Grįžom ir mes iš Kos. Kadangi mano tikslas nebuvo keliaut po salą, o tik leist ramiai atostogaut vaikams besimaudant ir valgant ledus, tai negaliu daug pateikt įspūdžių
Buvom vieną dieną nuvažiavę iki Kos miesto. Nieko įspūdingo nemačiau, gal užtai, kad mažai ten trynėmės. Per tokį karštį bijojau daug gainiot vaikus. Gyvenom Mastichari, Euro Village Achilleas viešbuty. Mūsų poreikiams buvo visai geras viešbutis. Viešbutis ant jūros kranto, labai didelis viešbučio plotas. Kas man labiausiai patinka, todėl ir rinkausi vieną iš tokių viešbučių - maži nameliukai. Labai nemėgstu viešbučių - daugiabučių. O čia didelė teritorija, nenuobodu pasivaikščiot vakarais. Pirmą dieną pasiklyst sugebėjom
Dar kas patiko - registratūroj dirbanti lietuvė
Viską ji mums aprodė, papasakojo kaip žmogus
Ir vienam iš restoranų dirbanti lietuvė fainuolė
Pačio viešbučio klientūra - tik 2 kartus girdėjau kažką sukalbant lietuviškai, 2 kartus rusiškai. O šiaip šimtai italų, ispanų, aišku, vokiškai kalbančių daug. Vakarinė vaikų programa visai nieko, bet mes eidavom pas ispanus, italus, ten jų dainelės mums gražiau skambėjo
Maistas, kas man keisčiausia, per savaitę nepabodo. Pusryčių beveik nevalgėm, ne pagal mūsų miego ritmą jie suplanuoti
O šiaip viešbutis tvarkingas, viskas sutvarkyta, išvalyta. Sugedo mūsų kondicionierius, tai gavom be problemų kitą kambarį. Ir žymiai geresnį. Tiesa, uodų daug. Bet kai apgyvendino kitam kambary ant jūros kranto - visai jų nemačiau. Pakrantė - smėliukas. Tik mums jo, pasirodo, visai nereikėjo, bo baseine mirko vaikai ištisai
Skrendant į priekį, sėdėjom susodinti ir uždaryti lėktuve visą valandą. Graikai kažkodėl neleido skrist. Skrendant atgal buvo košmariška. Jau tas Kos oro uostas
Plotas ne per didelis, o žmoniųųųųųų
Irgi vėlavo.... Suvarė prie vartų ir beveik valandą stovėjom visi, nieks nieko nesakė, kodėl ir kas čia vyksta. Vaikai jau klykė iš nuovargio. Ir šiaip lietuviai - nei praleis su mažais vaikais, nei ką