Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

QUOTE(mabi @ 2011 07 28, 15:38)
cia spalio men?

spalio mėn smile.gif dar vėliau dar šiek tiek pigiau smile.gif Ir čia family kambarys, dbl dar pigiau. Žodžiu spaliui užmirškite turkiją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 28 liepos 2011 - 13:43
QUOTE(Udrius @ 2011 07 28, 14:38)
bet ir nereikia, kad lietuviškos agentūros nieko negali pasiūlyti smile.gif

Pala pala, as moku 1049lt., o jus man siulot 1350 ta pati viesbuti. g.gif Tai kur cia agenturos gerumas mano atveju?

Pasikartosiu, kad kazkada gal ir teks agenturomis pasinaudoti, gal noresiu niekuo nesirupint,pvz. kelione i Egipta paciai jau sunkoka butu susiorganizuoti. cool.gif

Papildyta:
QUOTE(vilux @ 2011 07 28, 14:40)
* Udrius supermamose bizni daro, nevaziuokite ant jo.

** Mes irgi buvom viesbutyje, kur palaipioti reikejo ir nenumirem, nors atsiliepimuose apie ji tik ir spejau skaityti kaip sunku i kalna lipti. O be to tostogos niekas nereikalauja per puse minutes paciame virsuje atsidurti, galima ir is leto lipti. tongue.gif

*Niekas ant Udriaus nevaziuoja irnesakyk.gif , gal kada teks paciai jo paslaugomis pasinaudoti. 4u.gif

** drinks_cheers.gif .Na, bus matyt ar labai nuvargsim ir verksim, kad reikejo Udriaus klausyti. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 07 28, 15:45)
Pala pala, as moku 1049lt., o jus man siulot  1350 ta pati viesbuti. g.gif Tai kur cia agenturos gerumas mano atveju?

Jei skirtumas butu 500 ltl , 1000 ltl , tada galėtum rėkti kad lietuvių agentūros plėšikai ir pan. Dabar, nepykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 28, 13:40)
spalio mėn smile.gif dar vėliau dar  šiek tiek pigiau smile.gif Ir čia family kambarys,  dbl dar pigiau.  Žodžiu spaliui užmirškite turkiją smile.gif

kazkaip dar norisi paatostogauti kol silta (rugsejo pradzioj), bet kad kainos taip sukeltos Turkijoj, tai visko gali but, kad atostogas teks perkelti i spali, ir i Kos'a doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 07 28, 14:35)
Man aktualu Noridos tarakonai blink.gif  Kas ir kur rado tokią info g.gif

Paskaitykite visas Kos temas siame forume, ir tripadvisor.co.uk
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 28, 15:38)
bet ir nereikia, kad lietuviškos agentūros nieko negali pasiūlyti smile.gif

QUOTE(Udrius @ 2011 07 28, 15:54)
Jei skirtumas butu 500 ltl , 1000 ltl , tada galėtum rėkti kad lietuvių agentūros plėšikai ir pan. Dabar, nepykit smile.gif

Udriau, tai juk visu pirma niekas nereke, plesikais nevadino tik suabejojo, ar lietuviu agenturos gali pasiulyti pigiau. Na ir pasirodo, kad siam momentui pasiulyti pigiau, nei nusipirko Caca negali. Ir koks skirtumas, ar 300, ar 500? Jei sutaupe, tai ir valio. kam ismesti pinigelius? Cia protinga moteriske puse atostogu garderobo gali atsinaujinti uz tuos pinigelius biggrin.gif Blyn, paskaiciavau, tai dabar per ispardavimus 6 atostogines sukneles man gaunasi parsisiusti blink.gif Jei siulytum man ju atsisakyti - supykciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SSB @ 2011 07 28, 12:57)
Sveik,

Perskaiciau visus atsiliepimus apie  IBEROSTAR KIPRIOTIS PANORAMA FAMILY ir MITSIS NORIDA BEACH. Man visgi geresnis atrodo Iberostar pagal atsiliepimus (nepaisant aisku kad papludimys tolokai). Aisku vienas 4* kitas 5*, bet is aprasymu nematau skirtumo. Be to tie tarakonai labai gasdina Noridoje.  smile.gif Ir kainoje praktiskai nera skirtumo. Tai nezinau kuri rinktis, gal kas galetu pakomentuoti.
Aciu.

Nenoriu nieko izeisti, bet i ta Iberostar Family ne kojos nekelciau schmoll.gif Kai rinkomes viesbucius tai prisiskaiciau tokiu komentaru, kad ant sito viezbucio rysku kryziu uzdejau biggrin.gif

O kas del lipimo i kalna, tai Mitsis Blue Domes irgi nemazai reikia palaipioti biggrin.gif Nu ir nenumirem, kaip tik pasportavom ka per ta AI privalgem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SSB @ 2011 07 28, 13:45)
Kaip supratau Iberostare ir maistas geras, ir kambariai geri, tiek kad jura toliau ir jis 4*. Bet ir Norida angliskuose tinklalapiuose vertinama kaip 4*

QUOTE(Lorute @ 2011 07 28, 15:37)
Nenoriu nieko izeisti, bet i ta Iberostar Family ne kojos nekelciau schmoll.gif Kai rinkomes viesbucius tai prisiskaiciau tokiu komentaru, kad ant sito viezbucio rysku kryziu uzdejau biggrin.gif
O kas del lipimo i kalna, tai Mitsis Blue Domes irgi nemazai reikia palaipioti biggrin.gif Nu ir nenumirem, kaip tik pasportavom ka per ta AI privalgem thumbup.gif

As irgi norejau parasyti, kad turbut abiem atvejais teks kalnais palaipioti. nes abu iki juros pasiekti reik nuo kalno palipeti.
Lorute, nezinau, ka jus prisiskaitete, bet as nors ir pati negyvenai Iberostare, tik uzejus buvau. tai m,an ten viskas gerai pasirode. O kai vaziavom namo, tai autobuse is to viesbucio viena seima paemem. tai jie kaip supratau daug keliauja ir tik i gerus viesbucius. Tai jie labai gyre sita viesbuti. Tai tik tiek ir galiu pasakyti. Bet man bet kokiu atveju, buti arti Kos miesto atrodo didesnis privalumas, nei buti kaip mitsis ten visai atskirtiems smile.gif
Atsakyti
Kitais metais pagal viską turėtų likti Kos tik vienas Iberostaras - Iberostar Astir beach
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 07 28, 15:51)
As irgi norejau parasyti, kad turbut abiem atvejais teks kalnais palaipioti. nes abu iki juros pasiekti reik nuo kalno palipeti.
Lorute,  nezinau, ka jus prisiskaitete, bet as nors ir pati negyvenai Iberostare, tik uzejus buvau. tai m,an ten viskas gerai pasirode.  O kai vaziavom namo, tai autobuse is to viesbucio viena seima paemem. tai jie kaip supratau daug keliauja ir tik i gerus viesbucius. Tai jie labai gyre sita viesbuti. Tai tik tiek ir galiu pasakyti. Bet man bet kokiu atveju, buti arti Kos miesto atrodo didesnis privalumas, nei buti kaip mitsis ten visai atskirtiems smile.gif

Atsimenu dar pavasari kai snekejom apie miesta kuriame geriausiai rinktis viesbuti, sakiau, kad jei nesinuomoji auto ir nenori niekur keliauti, tai Kos miestas idealiausia vieta. Bet mes kai nuomavomes auto visai savaitei tai mums buvo nesvarbu kuriam salos gale gvent, rinkomes pagal viesbuti. Jei rinkciaus tik aplink Kos miesta vis tiek Iberostar Family aplenkciau mirksiukas.gif Cia tik mano nuomone, niekam nepersu. Prisiminiau tik ta laika kai mes ieskojomes viesbucius ir kai teko skaityt belenkiek komentaru, kad susidaryt bent kokia nuomone apie jus, kad nuvykus nereiktu nusivilti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 28 liepos 2011 - 16:02
QUOTE(Udrius @ 2011 07 28, 16:54)
Kitais  metais pagal viską turėtų likti Kos tik vienas Iberostaras - Iberostar Astir beach

Ar juos visus uzdarys? KOdel ju neliks?

QUOTE(Lorute @ 2011 07 28, 17:02)
Atsimenu dar pavasari kai snekejom apie miesta kuriame geriausiai rinktis viesbuti, sakiau, kad jei nesinuomoji auto ir nenori niekur keliauti, tai Kos miestas idealiausia vieta. Bet mes kai nuomavomes auto visai savaitei tai mums buvo nesvarbu kuriam salos gale gvent, rinkomes pagal viesbuti. Jei rinkciaus tik aplink Kos miesta vis tiek Iberostar Family aplenkciau  mirksiukas.gif Cia tik mano nuomone, niekam nepersu. Prisiminiau tik ta laika kai mes ieskojomes viesbucius ir kai teko skaityt belenkiek komentaru, kad susidaryt bent kokia nuomone apie jus, kad nuvykus nereiktu nusivilti 4u.gif

Idomu ka ten tokio baisaus skaitete. As irgi labai daug skaiciau ir ne tik apie Iberostar. Kaip ir apie visus taip ir apie ji yra ir labai blogu ir labai geru nuomoniu. Ta pati gali rasti ir apie Norida ir Ramira. Kaip supratau tos nuomones labai priklauso nuo to ko zmonems reikia. Be to matau, kad pas mus labai populiari Norida tai vat ir idomu pasidare kodel smile.gif
Atsakyti
tikuosi sekmingai uzsisakiau Atlantis hotel blush2.gif idomu po kiek laiko turi korteles rezervacija padaryti? unsure.gif
Atsakyti