QUOTE(Lorute @ 2011 07 28, 17:02)
Atsimenu dar pavasari kai snekejom apie miesta kuriame geriausiai rinktis viesbuti, sakiau, kad jei nesinuomoji auto ir nenori niekur keliauti, tai Kos miestas idealiausia vieta. Bet mes kai nuomavomes auto visai savaitei tai mums buvo nesvarbu kuriam salos gale gvent, rinkomes pagal viesbuti. Jei rinkciaus tik aplink Kos miesta vis tiek Iberostar Family aplenkciau
Cia tik mano nuomone, niekam nepersu. Prisiminiau tik ta laika kai mes ieskojomes viesbucius ir kai teko skaityt belenkiek komentaru, kad susidaryt bent kokia nuomone apie jus, kad nuvykus nereiktu nusivilti
Taip tu teisi. Kiekvienas renkasi pagal save. Kai tu buvai su masina, jokio skirtumo tada. Ir as nesakau, kad tas viesbutis labai geras. As jo turbut nesirinkciau pati. Bet jei zmogus renkasi tarp dvieju tai tik bandau pakomentuoti pagal savo matymus ir nomone. As net nezinau koks ju atostogu tikslas. As pati kai pamaciau Mitsis ta visa tinkla, ir cia aplink Kos kelis viesbucius, tai nusprendziau, jei norint grynai pailseti, tureti superini aptarnavima, aplinka, tai Mitsis yra labai gerai. Jei nenori iseiti is viesbucio ir kokias max 7 dienas. Ir priklauso ar dviese varai, ar su vaikais, ar su labai mazais vaikais. Bet kitu atveju labai liuks gyventi salia Kos. As pavyzdziui buvau Sol Kipriotis Village ir esu ypatingai patenkinta ten viskuo. Labai gera vieta, lokacija, nereali animacija, geras maistas, nerealus baseinai ir visa kita. O atsiliepimu ta visokiu buvo kai skaiciau. Bet net nepersu jo niekam. Juk kiekvienas pats renkasi ir sprendzia.
QUOTE(SSB @ 2011 07 28, 18:42)
Ar juos visus uzdarys? KOdel ju neliks?
Idomu ka ten tokio baisaus skaitete. As irgi labai daug skaiciau ir ne tik apie Iberostar. Kaip ir apie visus taip ir apie ji yra ir labai blogu ir labai geru nuomoniu. Ta pati gali rasti ir apie Norida ir Ramira. Kaip supratau tos nuomones labai priklauso nuo to ko zmonems reikia. Be to matau, kad pas mus labai populiari Norida tai vat ir idomu pasidare kodel
O Ramiros nesirinkciau. Man jis nepasirode labai patrauklus. O buvo mums uz tvoros, visiskai salia. Tai buvom ir ten nueje.
Bet negyvenom, tik paziurejom.