Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

QUOTE(Caca* @ 2011 07 28, 10:53)
Manai? g.gif   Emailu viska surasyti yra saugiau?  biggrin.gif

irgi drąsu biggrin.gif Aš taip auklėtas, kad kol nematau https:// kortelės net netraukiu. Bet kiekvienas turim savų fobijų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 28 liepos 2011 - 09:59
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 07 28, 10:59)
irgi drąsu biggrin.gif Aš taip auklėtas, kad kol nematau https:// kortelės net netraukiu. Bet kiekvienas turim savų fobijų  ax.gif

Ne, taip baisiai nesaugiai viskas nevyko. biggrin.gif

Tinklalapis ne syki girdetas, draugu isbandytas.
Hottels4you www issirinkau viesbuti, sistema kaip ir kituose psl(tarkim booking.com), ten gali rinktis moket viska iskart ar avansa , as pasirinkau avansa, suvedziau kortos duomenis www, nuskaite pinigus, atsiunte invoisa (parasyta kiek sumoketa, koks likutis, iki kada sumoketi ir nurodyti budai kaip susimoketi ta likuti- rasyti emaila arba telefonu skambintis).Visa tai vyko ziema, likuti susimokejau tik dabar.

Rizika , manau, visada yra, tiek rezervuojantis viesbucius, tiek masinas...

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 07 28, 09:45)
Tokius pacius kaip ir visur, mokant kreditine- vardas, pavarde, kortos numeris, galiojimas, CVV. Aisku, as kortele visada laikau tuscia, nors yra sioks toks kredito limitas. cool.gif 

Vasariuk76- imet visa kelione is agenturos t.y. ir skrydi, ir viesbuti? Kur gyvensit?

Taip, emem viska per agentura, kad butu rami galva. GYvensim Ramira Beach Hotel, emem 9 nakvynem su ALL. Bet planuojame ir pasibastyti po sala - jau paplanavau bent 4 isvykas pusei dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 07 28, 11:14)
Taip, emem viska per agentura, kad butu rami galva. GYvensim Ramira Beach Hotel, emem 9 nakvynem su ALL. Bet planuojame ir pasibastyti po sala - jau paplanavau bent 4 isvykas pusei dienos smile.gif

Dviese? Jei ne paslaptis, kokia kaina gavosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 28, 07:41)
Va va sakiau užsisakinėkite iš Lietuvos agentūrų , mažiau nervų,  o ir dabar kainos geresnės smile.gif

Na, kad nervu maziau tai sutinku, bet del kainos tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 07 28, 10:24)
Dviese? Jei ne paslaptis, kokia kaina gavosi? ax.gif

Taip, dviese. Kaina vienam uz 9 nakvynes su ALL 1898 LT.
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 07 28, 12:21)

Cia kaina su skrydziu ar tik viesbutis?
Atsakyti
Man tai nepasirode kainos geresnes cia LT nei uzsisakinejant is hotels4U
Bent jau kiek preliminariai ziurejau.
Kas buvot Norida Beach, gal galit pakomentuoti, kaip ten su papludimio ranksluosciais? Ar duoda?
Su tais transferiais visai susiveliau paskaicius atsiliepimus, kad velai atveza i oro uosta. Galvoju, o jei nurodyciau ankstesni laika? Idomu, ar visi tranferiai dirba tokiu metodu (turiu omeny a2b, airporttransfers ir pan.) g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 07 28, 12:21)

net jei ir su skrydziu nepasakyciau kad cia gera kaina (mano galva), turint omeny, kad atostogos spalio men, t y. ne sezono metu
mes visiskai ant smugio susiorganizavom, vaziuojam rugpjuti, kas yra high season, ir Norida Beach man gavosi zmogui tik siek tiek brangiau
tai nezinau kur cia pigumas spali taip keliaut
spali as jau noreciau tada uz kokia shtukyte va taip pavaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilux @ 2011 07 28, 11:28)
Cia kaina su skrydziu ar tik viesbutis?

cia kaina su skrydziu ir viesbuciu
Papildyta:
QUOTE(Prime @ 2011 07 28, 11:35)
Man tai nepasirode kainos geresnes cia LT nei uzsisakinejant is hotels4U
Bent jau kiek preliminariai ziurejau.
Kas buvot Norida Beach, gal galit pakomentuoti, kaip ten su papludimio ranksluosciais? Ar duoda?
Su tais transferiais visai susiveliau paskaicius atsiliepimus, kad velai atveza i oro uosta. Galvoju, o jei nurodyciau ankstesni laika? Idomu, ar visi tranferiai dirba tokiu metodu (turiu omeny a2b, airporttransfers ir pan.)  g.gif
Papildyta:

net jei ir su skrydziu nepasakyciau kad cia gera kaina (mano galva), turint omeny, kad atostogos spalio men, t y. ne sezono metu
mes visiskai ant smugio susiorganizavom, vaziuojam rugpjuti, kas yra high season, ir Norida Beach man gavosi zmogui tik siek tiek brangiau
tai nezinau kur cia pigumas spali taip keliaut
spali as jau noreciau tada uz kokia shtukyte va taip pavaryti  biggrin.gif

Aha, as irgi noreciau uz stukyte, ale kiek beziurejau ivairias salis, tai sitas variantas i Kosa gavosi pigiausias.
Atsakyti
Sveik,

Perskaiciau visus atsiliepimus apie IBEROSTAR KIPRIOTIS PANORAMA FAMILY ir MITSIS NORIDA BEACH. Man visgi geresnis atrodo Iberostar pagal atsiliepimus (nepaisant aisku kad papludimys tolokai). Aisku vienas 4* kitas 5*, bet is aprasymu nematau skirtumo. Be to tie tarakonai labai gasdina Noridoje. smile.gif Ir kainoje praktiskai nera skirtumo. Tai nezinau kuri rinktis, gal kas galetu pakomentuoti.
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 07 28, 11:41)
cia kaina su skrydziu ir viesbuciu
Papildyta:
Aha, as irgi noreciau uz stukyte, ale kiek beziurejau ivairias salis, tai sitas variantas i Kosa gavosi pigiausias.

Gal prastai ziurejote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2011 07 28, 11:59)
Gal prastai ziurejote  ax.gif

Gal ir prastai, bet kai norisi, jog butu ant juros kranto ir su ALL, tai pasirinkimas ne toks jau ir didelis smile.gif
Atsakyti