Mes rugsejo pradžioj ilsėsimės Noridoj..
Noriu nieko neveikti, paskaityti knygą.. pagulinėti.. ir šiai dienai tai tikrai vienas iš pigiausių variantų mums gavosi.. Į turkiją negaučiau tokiom kainom..
Mums 2+1, gaunasi 3750lt, plius nuvezimas tai ten kiek pamenu apie 130lt.. masina nuomosimės vietoj ne daugiau kaip 2 dienom..
QUOTE(SSB @ 2011 07 28, 12:57)
Sveik,
Perskaiciau visus atsiliepimus apie IBEROSTAR KIPRIOTIS PANORAMA FAMILY ir MITSIS NORIDA BEACH. Man visgi geresnis atrodo Iberostar pagal atsiliepimus (nepaisant aisku kad papludimys tolokai). Aisku vienas 4* kitas 5*, bet is aprasymu nematau skirtumo. Be to tie tarakonai labai gasdina Noridoje. Ir kainoje praktiskai nera skirtumo. Tai nezinau kuri rinktis, gal kas galetu pakomentuoti.
Aciu.
Perskaiciau visus atsiliepimus apie IBEROSTAR KIPRIOTIS PANORAMA FAMILY ir MITSIS NORIDA BEACH. Man visgi geresnis atrodo Iberostar pagal atsiliepimus (nepaisant aisku kad papludimys tolokai). Aisku vienas 4* kitas 5*, bet is aprasymu nematau skirtumo. Be to tie tarakonai labai gasdina Noridoje. Ir kainoje praktiskai nera skirtumo. Tai nezinau kuri rinktis, gal kas galetu pakomentuoti.
Aciu.
As vieninteli pagrindini pliusa matau Iberostaro, kad busit visai prie Kos miesto. Ir galesite sau leisti pasiblaskyti po miesta bet kada, vakarais , nakti ir pan. be to is Kos visada yra ekskursijos, laivai, i kitas salas, i Bodruma, ir nereik taikytis tada dienu, laiko ir pan.
QUOTE(SSB @ 2011 07 28, 13:57)
Be to tie tarakonai labai gasdina Noridoje.
cia rimtai?
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 07 28, 12:01)
Gal ir prastai, bet kai norisi, jog butu ant juros kranto ir su ALL, tai pasirinkimas ne toks jau ir didelis
Niu tiesa, labai daug nuo to priklauso Nekreipkit demesio i mano sapaliones , as dar vis svaigstu nuo savarankisku atostogu Malagoje Kurios su skrydziu ir viesbutuku 3*su HB savaitei kainavo 800 Lt. zmogeliukui
QUOTE(Krisss @ 2011 07 28, 14:03)
Mes rugsejo pradžioj ilsėsimės Noridoj..
Noriu nieko neveikti, paskaityti knygą.. pagulinėti.. ir šiai dienai tai tikrai vienas iš pigiausių variantų mums gavosi.. Į turkiją negaučiau tokiom kainom..
Gautum.
QUOTE(Sigitano @ 2011 07 28, 13:03)
As vieninteli pagrindini pliusa matau Iberostaro, kad busit visai prie Kos miesto. Ir galesite sau leisti pasiblaskyti po miesta bet kada, vakarais , nakti ir pan. be to is Kos visada yra ekskursijos, laivai, i kitas salas, i Bodruma, ir nereik taikytis tada dienu, laiko ir pan.
Kaip supratau Iberostare ir maistas geras, ir kambariai geri, tiek kad jura toliau ir jis 4*. Bet ir Norida angliskuose tinklalapiuose vertinama kaip 4*
QUOTE(Cobre @ 2011 07 28, 13:40)
Gautum.
tai kad kiek pažiūriu kainas, tai daug didesnės.. nu bet šį sykį KOS aplankysim.. Galėsiu palyginti Turkiją, Egiptą ir Graikiją..
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 07 28, 12:21)
Taip, dviese. Kaina vienam uz 9 nakvynes su ALL 1898 LT.
Nera gal ta kaina pasakiska, bet niekuo rupintis nereikes, nuskraidins, nuves, pamaitins, parves, parskraidins.
QUOTE(Cobre @ 2011 07 28, 13:40)
Gautum.
Ot kokia bjauri !
Na jei apie kainas, tai mes kylam 10.03-10.10- 4*(Mitsis family) AI 7 nakvynes,2 +1 (7 metai) + kudikis, seimyninis kambarys 1049lt (visiems). Kazi ar agenturos pasiulytu pigiau.
Skrydis visiems keturiems+ 1 registruotas bagazas 1060lt.
Auto nuomuosimes visas dienas, man geriau, kai masiniukas visada pasonej, megstam mes rytais pasivazinet, po to pasiplezint, vakare nuo nuotaikos priklausomai pakeliaut ar ramiai "paput" viesbutyje, prie juros. Auto nuoma 130 euru(grubiai 450lt), bet dar laukiu, kol atpigs...
Taigi, is viso 2560 + kuras, kurio tokioj mini saloj nedaug sudeginsim.
QUOTE(Caca* @ 2011 07 28, 14:05)
Na jei apie kainas, tai mes kylam 10.03-10.10- 4*(Mitsis family) AI 7 nakvynes,2 +1 (7 metai) + kudikis, seimyninis kambarys 1049lt (visiems). Kazi ar agenturos pasiulytu pigiau.
Auto nuomuosimes visas dienas, man geriau, kai masiniukas visada pasonej, megstam mes rytais pasivazinet, po to pasiplezint, vakare nuo nuotaikos priklausomai pakeliaut ar ramiai "paput" viesbutyje, prie juros. Auto nuoma 130 euru(grubiai 450lt), bet dar laukiu, kol atpigs...
Caca* Jūsų kaina man išviso pasakiška.. tik va jūsų laikas kitas, o mums būtent rugsėjį viešbutis brangesnis, ir tuo metu kai bilietai buvo pigesni, aš Egipte jūroj mirkau ir bilietus ėmiau jau brangesnius.. Man kainavo 1500lt 3.
dabar būsiu protingesnė..
QUOTE(Caca* @ 2011 07 28, 13:05)
bet sake, sitas viesbutis visiskai nepritaikytas vaikams.
QUOTE(mabi @ 2011 07 28, 14:13)
bet sake, sitas viesbutis visiskai nepritaikytas vaikams.
Mes sunkumu nebijom.
Del kalno tai man ir mano seimai dzin, pasportuosim. Jokiu kitu nusiskundimu niekur neradau.
Grisim, papasakosim ar ten jau taip blogai. Nebent perkels i Blue Domes, tada papasakot negalesim...