Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

sveiki, paskutines naujienos is Koso- taksi streikas baigesi;) o visakita irgi nerealiai smagu, gaila bus ir namo grizti sestadieni. oras puikus, vanduo siltas, o 2-3 zvaigzduciu viesbutis musu tikrai nenuvyle, viskas puiku;) Linkejimai is Koso;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 07 27, 19:51)
sveiki, paskutines naujienos is Koso- taksi streikas baigesi;) o visakita irgi nerealiai smagu, gaila bus ir namo grizti sestadieni. oras puikus, vanduo siltas, o  2-3 zvaigzduciu viesbutis musu tikrai nenuvyle, viskas puiku;) Linkejimai is Koso;)

wub.gif ech smagu jums.
Kokiame viešbutyje apsistoje?
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 07 27, 09:30)
bigsmile.gif Mes taip pat vykstame į šį viešbutį rugsėjo 12-24 d.  ax.gif Kada Jūs?

Būsim jau senokai gryžę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2011 07 27, 17:18)
Taigi niekur mes nebevažiuojame.. Pasirodo neturiu jokių bilietų.. Protu nesuvokiama...

Kaip tai nutiko? blink.gif verysad.gif
Labai gaila...
Atsakyti
QUOTE(aviav @ 2011 07 27, 16:45)
Kiekvienas žmogus skirtingas, aš, pavyzdžiui, mėgstu keliauti po salas ir jas lyginti smile.gif Bet tai man visai negadina atostogų. Kose buvo labai smagu. Bet jei kas renkasi, į kurią salą skristi ir nori pakeliauti po salą daugiau nei dvi dienas, aš patarčiau rinktis kitą Graikijos salą. Beje,tiems, kas mėgsta šiltą vandenį, taip pat:)

Na taip, bet as manau kiekvienas kuris ruosiasi, ne gulineti o keliauti, pasidomi apie sala? Ir jei tu matai kad visa sala 40 m, ar imanoma galvoti, kad ten bus kur vazineto 10 dienu? Juk kai i Nida vaziuoji, tai suvoki, kad ten neimanoma vazinetio, keliauti 10 dienu ir ekskursijas tureti. Na man atrodo kai zinai ka renkiesi, tai tada ir nenuvilia niekas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 07 27, 22:39)
Na taip, bet as manau kiekvienas kuris ruosiasi, ne gulineti o keliauti, pasidomi apie sala? Ir jei tu matai kad visa sala 40 m, ar imanoma galvoti, kad ten bus kur vazineto 10 dienu? Juk kai i Nida vaziuoji, tai suvoki, kad ten neimanoma vazinetio, keliauti 10 dienu ir ekskursijas tureti. Na man atrodo kai zinai ka renkiesi, tai tada ir nenuvilia niekas. smile.gif

Pvz., Malta irgi labai nedidelė, o važinėti ir pamatyti ten - yra ką..smile.gif turbūt ne nuo ploto viskas priklauso..
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 07 27, 18:51)
sveiki, paskutines naujienos is Koso- taksi streikas baigesi;) o visakita irgi nerealiai smagu, gaila bus ir namo grizti sestadieni. oras puikus, vanduo siltas, o  2-3 zvaigzduciu viesbutis musu tikrai nenuvyle, viskas puiku;) Linkejimai is Koso;)

Aciu uz geras zinias . Sestadieni atvyksim jusu pakeisti mirksiukas.gif. Siandien uzsisakem transferi is/i oro uosta. O kaip zinoti, kelinta valanda atvaziuos paimti, kad nuveztu i oro uosta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuka: 27 liepos 2011 - 22:01
kokius viesbucius uzsisakote, niekaip nesugebu issirinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 07 27, 23:08)
kokius viesbucius uzsisakote, niekaip nesugebu issirinkti  doh.gif

O as išsirinkau bet nesugebu apsimokėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2011 07 27, 19:23)
O gal galima svetaine is kur uzsakinejote?
25 nepigiai, o 40 isvis  wacko.gif

As jau nebepamenu, kiek man gavosi ta nuoma, bet irgi panasiai, apie 50 euru dviem parom. Galima buvo siek tiek mazesne, bet tada jau nebuvo garantijos, kad gausiu dizeli. Atstumus nemazus planavau, o dizelio ir ima maziau, ir pigesnis jis ten.
http://www.economyca...om/default.aspx
cia emiau.
bet is tiesu, tai koks skirtumas, kur kaina geresne, ten ir imti reikia smile.gif
Atsakyti
Kad jau atsirado diskusija apie palyginimus su kitom salom... Dauguma pabuvojusių Kos'e jau yra buve ir kitose Graikijos salose. Tai kokie tie esminiai skirtumai, jeigu tokie yra ? Kultūriniai, istoriniai, kulinariniai ? Ar pvz. Kretos graikai labiau tvarkingesni nei Kos'o ?
Pagal plotą tai sutinku, kad mažumėlę yra skirtumas. Bet čia Kos'ui net pliusą dėčiau, nes mažesnėj teritorijoj kompaktiškiau išdėstytos lankytinos vietos. Tuo pačiu atsiranda galimybė nuplaukti į kitą salą, pvz tą kuri turi ugnikalnį.

Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2011 07 27, 22:09)
O as išsirinkau bet nesugebu apsimokėti  doh.gif

Nepriima kreditines ?
Atsakyti