Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

QUOTE(Lorute @ 2011 07 27, 15:44)
Siulyciau skambint ar rasyt Makaliui, tas ten zino visokiu niuansu, gal bus susidures su panasia situacija ir ka patars mirksiukas.gif

baikite su tuo makalium, jis nei oficialus atstovas, nei kas. Geriausia skambinti Litcargus :

http://www.kaunas-ai...mp;page=ryanair

Tie man netgi vardą pataisė nemokamai...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 27, 13:48)
baikite su tuo makalium, jis nei oficialus atstovas, nei kas. Geriausia skambinti Litcargus :

Bet jie man nekelia ragelio... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 27, 14:48)

As patariau ne del atstovavimo, o del patirties, jei zmogus nesulauktu atsakymo is ten kur kreipesi.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 07 27, 14:42)
Visiskai sutinku su jumis. Objektyvios nuomones reik, ypac apie viesbucius. Bet na ko pats nepamatai, negali zinoti, ar gali pasiklaiuti kito nuomone, pvz del kurorto kokio nors. smile.gif Na kas del siuksliu, tai mane stebina vistiek... O kur ju nera? Taip miestuose, centriniuose, turistu lankomuose objektuose gal daug kur grazu, svaru, bet siaip visur yra visokiu pakampiu. As negaliu pasakyti, kad man Kreta atrode svaresne ir grazesne sala. Bet man tai nesugadino atostogu smile.gif

Pradėjau žiūrėt flight fotoreportažą - gražu 4u.gif Laukiu nesulaukiu kada pati tai pamatysiu
O dėl šiukšlių - jų visur yra, ir didžiausiam mieste, ir mažame kaimelyje. Atostogaudama kitose šalyse, nedarau iš to problemos, kam gadinti sau atostogas mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, šiukšlės mums atostogų nesugadino (ir be jų buvo kam gadint biggrin.gif ). Bet čia daug kas klausinėjo apie pliažus, jei neklystu, ir apie Lambi klausė - tai tas šiukšlių krūvas kaip tik apie Lambi paplūdimį ir mačiau. Po pabuvojimo toje vietoje teko perskalbti visus rankšluosčius...Taigi, gal ši info kažkam bus aktuali.

TaGre, ačiū 4u.gif , mano tema vis dar pildoma nuotraukomis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 07 27, 15:39)
apie Lambi paplūdimį. Po pabuvojimo toje vietoje teko perskalbti visus rankšluosčius...Taigi, gal ši info kažkam bus aktuali.

blink.gif
Atsakyti
O tai jei kelione i Kosa uzsisakeme per agentura, tai vis tiek Rainairuose reikia registruotis?
Atsakyti
Sveiki.
Nezinau kur seis metais keliauti. doh.gif Pagalvojau, kad Turkijoj dar nebuvau, o is Koso labai patogiai ir nebrangiai galima nuvaziuoti.

Gal kas jau taip keliavo i Bodruma? Zino kur galima paziureti keltuvu tvarkarascius? Kaip Turkijoj su masinos nuoma reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2011 07 27, 09:52)
O nieko tokio jei rezervuoja žmogus, kuris į viešbuti nevaziuos?

Nesvarbu, kas rezervuoja, svarbu, kieno duomenis nurodo smile.gif
Atsakyti
Ziurejau i nuotraukas ir klausima sugalvojau ax.gif Ten tos ozkos po kelia makaluojasi tik diena, ar ir sutemus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 07 27, 09:22)
Man vis tiek keista, kaip galima lyginti Maljorka su Kos, net Kretos su kos negalima lyginti. Ir išvis kiekviena šalis, kiekvienas miestas, kiekviena sala turi kažką savo. Ir visi jie begalo skirtingi. Taip kad ir reik atrasti kažką tokio, ir tiesiog megautis atostogomis wink.gif Ko ir linkiu dar skrisiantiems i Kos. Nelyginti tos salos su kitomis o pasimegauti atostogomis, šiltu vandeniu, ir atrasti gržių gamtos kampelių.

Kiekvienas žmogus skirtingas, aš, pavyzdžiui, mėgstu keliauti po salas ir jas lyginti smile.gif Bet tai man visai negadina atostogų. Kose buvo labai smagu. Bet jei kas renkasi, į kurią salą skristi ir nori pakeliauti po salą daugiau nei dvi dienas, aš patarčiau rinktis kitą Graikijos salą. Beje,tiems, kas mėgsta šiltą vandenį, taip pat:)
Atsakyti
QUOTE(aviav @ 2011 07 27, 16:45)
Bet jei kas renkasi, į kurią salą skristi ir nori pakeliauti po salą daugiau nei dvi dienas, aš patarčiau rinktis kitą Graikijos salą. Beje,tiems, kas mėgsta šiltą vandenį, taip patsmile.gif

Nesupratau - kas kas, o vanduo Kose tikrai labai šiltas...

Žilvinai, teks pačiam patikrinti, ar ožkos makaluojasi po kelią sutemus. Mes nerizikavom tongue.gif
Atsakyti