QUOTE(pasislepusi @ 2011 06 23, 10:04)
ar teisingai supratau, kad pasirinko Mikutienės variantą?
teko garbė išgirsti ponios Mikutienės kalbos ištrauką (čia per radijo žinias) gal kas girdėjo ir gali patikslinti, gal tik man pasigirdo, kad ji sakiusi, jog embrionai dedami į gimdą, ir kiaušintakį ?
teko garbė išgirsti ponios Mikutienės kalbos ištrauką (čia per radijo žinias) gal kas girdėjo ir gali patikslinti, gal tik man pasigirdo, kad ji sakiusi, jog embrionai dedami į gimdą, ir kiaušintakį ?
Taip, į kiaušintakį. Matyt nori sukelti kuo daugiau negimdinių nėštumų, kad visas kaip kates sterilizuoti. Taip pat registras bus, visi vaikai kurie gims po PA, visi bus "pažymėti". Dar žvaigždes galėtų ant galvos priklijuoti, kaip išskirtinį ženklą.
Visas įstatymo projektas keičiasi į konservatyvų variantą, tiesiog akyse.
pataisiau ankstesnę savo žinutę....
et.... neturiu nė žodžių, nė jėgų....
QUOTE(Nakviša @ 2011 06 23, 11:07)
Taip, į kiaušintakį. Matyt nori sukelti kuo daugiau negimdinių nėštumų, kad visas kaip kates sterilizuoti. Taip pat registras bus, visi vaikai kurie gims po PA, visi bus "pažymėti". Dar žvaigždes galėtų ant galvos priklijuoti, kaip išskirtinį ženklą.
et.... neturiu nė žodžių, nė jėgų....
Kažkaip nesinori tikėti. Nesąmonės kažkokios.
QUOTE(Sella @ 2011 06 23, 12:28)
Su sveiku protu prasilenkė tie politikai.Nukopijavo itališką žlugusį variantą, įstatymą, kuris Italijoje 2009 metais Konstitucinio teismo buvo pripažintas antikonstituciniu.Ar galima ir Lietuvoje kreiptis į Konstucinį teismą dėl šios nesąmonės?
Galima, tik reikia su gydytojų pagalba ir išvadomis viską surašyti. Čia su tuo įstatymu galima taip toli eiti, kad oho ho
Aj, merginos, cia kaip serganti ar suzalota damusa.. Mes kaip nors.. O vistiek gyvenimas atseikeja savo duokle.
Nesame vieninga tauta, vienas kitam ne broliai, kito nelaime mums svetima.
Nesame vieninga tauta, vienas kitam ne broliai, kito nelaime mums svetima.
Šiaip aš pasakysiu tiek, ta lazda prieš garsiai šaukiančius tikrai apsisuks. O IVF procedūras LT gali sau leisti toli gražu ne varguoliai. Tad manau jiems tas įstatymas atsirūgs dar visokiariopai...
Sveika Latvija !!!
Ar lauki musu broliu ir seseru, mes atvykstam !!!!
Ar lauki musu broliu ir seseru, mes atvykstam !!!!
QUOTE(Nakviša @ 2011 06 23, 11:07)
Žiauruma ir tiek..... trūksta žodžių......
Džiaugiuosi, kad mažoji bent nebus įtraukta į tą registrą..... man kvepia žmogaus teisių pažeidimu...... koks kieno reikalas po kokios procedūros ar be jos aš gimiau...