Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dalyja, gražus leliukas, tik va man spalvinis sprendimas nepatinka, tokios murzinos spalvos atrodo, norisi šviesumo. Patiko nuotrauka, kur mama maitina vaikutį, tik rankos padėtis (nors ir suprantama) nelabai. Norėtųsi bent kraštelį krūties matyti.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 06 17, 22:37)
Dalyja, gražus leliukas, tik va man spalvinis sprendimas nepatinka, tokios murzinos spalvos atrodo, norisi šviesumo. Patiko nuotrauka, kur mama maitina vaikutį, tik rankos padėtis (nors ir suprantama) nelabai. Norėtųsi bent kraštelį krūties matyti.

Va aš čia ir stumdausi dėl to spalvinio varianto...nes vaikutis labai raudonas su violetinemis dėmėmis buvo išmuštas doh.gif nemoku patvarkyt odos verysad.gif
Atsakyti
Juoda balta būtų puiku:)

Dalyja, labai lauksiu dar, nebijok 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(gotte @ 2011 06 17, 16:10)
Nu ką, kritikuokit "Vanilla rugiuose

Man prie ežero gražiau.. O kur radot rugių lauką, man labai reik rast, gal išduosi?

QUOTE(gotte @ 2011 06 17, 18:36)

Na ir šiandien keliu paskutinę foto, iš mano konkurso nugalėtojos sesijos

Pritariu dėl aplinkos, kad suvalgo ji modelį, bet man pvz tokiam sudėjimui GAL gražiau atrodytų paguldyta ant šono? Labai gražiai išlinktų talija, tik va nesu specas tų tatuiruočių, tai ar žiūrėtųsi horizontaliai? g.gif Bet matant kumpius ant šonų man taip ir noris juos padrebint... doh.gif O va paguldžius moters figūra kaip gitara pasidarytų, niam niam...Bet kadangi Tavo idėja tatoo buvo, tai aš nelabai galiu tinkamai pamomentuot. 4u.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 06 17, 21:28)
Na jaučiu aš padariau rekordą fotkindama šią FS ax.gif  mirksiukas.gif vyko visas dvi dienas doh.gif kol kas dedu iš pirmosios dienos.

Pirma labai gerulė. Tik pampis nervina. Maučiau triusikus.

QUOTE(Dalyja @ 2011 06 17, 21:47)
Va aš čia ir stumdausi dėl to spalvinio varianto...nes vaikutis labai raudonas su violetinemis dėmėmis buvo išmuštas doh.gif nemoku patvarkyt odos  verysad.gif

Jo, čia jų bėda, ta odelė neįgavusi spalvos.. Retas kuris būna jau skaistaus veidelio... Pabandyk gal j/b?
Atsakyti
Nu ir vakaro pabaigai Jums galvosūkis- spėkit kas čia:
user posted image

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 17 birželio 2011 - 22:18
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 17, 22:17)
user posted image

biggrin.gif

Rozinis pasturgaliukas:)

Dalyja, man patiko.Spalvos irgi.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 17, 22:34)
Rozinis pasturgaliukas:)
Dalyja, man patiko.Spalvos irgi.

Ot kokia Tu. biggrin.gif
Atsakyti
man į paršiuką panašu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fotografe @ 2011 06 17, 22:52)
man į paršiuką panašu  ax.gif

biggrin.gif čia pusantros savaitės leliuko dupcius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 17, 22:59)
biggrin.gif čia pusantros savaitės leliuko dupcius  biggrin.gif

ujej lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
seniai tokio neturėjau blush2.gif
Papildyta:
turiu klausimuką - ar tie super šviesūs vaikų portretai daryti su papildomu apšvietimu, reflektoriais, ar tiesiog taip gerai pataikytas natūralus apšvietimas ir fotoaparato nustatymai?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 17, 23:17)
user posted image

biggrin.gif

eina sau bigsmile.gif galvojau lelius,bet paskui suabejojau blush2.gif
Atsakyti
Spėkite kas čia? ax.gif

user posted image

Atsakyti