Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

QUOTE(Caca* @ 2011 07 28, 15:05)
Nera gal ta kaina pasakiska, bet niekuo rupintis nereikes, nuskraidins, nuves, pamaitins, parves, parskraidins. cool.gif
umn.gif  Ot kokia bjauri !

Na jei apie kainas, tai mes kylam 10.03-10.10- 4*(Mitsis family) AI 7 nakvynes,2 +1 (7 metai) + kudikis, seimyninis kambarys 1049lt (visiems). Kazi ar agenturos pasiulytu pigiau. g.gif 

Tai mitsis norida iš lietuvos family kainuoja 1450 ltl , Mitsis family 1350 ltl . Aišku galite gyventi ant kalno 4* viešbutyje, kur vaiko vežimėliu nežinau kaip iki jūros nuvažiuosite...
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 07 28, 15:05)
umn.gif  Ot kokia bjauri !
Taigi, is viso 2560 + kuras, kurio tokioj mini saloj nedaug sudeginsim.

Cit, as teisinga rolleyes.gif
Tavo kaina puiki, laikas nelabai, nes arba pasiseks, arba ne - nuosirdziai laikysiu spygas, kad pasisektu wub.gif

QUOTE(Krisss @ 2011 07 28, 15:12)
dabar būsiu protingesnė..  lotuliukas.gif

Tu viska ant egiptietisku gultu pramiegojai, ir bilietus geresnius, ir viesbuciu kainas tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(mabi @ 2011 07 28, 15:13)
bet sake, sitas viesbutis visiskai nepritaikytas vaikams.

Oi tas Udrius.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 07 28, 15:22)
Oi tas Udrius....  biggrin.gif

Sakau tai ką mačiau smile.gif galėsite karstytis kalnais kaip kalnų ožkos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 28, 14:20)
Tai mitsis norida iš lietuvos family kainuoja 1450 ltl ,  Mitsis family 1350 ltl . Aišku galite gyventi ant kalno 4* viešbutyje, kur vaiko vežimėliu nežinau kaip iki jūros nuvažiuosite...

Kaip kaip, su liftu. bigsmile.gif Arba vienas nesa "sketuka", kitas vaika.
400lt man pinigai...

Udriau, prasom atvykti 10.03-10 i Kos, galesit paziureti kaip karstomes. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 28 liepos 2011 - 13:31
QUOTE(Caca* @ 2011 07 28, 15:28)
Kaip kaip, su liftu. bigsmile.gif  Arba vienas nesa "sketuka", kitas vaika.
400lt man pinigai...

Udriau, prasom atvykti 10.03-10  i Kos, galesit paziureti kaip karstomes. bigsmile.gif

Kur tu ten liftą matei? Taigi ten bungalai. Norint liftą pasiekti reikės eiti iki summer palace viešbučio.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 28, 15:28)
Sakau tai ką mačiau smile.gif galėsite karstytis kalnais kaip kalnų ožkos smile.gif

biggrin.gif Zinok su sportininkais cia diskutuoji, nepagasdinsi anu biggrin.gif
O tai tokia problema iki to lifto nueiti? g.gif ten valanda pedinti reikia? g.gif
Atsakyti
Aisku, jei man rezervuojant viesbuti kaina butu skyrusis 100lt tarp Noridos ir family- tikrai buciau emus Norida.

Bet cia juk mano pasirinkimas, niekam neliepiu vaziuot i Mitsis family ar vaziuot ne sezono metu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man aktualu Noridos tarakonai blink.gif Kas ir kur rado tokią info g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 07 28, 15:34)
Aisku, jei man rezervuojant viesbuti kaina butu skyrusis 100lt tarp Noridos ir family- tikrai buciau emus Norida.

Bet cia juk mano pasirinkimas, niekam neliepiu vaziuot i Mitsis family ar vaziuot ne sezono metu... mirksiukas.gif

bet ir nereikia, kad lietuviškos agentūros nieko negali pasiūlyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 07 28, 14:33)
biggrin.gif  Zinok su sportininkais cia diskutuoji, nepagasdinsi anu  biggrin.gif

Jei jau kazkada mes su MB ilipom pestute i Gibraltaro uola ir be problemu grizom atgal, tai sitas kalniukas neisgasdins.

Nevaziuotu lelyte i kelione, tai tikrai ne auto, o dviracius nuomuotumes. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 28, 13:20)
Tai mitsis norida iš lietuvos family kainuoja 1450 ltl ,  Mitsis family 1350 ltl . Aišku galite gyventi ant kalno 4* viešbutyje, kur vaiko vežimėliu nežinau kaip iki jūros nuvažiuosite...

cia spalio men?
Atsakyti
Udrius supermamose bizni daro, nevaziuokite ant jo.

Mes irgi buvom viesbutyje, kur palaipioti reikejo ir nenumirem, nors atsiliepimuose apie ji tik ir spejau skaityti kaip sunku i kalna lipti. O be to tostogos niekas nereikalauja per puse minutes paciame virsuje atsidurti, galima ir is leto lipti. tongue.gif
Atsakyti