Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 06 17, 16:10)
Nu ką, kritikuokit "Vanilla rugiuose ir kt"  ax.gif :

Na man grazuuuuu.Parasiau flikri, bet grazuuuuu rolleyes.gif
Atsakyti
atsisiunciau PS pabandymui 1 menesiui ,nieko nesuprantu biggrin.gif doh.gif

man jusu foto tai nerealios,grazios labai spalvos ryskios,as po kievienos pasirasau grazu ,as ziuriu i savo foto man visos negrazios po tokiu groziu wub.gif
Atsakyti
Gotte, tikrai fainai rugiuose Vanilla gavosi mirksiukas.gif Man antroji fainai žiūrisi. Daugiau nieko nereikalingo neįmatau mirksiukas.gif eisiu paskaityt ką Alabama parašė mirksiukas.gif

O aš šiandien apturėjau naujagimio FS doh.gif atrodo kas čia tokio, bet išėjau visa šlapia doh.gif einu žiūrėt ir tvarkyt, žinoma jei bus ką tvarkyt g.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 17 birželio 2011 - 17:51
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 17, 13:04)

Perziurejau visas nuotraukas, visai sauniai darbuojies thumbup.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 17, 15:18)
atsisiunciau PS pabandymui 1 menesiui ,nieko nesuprantu  biggrin.gif  doh.gif

man jusu foto tai nerealios,grazios labai spalvos ryskios,as po kievienos pasirasau grazu ,as ziuriu i savo foto man visos negrazios po tokiu groziu  wub.gif

Is kur siunteis PS? As bandziau ieskotis, bet pabijojau ka siustis, kad paskui vyras sprandan neduotu uz visokius neaiskiu darbelius biggrin.gif

O su nuotraukom ne tau vienai taip doh.gif

Noriu naujo objektyvo, jauciu reikia pirkt 50tuka g.gif . Gal patartumet ka?

Labai grazi Vanilla ir nuotraukos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muggy: 17 birželio 2011 - 17:40
Alexo, laba diena, rodyk ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 06 17, 16:09)
Bizyte, pasidalink, kaip verti j/b ax.gif  Pas tave jis visada tobulas smile.gif

verčiu kaip ir dauguma turbūt, su gradient map, paskui stumdau curves, šviesinu jei reikia, kontrasto, kol jau tenkina rezultatas, o šiaip gražiam jb reikia gražios šviesos nuotraukoje, tuomet ir jb gražus būna, čia aš tokias išvadas pasidariau biggrin.gif

QUOTE(gotte @ 2011 06 17, 17:10)
Nu ką, kritikuokit "Vanilla rugiuose ir kt"  ax.gif :

šaunuolė tu, Gotte bigsmile.gif šviesu, gražu, nesinori kabinėtis net ax.gif einu į flickrą dar smile.gif
Atsakyti
O biski dar toks kvailas klausimas biggrin.gif o is kur ta Adobe PS5 arba lightroom`a siunciates? Turiu PS3, bet jis manes neklauso, itariu gal ne visai ir pilnas jis biggrin.gif bandziau PS5 is linkomanijos parsisiust, ale neradau to failo, kad instaliuot doh.gif Net vyras ir tas nerado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 17, 16:37)
Alexo, laba diena, rodyk ką  biggrin.gif

biggrin.gif Laba 4u.gif
Kai turėsiu ką, tai parodysiu. mirksiukas.gif
Turbūt jau matei, kad Kūdroj senieną įkėliau...tiesiog iš sportinio intereso. Niu ir sulaukiau rezultato. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 06 17, 16:29)

bet cia siaip pavadino? cia juk ne firmies ucb kaip supratau.

nežinau, nesigilinau smile.gif

Gotte, šaunuolė! mačiau kitos jau flickr ir čia pakomentavo kas negerai, tai aš nebesikartosiu smile.gif

tai va. generuoju kartu su savo visai nesenai matytu modeliuku idėjas, nežinau, kaip seksis, na bet jei kažką turėsiu, būtinai įmesiu.
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2011 06 17, 19:05)
Turbūt jau matei, kad Kūdroj senieną įkėliau...tiesiog iš sportinio intereso. Niu ir sulaukiau rezultato. bigsmile.gif

ir aš mačiau, ir labai džiaugiausi Tavo sėkme smile.gif labai labai ta nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 06 17, 18:33)
Perziurejau visas nuotraukas, visai sauniai darbuojies  thumbup.gif
Is kur siunteis PS? As bandziau ieskotis, bet pabijojau ka siustis, kad paskui vyras sprandan neduotu uz visokius neaiskiu darbelius  biggrin.gif

O su nuotraukom ne tau vienai taip  doh.gif

Noriu naujo objektyvo, jauciu reikia pirkt 50tuka  g.gif . Gal patartumet ka?

Labai grazi Vanilla ir nuotraukos  smile.gif

is cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 06 17, 18:33)
Noriu naujo objektyvo, jauciu reikia pirkt 50tuka  g.gif . Gal patartumet ka?

Sunku kažką konkrečiai patart. Čia labai priklauso nuo to, ką Tu fotografuoji. Jeigu patinka peizažai, tai reikia plačiakampio, jeigu portretai tai portretinio (penkiasdešimtuko, pvz), jeigu kokie vabaliukai/gėlytės - macro. Žinoma yra ir keičiamo židinio nuotolio objektyvai, bet kai pati rankose turėjau tik 18-55 kit'inį, tai sunku kažką patart biggrin.gif
Galvoju, kad reiks gal ir man kada kokio zoom'o (nes tik fix'ą 50mm turiu) reportažinėms nuotraukoms, nors tai šiuo metu finansiškai neįmanoma, be to turiu svarbesnių fototechnikos prioritetų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 17 birželio 2011 - 18:21