Dalyja, gražus leliukas, tik va man spalvinis sprendimas nepatinka, tokios murzinos spalvos atrodo, norisi šviesumo. Patiko nuotrauka, kur mama maitina vaikutį, tik rankos padėtis (nors ir suprantama) nelabai. Norėtųsi bent kraštelį krūties matyti.
QUOTE(airv @ 2011 06 17, 22:37)
Dalyja, gražus leliukas, tik va man spalvinis sprendimas nepatinka, tokios murzinos spalvos atrodo, norisi šviesumo. Patiko nuotrauka, kur mama maitina vaikutį, tik rankos padėtis (nors ir suprantama) nelabai. Norėtųsi bent kraštelį krūties matyti.
Va aš čia ir stumdausi dėl to spalvinio varianto...nes vaikutis labai raudonas su violetinemis dėmėmis buvo išmuštas nemoku patvarkyt odos
Juoda balta būtų puiku:)
Dalyja, labai lauksiu dar, nebijok
Dalyja, labai lauksiu dar, nebijok
QUOTE(gotte @ 2011 06 17, 16:10)
Nu ką, kritikuokit "Vanilla rugiuose
Man prie ežero gražiau.. O kur radot rugių lauką, man labai reik rast, gal išduosi?
QUOTE(gotte @ 2011 06 17, 18:36)
Na ir šiandien keliu paskutinę foto, iš mano konkurso nugalėtojos sesijos
Pritariu dėl aplinkos, kad suvalgo ji modelį, bet man pvz tokiam sudėjimui GAL gražiau atrodytų paguldyta ant šono? Labai gražiai išlinktų talija, tik va nesu specas tų tatuiruočių, tai ar žiūrėtųsi horizontaliai? Bet matant kumpius ant šonų man taip ir noris juos padrebint... O va paguldžius moters figūra kaip gitara pasidarytų, niam niam...Bet kadangi Tavo idėja tatoo buvo, tai aš nelabai galiu tinkamai pamomentuot.
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 17, 21:28)
Na jaučiu aš padariau rekordą fotkindama šią FS vyko visas dvi dienas kol kas dedu iš pirmosios dienos.
Pirma labai gerulė. Tik pampis nervina. Maučiau triusikus.
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 17, 21:47)
Va aš čia ir stumdausi dėl to spalvinio varianto...nes vaikutis labai raudonas su violetinemis dėmėmis buvo išmuštas nemoku patvarkyt odos
Jo, čia jų bėda, ta odelė neįgavusi spalvos.. Retas kuris būna jau skaistaus veidelio... Pabandyk gal j/b?
Nu ir vakaro pabaigai Jums galvosūkis- spėkit kas čia:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 17, 22:17)
Rozinis pasturgaliukas:)
Dalyja, man patiko.Spalvos irgi.
QUOTE(Alabama @ 2011 06 17, 22:34)
Ot kokia Tu.
QUOTE(Fotografe @ 2011 06 17, 22:52)
man į paršiuką panašu
čia pusantros savaitės leliuko dupcius
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 17, 22:59)
čia pusantros savaitės leliuko dupcius
ujej
seniai tokio neturėjau
Papildyta:
turiu klausimuką - ar tie super šviesūs vaikų portretai daryti su papildomu apšvietimu, reflektoriais, ar tiesiog taip gerai pataikytas natūralus apšvietimas ir fotoaparato nustatymai?
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 17, 23:17)
eina sau galvojau lelius,bet paskui suabejojau
Spėkite kas čia?