QUOTE(je t'aime @ 2011 06 17, 16:16)
Sunku kažką konkrečiai patart. Čia labai priklauso nuo to, ką Tu fotografuoji. Jeigu patinka peizažai, tai reikia plačiakampio, jeigu portretai tai portretinio (penkiasdešimtuko, pvz), jeigu kokie vabaliukai/gėlytės - macro. Žinoma yra ir keičiamo židinio nuotolio objektyvai, bet kai pati rankose turėjau tik 18-55 kit'inį, tai sunku kažką patart
Galvoju, kad reiks gal ir man kada kokio zoom'o (nes tik fix'ą 50mm turiu) reportažinėms nuotraukoms, nors tai šiuo metu finansiškai neįmanoma, be to turiu svarbesnių fototechnikos prioritetų
Galvoju, kad reiks gal ir man kada kokio zoom'o (nes tik fix'ą 50mm turiu) reportažinėms nuotraukoms, nors tai šiuo metu finansiškai neįmanoma, be to turiu svarbesnių fototechnikos prioritetų
Tai kad nieko blatno kaip ir nefotografuoju-vaika savo, augaliukus, koks svetimas vaikas pasimaiso ir viskas, noriu didesnes diafragmos siaip. Pas mane toks kit'inis ir tera, bet kad vis tiek nuotraukos nieko gero. Bet turbut ne nuo objektyvo priklauso, o nuo prasto fotografo