersiu, nepamenu jau detaliu po visos temos perskaitymo, bet man patiko ten kur vienas arkliukas stambiu planu ax.gif

Yvette,
nuotrauka is Italijos kaimo
nostalgiska nuotaika rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 18, 11:26)
Čia gi tik šiaip, mįslė smile.gif

Noriu nuomonės dėl šios:

nezinau ar man cia akyse zvairai rodo, ar tikrai fokusas i pazastele ir mamos nyksti nuejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 18 birželio 2011 - 10:45