Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

QUOTE(kukulka @ 2011 08 01, 10:10)
Sveiki, man irgi klausimelis iskilo: ar galima is oro uosto nusigauti iki Mitsis Norida beach hotel?

su taxi 22 eurai 4u.gif
Atsakyti
O aš neberandu kur buvo rašoma, per kur užsisakote pervežimą oro uostas-viešbutis.. Pabandžiau per A2B transfers tai leidžia oro uostas-Kardamena.. bet man reiktų iki viešbučio.. ar čia jau tik su taxi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2011 08 01, 11:05)
O aš neberandu kur buvo rašoma, per kur užsisakote pervežimą oro uostas-viešbutis..  Pabandžiau per A2B transfers tai leidžia oro uostas-Kardamena..  bet man reiktų iki viešbučio.. ar čia jau tik su taxi?  4u.gif

A2B nuveža iki viešbučio, kai užsakinėsite tolesniuose puslapiuose paprašys įrašyti. Tiesa jie naudojasi kitų firmų paslaugomis, taip į priekį vežę Python tours, o atgal net nežinau kokia firma.
Jei yra svarstančiu kaip nusigauti iki viešbučio tai rekomenduočiau tik transferį, arba taksą, nes Kose žmonių su lagaminais teko matyti ne vieną - vaizdelis graudus. Nebent žinote kad sustojimas prie pat viešbučio ir persėdinėti nereikės.
Atsakyti
QUOTE(vilux @ 2011 08 01, 15:00)
A2B nuveža iki viešbučio, kai užsakinėsite tolesniuose puslapiuose paprašys įrašyti. Tiesa jie naudojasi kitų firmų paslaugomis, taip į priekį vežę Python tours, o atgal net nežinau kokia firma.
Jei yra svarstančiu kaip nusigauti iki viešbučio tai rekomenduočiau tik transferį, arba taksą, nes Kose žmonių su lagaminais teko matyti ne vieną - vaizdelis graudus. Nebent žinote kad sustojimas prie pat viešbučio ir persėdinėti nereikės.

O kas teikai transferio paslauga..ar aš jau čia nusišneku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilux @ 2011 08 01, 15:00)
Nebent žinote kad sustojimas prie pat viešbučio ir persėdinėti nereikės.

o yra koks nors zemelapis su stotelemis ? biggrin.gif

Autobuso oro uostas - Kos'as stotele mieste kažkur prie prieplaukos, ar ne ? Iki viesbučio bus koks puskilometris, nukulniuotume nepervargdami ax.gif

Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 07 21, 22:42)
jungiuosi i norinčių aplankyti Kosą gretas  4u.gif
ką tik įsigijome lėktuvo bilietus 08.27-09.03 ir reikės pradėti viešbučio dairytis  ax.gif

Labukas,

Mes irgi tiksliai siom datom skrendam, gyvensim Kos miestelyje paprastame 2* viesbutuke.
Atsakyti
QUOTE(Vaivuk @ 2011 08 01, 18:29)
Labukas,

Mes irgi tiksliai siom datom skrendam, gyvensim Kos miestelyje paprastame 2* viesbutuke.

thumbup.gif jau 3 supermamos viename lektuve busime, ar didele kompanija jusu skrenda?

kaip supratau is tu grafiku i Lambi joks nevaziuoja? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TeQuiLa: 01 rugpjūčio 2011 - 19:06
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 08 01, 20:01)
thumbup.gif  jau 3 supermamos viename lektuve busime, ar didele kompanija jusu skrenda?

Mes dviese su vyru, savo maziu paliekam pasidziaugti seneliams smile.gif

O kuriame viesbutyje jus apsistosit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivuk: 01 rugpjūčio 2011 - 19:32
O kas skrenda 08.22-08.27 dienomis?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2011 08 01, 20:37)
O kas skrenda 08.22-08.27 dienomis?

mes mirksiukas.gif tik grįžtam 29d.
Atsakyti
QUOTE(ziogiux @ 2011 08 01, 19:53)
mes mirksiukas.gif tik grįžtam 29d.

Mes irgi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 01 rugpjūčio 2011 - 20:50
QUOTE(Nome @ 2011 08 01, 21:50)

nu va, gretos tankėja biggrin.gif o kur ilsėsitės?
Atsakyti