Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(je t'aime @ 2011 06 17, 16:16)
Sunku kažką konkrečiai patart. Čia labai priklauso nuo to, ką Tu fotografuoji. Jeigu patinka peizažai, tai reikia plačiakampio, jeigu portretai tai portretinio (penkiasdešimtuko, pvz), jeigu kokie vabaliukai/gėlytės - macro. Žinoma yra ir keičiamo židinio nuotolio objektyvai, bet kai pati rankose turėjau tik 18-55 kit'inį, tai sunku kažką patart biggrin.gif
Galvoju, kad reiks gal ir man kada kokio zoom'o (nes tik fix'ą 50mm turiu) reportažinėms nuotraukoms, nors tai šiuo metu finansiškai neįmanoma, be to turiu svarbesnių fototechnikos prioritetų biggrin.gif

Tai kad nieko blatno kaip ir nefotografuoju-vaika savo, augaliukus, koks svetimas vaikas pasimaiso ir viskas, noriu didesnes diafragmos siaip. Pas mane toks kit'inis ir tera, bet kad vis tiek nuotraukos nieko gero. Bet turbut ne nuo objektyvo priklauso, o nuo prasto fotografo biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus ir kritiką, tiek čia, tiek flickr'e 4u.gif

Na ir šiandien keliu paskutinę foto, iš mano konkurso nugalėtojos sesijos, beje vienintelė foto, kuri bus su jos tatuiruote (kas nežino, tai skelbiau tatuiruotų merginų konkursą ir nugalėtojai pažadėjau fotosesiją). Šiaip modelis nuotabių veido bruožų ir bus dar ko parodyti mirksiukas.gif o kol kas laukiu komentarų šiai... g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 06 17, 19:28)
Tai kad nieko blatno kaip ir nefotografuoju-vaika savo, augaliukus, koks svetimas vaikas pasimaiso ir viskas, noriu didesnes diafragmos siaip. Pas mane toks kit'inis ir tera, bet kad vis tiek nuotraukos nieko gero. Bet turbut ne nuo objektyvo priklauso, o nuo prasto fotografo  biggrin.gif

Tai 50tuko kaip ir užtektų, manau g.gif tik mažesnėse patalpose su juo sunkiau tilpti į kadrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 06 17, 16:09)

Monikute, ar mūsų grupės žaidimo nebepratęsi? Labai jau užsivilkino.

bus blush2.gif

Gotte, vanilos foto iš ties labai žavios 4u.gif

Na o mergina su tatuiruote man nesižiūri schmoll.gif kažkaip atrodo, kad kas ją išregęs ri palikęs ten miške būtų blush2.gif ir dar per daug įsirėžę drabužiai maišosi ir traukia dėmesį nuo pagrindinio objekto blush2.gif

Na o aš išbandžiau reflektorių pirmą kartą biggrin.gif apakino mane ta ryški šviesa lotuliukas.gif padariau kelsi kadrus ir man tos nuotraukos kažkokiso keistos g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 17 birželio 2011 - 18:46

QUOTE(Dalyja @ 2011 06 17, 18:19)
O aš šiandien apturėjau naujagimio FS :

oj kaip lauksiu nuotraukyciu blush2.gif parodysi?!

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 06 17, 19:03)
o is kur ta Adobe PS5 arba lightroom`a siunciat?

linkomanijoje tikrai rasi lightroom'a mirksiukas.gif
QUOTE(gotte @ 2011 06 17, 19:36)

Na ir šiandien keliu paskutinę foto, iš mano konkurso nugalėtojos sesijos, beje vienintelė foto, kuri bus su jos tatuiruote (kas nežino, tai skelbiau tatuiruotų merginų konkursą ir nugalėtojai pažadėjau fotosesiją). Šiaip modelis nuotabių veido bruožų ir bus dar ko parodyti  mirksiukas.gif o kol kas laukiu komentarų šiai...

Kadangi nesu megeja tatuiruotu moteru, merginu, o ypac su stambiomis tatuiruotemis, tai nelabai galiu ir kazka pasakyti...Bet man kiek kliuna isirezes sijonas i sonus...ai, kazko as cia priekabiauju jau doh.gif Reikia pacai pabandyti pafotkinti ka, tai greitai apsiraminciau lotuliukas.gif doh.gif Siap graziai sakos susizaidzia..net labai graziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 06 17, 18:05)

Maciau, sveikinu:***
QUOTE(gotte @ 2011 06 17, 18:36)

Tatuiruote ispudinga, bet aplinka labai nuvagia demesi nuo jos.Man geriau ziuretusi ramus vienspalvis fonas, tarkim pilka siena ir kaip nors su sviesa suzaisti:)
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 17, 16:10)
Nu ką, kritikuokit "Vanilla rugiuose ir kt"  ax.gif :

Daugiau: ČIA

šviesa nedėkinga, bet tu puikiai susitvarkei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 17, 17:18)
atsisiunciau PS pabandymui 1 menesiui ,nieko nesuprantu  biggrin.gif  doh.gif

man jusu foto tai nerealios,grazios labai spalvos ryskios,as po kievienos pasirasau grazu ,as ziuriu i savo foto man visos negrazios po tokiu groziu  wub.gif

štai, prašau, mini pradžiamokslis http://www.efoto.lt/...oshop_tvarkymas smile.gif

aš pati tai youtube naudojuosi, noriu pvz tarkim pastelinių spalvų, ir ieškau youtube videopamokėlių- pastel colors photo shop, peržiūriu kokių 10 filmukų ir išsirenku kokiu būdu konvertuosiu smile.gif nu ir taip viską ten susirandu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 06 17, 18:36)

Na ir šiandien keliu paskutinę foto, iš mano konkurso nugalėtojos sesijos, beje vienintelė foto, kuri bus su jos tatuiruote (kas nežino, tai skelbiau tatuiruotų merginų konkursą ir nugalėtojai pažadėjau fotosesiją). Šiaip modelis nuotabių veido bruožų ir bus dar ko parodyti  mirksiukas.gif o kol kas laukiu komentarų šiai... g.gif

per daug detalių, labai apkrauta foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 17, 20:16)
šviesa nedėkinga, bet tu puikiai susitvarkei  4u.gif
Papildyta:
štai, prašau, mini pradžiamokslis http://www.efoto.lt/...oshop_tvarkymas smile.gif

aš pati tai youtube naudojuosi, noriu pvz tarkim pastelinių spalvų, ir ieškau youtube videopamokėlių- pastel colors photo shop, peržiūriu kokių 10 filmukų ir išsirenku kokiu būdu konvertuosiu smile.gif nu ir taip viską ten susirandu smile.gif

4u.gif aha radau as ta tai ekspirementuoju hihihi.gif youtube reiks paziuret bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 06 17, 19:50)
oj kaip lauksiu nuotraukyciu blush2.gif parodysi?!

Kažko kinkos dreba... doh.gif mirksiukas.gif bijau dėt... noriu kritikos, bet...juodai parinuosi...
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 17, 20:31)
Kažko kinkos dreba... doh.gif  mirksiukas.gif bijau dėt... noriu kritikos, bet...juodai parinuosi...

dėk dėk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 17, 20:31)
Kažko kinkos dreba... doh.gif  mirksiukas.gif bijau dėt... noriu kritikos, bet...juodai parinuosi...

laukiam laukiam smile.gif
Atsakyti
Na jaučiu aš padariau rekordą fotkindama šią FS ax.gif mirksiukas.gif vyko visas dvi dienas doh.gif kol kas dedu iš pirmosios dienos. Nes šios dienos dar nesutvarkiau ax.gif

user posted image

user posted image

ir kaip visada daugiau čia
Atsakyti