Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

Atsiimu savo žodžius... Vis tik lietuviškos agentūros plėšikai... Kelionių akademija pardavinėja spalio mėnesiui Norida už 1600 ltl žmogui, kai viešbutis iš tiesų kainuoja 700 ltl, bilietas 340 ltl...
Papildyta:
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 07 28, 20:16)
tikuosi sekmingai uzsisakiau Atlantis hotel  blush2.gif idomu po kiek laiko turi korteles rezervacija padaryti? unsure.gif

Tai kada važiuojate ir kiek mokate ? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(SSB @ 2011 07 28, 19:42)
Ar juos visus uzdarys? KOdel ju neliks?

Baigiasi sutartis su Iberostarų tinklu, bent jau taip sakė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 28 liepos 2011 - 18:19
QUOTE(Udrius @ 2011 07 28, 18:18)
Atsiimu savo žodžius... Vis tik lietuviškos agentūros plėšikai... Kelionių akademija pardavinėja spalio mėnesiui Norida už 1600 ltl žmogui, kai viešbutis iš tiesų kainuoja 700 ltl, bilietas 340 ltl...
Papildyta:
Tai kada važiuojate ir kiek mokate ? smile.gif
Papildyta:
Baigiasi sutartis su Iberostarų tinklu, bent jau taip sakė

Accommodation Details: (From 27th Aug 2011 for 7 nights)

Check In: 27/08/2011 Check Out: 03/09/2011

Atlantis Hotel - 4 Star

Amount Paid £ 571.13
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 07 28, 20:24)
Accommodation Details: (From 27th Aug 2011 for 7 nights)

Check In: 27/08/2011 Check Out: 03/09/2011

Atlantis Hotel - 4 Star

Amount Paid £ 571.13

Apsilankymas vandens parke įskaičiuotas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 28, 18:30)
Apsilankymas vandens parke įskaičiuotas ? smile.gif

lyg nebuvo mineta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SSB @ 2011 07 28, 18:42)
Idomu ka ten tokio baisaus skaitete. As irgi labai daug skaiciau ir ne tik apie Iberostar. Kaip ir apie visus taip ir apie ji yra ir labai blogu ir labai geru nuomoniu. Ta pati gali rasti ir apie Norida ir Ramira. Kaip supratau tos nuomones labai priklauso nuo to ko zmonems reikia. Be to matau, kad pas mus labai populiari Norida tai vat ir idomu pasidare kodel  smile.gif

As jau neatsimenu paciu komentaru, atsimenu tik kokia nuomone susidariau mirksiukas.gif O apie Norida nelabai skaiciau, mane domino Blue Domes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 07 28, 17:02)
Atsimenu dar pavasari kai snekejom apie miesta kuriame geriausiai rinktis viesbuti, sakiau, kad jei nesinuomoji auto ir nenori niekur keliauti, tai Kos miestas idealiausia vieta. Bet mes kai nuomavomes auto visai savaitei tai mums buvo nesvarbu kuriam salos gale gvent, rinkomes pagal viesbuti. Jei rinkciaus tik aplink Kos miesta vis tiek Iberostar Family aplenkciau  mirksiukas.gif Cia tik mano nuomone, niekam nepersu. Prisiminiau tik ta laika kai mes ieskojomes viesbucius ir kai teko skaityt belenkiek komentaru, kad susidaryt bent kokia nuomone apie jus, kad nuvykus nereiktu nusivilti 4u.gif

Taip tu teisi. Kiekvienas renkasi pagal save. Kai tu buvai su masina, jokio skirtumo tada. Ir as nesakau, kad tas viesbutis labai geras. As jo turbut nesirinkciau pati. Bet jei zmogus renkasi tarp dvieju tai tik bandau pakomentuoti pagal savo matymus ir nomone. As net nezinau koks ju atostogu tikslas. As pati kai pamaciau Mitsis ta visa tinkla, ir cia aplink Kos kelis viesbucius, tai nusprendziau, jei norint grynai pailseti, tureti superini aptarnavima, aplinka, tai Mitsis yra labai gerai. Jei nenori iseiti is viesbucio ir kokias max 7 dienas. Ir priklauso ar dviese varai, ar su vaikais, ar su labai mazais vaikais. Bet kitu atveju labai liuks gyventi salia Kos. As pavyzdziui buvau Sol Kipriotis Village ir esu ypatingai patenkinta ten viskuo. Labai gera vieta, lokacija, nereali animacija, geras maistas, nerealus baseinai ir visa kita. O atsiliepimu ta visokiu buvo kai skaiciau. Bet net nepersu jo niekam. Juk kiekvienas pats renkasi ir sprendzia.

QUOTE(SSB @ 2011 07 28, 18:42)
Idomu ka ten tokio baisaus skaitete. As irgi labai daug skaiciau ir ne tik apie Iberostar. Kaip ir apie visus taip ir apie ji yra ir labai blogu ir labai geru nuomoniu. Ta pati gali rasti ir apie Norida ir Ramira. Kaip supratau tos nuomones labai priklauso nuo to ko zmonems reikia. Be to matau, kad pas mus labai populiari Norida tai vat ir idomu pasidare kodel  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif O Ramiros nesirinkciau. Man jis nepasirode labai patrauklus. O buvo mums uz tvoros, visiskai salia. Tai buvom ir ten nueje. smile.gif Bet negyvenom, tik paziurejom.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 07 28, 22:28)
Taip tu teisi. Kiekvienas renkasi pagal save. Kai tu buvai su masina, jokio skirtumo tada. Ir as nesakau, kad tas viesbutis labai geras. As jo turbut nesirinkciau pati. Bet jei zmogus renkasi tarp dvieju tai tik bandau pakomentuoti pagal savo matymus ir nomone. As net nezinau koks ju atostogu tikslas. As pati kai pamaciau Mitsis ta visa tinkla, ir cia aplink Kos kelis viesbucius, tai nusprendziau, jei norint grynai pailseti, tureti superini aptarnavima, aplinka, tai Mitsis yra labai gerai. Jei nenori iseiti is viesbucio ir kokias max 7 dienas. Ir priklauso ar dviese varai, ar su vaikais, ar su labai mazais vaikais. Bet kitu atveju labai liuks gyventi salia Kos. As pavyzdziui buvau Sol Kipriotis Village ir esu ypatingai patenkinta ten viskuo. Labai gera vieta, lokacija, nereali animacija, geras maistas, nerealus baseinai ir visa kita. O atsiliepimu ta visokiu buvo kai skaiciau. Bet net nepersu jo niekam. Juk kiekvienas pats renkasi ir sprendzia.
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  O Ramiros nesirinkciau. Man jis nepasirode labai patrauklus. O buvo mums uz tvoros, visiskai salia. Tai buvom ir ten nueje. smile.gif Bet negyvenom, tik paziurejom.

Apie Ramira skaiciau labai daug puikiu atsiliepimu, bet patys paziuresim, kas ir kaip. Vis tiek bet kokiu atveju esu nusiteikusi puikiai pailseti smile.gif Vien jau tai, kad atostogos, ir dar toli nuo namu, nuteikia super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 07 29, 07:45)
Apie Ramira skaiciau labai daug puikiu atsiliepimu, bet patys paziuresim, kas ir kaip. Vis tiek bet kokiu atveju esu nusiteikusi puikiai pailseti smile.gif Vien jau tai, kad atostogos, ir dar toli nuo namu, nuteikia super smile.gif

Jeigu jus vaziuojate dviese, tai jisai turbut pakankamai geras. Ir su vaikais gal geras. As nieko nezinau apie ji juk. Bet tik lyginau su musu, vien tik teritorijos praqsme. O siaip gal jis labai puikus, gal ir aptarnavimas geras, ir visa kita. Sito tikrai nezinau. Grazus ten ju pastatai, labai graziai irengta viduj bendros erdves. Tikrai nieko neprikisi. Jeigu jus jau ji uzsisakete, tikrai nesinervinkite, ir linkiu gero poilsio. Tikria bus geros atostogos. O kai grisite parasykite atsiliepimus butinai smile.gif Kaip ten viskas buna kai jame poilsiaujate. Nesas tai tik sakau, pasivaiksciojau po teritorija smile.gif Mano labai subjektyvi nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuka @ 2011 07 27, 22:55)
Aciu uz geras zinias . Sestadieni atvyksim jusu pakeisti  mirksiukas.gif. Siandien uzsisakem transferi is/i oro uosta. O kaip zinoti, kelinta valanda atvaziuos paimti, kad nuveztu i oro uosta?

reikia pries para mazdaug internete pasiziureti, pagal nurodyta numeri ir bus parasyta , akda is viesbucio paima;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 07 29, 15:48)
reikia pries para mazdaug internete pasiziureti, pagal nurodyta numeri ir bus parasyta , akda is viesbucio paima;)

Deja, mes 10k tikrinom ir nieko.. Kai atskridom tai jie laukė, o atgal dėl laiko liepė pasiskambint. Tai mum iš viešbučio paskambino
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 07 29, 17:25)
Deja, mes 10k tikrinom ir nieko.. Kai atskridom tai jie laukė, o atgal dėl laiko liepė pasiskambint. Tai mum iš viešbučio paskambino

Tai paemimo is oro uosto laiko jie ir neraso, nes laukia nusileidusio lektuvo ten vietoj su staliuku savo, mes nusileidom pusvalandziu anksciau, tai anksciau ir isveziojo visus, o paemimas is viesbucio buna internete diena pries isvykima idetas, arba pasiskambini ir paklausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2011 07 30, 09:12)
Musu kosas jau laukia atvykstanciu pirmadieni  thumbup.gif

i koki viesbuti vykstate?
Atsakyti