Įkraunama...
Įkraunama...

DAROM 2011 ++

QUOTE(amita @ 2011 06 27, 15:56)

5. Uolūs katalikai, į bažnyčią einantys per vestuves, laidotuves ir vaikus krikštijantys dėl to, ką žmonės pasakys.... žodį pasninkas galintys paaiškinti ne gudriau nei ,,Klausimėlio" personažai. smile.gif
Atsakyti
Jeigu Italijoje konservatyvusis įstatymas buvo pripažintas antikonstituciniu, tai kokios problemos? mes gi neprastesni, manau irgi užginčysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 06 27, 19:09)
Jeigu Italijoje  konservatyvusis įstatymas buvo pripažintas antikonstituciniu, tai kokios problemos? mes gi neprastesni, manau irgi užginčysim smile.gif

ar tu pati asmeniskai tai darysi ? ar zinai kiek tai trunka laiko ir kainuoja pinigu ?

as tik siaip retoriskai klausiu... noredama atkreipti demesi, kad visu musu bendram labui is idejos dirba vos keletas moteru... gaisdamos savo asmenini laika...
cia siu saunuoliu deka pagaliau per tiek metu buvo prieita iki seimo. iki tol.... nelabai kas ir buvo padaryta...

labai dekoju jums uz kantrybe, nervus ir atsidavima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miskinuke ten @ 2011 06 27, 21:28)
ar tu pati asmeniskai tai darysi ? ar zinai kiek tai trunka laiko ir kainuoja pinigu ?

as tik siaip retoriskai klausiu... noredama atkreipti demesi, kad visu musu bendram labui is idejos dirba vos keletas moteru... gaisdamos savo asmenini laika...
cia siu saunuoliu deka pagaliau per tiek metu buvo prieita iki seimo. iki tol.... nelabai kas ir buvo padaryta...

labai dekoju jums uz kantrybe, nervus ir atsidavima  4u.gif  4u.gif  4u.gif

vienas žmogus neužginčys, bet 100 - drąsiai. dirbu teisinėj srity ir žinau, kaip seimūnai pridirba su savo įstatymais nesąmonių ir ilgai tam purve murkdosi smile.gif jeigu neikas nieko nedarys, tai aišku nieko ir nebus. seimūnai ir naudojasi tuo, kad tema labai skaudi šeimoms ir didžioji dalis jų bijo lįsti į viešumą, nes bijo viešo pasmerkimo. Mačiau laidą, kad kai kuriose šalyse bevaikės moterys išvaromos iš namų ir net šeima joms siūlo vos ne nusižudyti. tema skaudi ir žiauri. Bet yra vienas BET, ar gydytojai tikrai rizikuos moters gyvybe?
Atsakyti
teoriskai tu gerai sneki, bet... o tu asmeniskai ar gincysi, stai kur klausimas.

pradekime nuo saves, ar tu kazka pats padarysi, kad butu geriau, nes tu daranciuju ... kelios moterys.
Atsakyti
QUOTE(miskinuke ten @ 2011 06 27, 22:29)
teoriskai tu gerai sneki, bet... o tu asmeniskai ar gincysi, stai kur klausimas.

pradekime nuo saves, ar tu kazka pats padarysi, kad butu geriau, nes tu daranciuju ... kelios moterys.

Iš principo Jūs teisi, bet aš galvoju, kadangi grupės žmonių teisinis interesų gynimas nereikalauja viešumo, tai tų moterėlių atsirastų daugiau nei keletas. Ar procesas būtų ilgas? Manau, kad taip smile.gif Bet Italijoj tą kažkas padarė.
Atsakyti
Kurią valandą bus svarstymas konservatyvaus? unsure.gif
Man įdomu ką jie darys su šaldytais dabar jau esančiais snaigiukais jei priims tą įstatymą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 06 28, 10:31)
Kurią valandą bus svarstymas konservatyvaus? unsure.gif
Man įdomu ką jie darys su šaldytais dabar jau esančiais snaigiukais jei priims tą įstatymą unsure.gif

Aš truputį praklausiau kai darbotvarkę tvirtino (darbo reikaliukai kartais trukdo seimo klausytis biggrin.gif ), bet jei neklystu šiandien iš darbotvarkės įstatymo svarstymas yra išbrauktas. Laukiu kol pasibaigs darbotvarkės tvirtinimas. Po jo ir paaiškės ar gerai viską supratau, nes įstatymą turėtų pradėti svarstyti kaip tik po darbotvarkės patvirtinimo.
Papildyta:
Supratau gerai. Įstatymo šiandien nesvarsto. Tikiuosi, kad dar ilgai ilgai nesvarstys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 06 28, 10:41)
Aš truputį praklausiau kai darbotvarkę tvirtino (darbo reikaliukai  kartais trukdo seimo klausytis biggrin.gif ), bet jei neklystu šiandien iš darbotvarkės įstatymo svarstymas yra išbrauktas. Laukiu kol pasibaigs darbotvarkės tvirtinimas. Po jo ir paaiškės ar gerai viską supratau, nes įstatymą turėtų pradėti svarstyti kaip tik po darbotvarkės patvirtinimo.
Papildyta:
Supratau gerai. Įstatymo šiandien nesvarsto. Tikiuosi, kad dar ilgai ilgai nesvarstys 4u.gif

Mjo, geriau jau išvis užmirštų bet jau iki kito seimo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 06 28, 10:31)

aha, man irgi tas pats klausimas kilo g.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...php?id=47051753
http://www.lrytas.lt...

Ramybės iki rudens, jums.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 06 28, 12:36)

As suprantu, kad sudetinga pritarti tam, ko nesuvoki... doh.gif Zinoma, per velu siulyti musu seimo nariams pasimokyti zmogaus anatomijaus, kad suprastu, kas kur ir kaip prasideda.., bet vaikams mokykloje tiesiog butina destyti apie tai, o taip pat ir nevaisinguma, kad nebutu skelbiami debiliski komentarai apie abortus, kontraceptikus ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 28 birželio 2011 - 12:19