Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

Gal kas yra buves Mitsis Family Village viesbutyje? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
O man įdomu ar kas buvote Mitsis Norida beach? Kaip ten?
Atsakyti
QUOTE(justėP @ 2011 07 26, 22:31)

mes buvom salia blue dome, norida man pasirode labai normalus ir geras viesbutukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2011 07 26, 23:25)
Gal kas yra buves Mitsis Family Village viesbutyje? kokie atsiliepimai?

Su vaikais visiškai netinkamas, geriau jau Mitsis Norida, kaina nedaug skiriasi , bent jau rugsėjui.
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2011 07 26, 16:43)
Mes buvome siame viesbutyje  ax.gif  Lietuviai jame labai reti sveciai, per sezona sake tebuna keletas, pagrinde olandai ir prancuzai  smile.gif Jeigu placiau tai atsiliepimai butu tokie:

Kambariai. Gyvenom double standart pagrindiniam pastate, su vaizdu i jura, gana nemodernus, bet labai tvarkingas ir svarus  rolleyes.gif  ir kotedziuke superior family room, su terasa ir vaizdu i pagrindini baseina, sie kambariai modernesni. Minibaras papildomas kas antra diena. Tvarkomi kasdien.

Restoranai. Maisto pasirinkimas tikrai neblogas, taipogi galima rezervuoti staliuka is vakaro kinieciu, arba ispanu restoranuose. Per pietu ar vakarienes pika susidaro eilute prie restorano, bet ilgiau 5 min laukti neteko. Eilute susidaro del to, kad kiekvieni sveciai pasitinkami ir pasodinami pakeitus staltiese ir perserviruojant stala. Vykstant i ekskursijas, sukrauna pietu krepsi, ryta pasiimi.
Yra papludymio baras, ten taip pat tiekia pat galima papietauti.
Nors raso kad AI galioja iki 24 val. bet vienas baras gerimus pilsto iki 2:00

Baseinai. Du baseinai su juros vandeniu. Gultus tekdavo uzsiimti pries pusrycius smile.gif Yra atitverta zona vaikuciam, bet ju viesbutyje beveik nebuvo, viskas orientuota i didesniuosius. Pagrinde seimos su paaugliais vaikais.

Animacija. Labai saunus kolektyvas  thumbup.gif veiklos nemazai, vakariniai renginiai ivairus, vieni geresni, kiti siaip sau smile.gif teko sudalyvaut poroj, tai vienam gavom dovanu motoroleri for free vienai dienai, kitam paskraidyma po jura ant banano  lotuliukas.gif

Papludimys. Akmenys, jura gana banguota, vaikuciam pasipliuskent be sansu  schmoll.gif  gultu perejus laisvu rasdavom visada.

Mums viskas labai patiko, mielai gristume ir kitamet dviese  thumbup.gif  bet jei su mazais vaikuciai tai rinkciausi kita vieta  ax.gif
Apie sala jau tikriausiai viskas apkalbeta smile.gif

Dekui uz informacija. Siaip ivairiuose atsiliepimuose perskaiciau daug pagyrimu siam viesbuciui. Vaziuojame dviese, tai mums tiks ir akmenuotas papludimys. Be to, nesame dideli megejai guleti pliazuose. Bent jau as megstu aktyviau leisti atostogas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(būsimoji @ 2011 07 26, 17:57)
Vėlokai, sezonas jau į pabaigą bus.. Kažin kaip su orais. Vietiniai sakė, kad "žiemą", kas yra nuo spalio iki gegužės mėn., pila lietūs ir temperatūra siekia tik 10 C (čia turbūt kokį gruodį ir sausį)  doh.gif

QUOTE(TeQuiLa @ 2011 07 26, 18:18)
radau 2010 spalio men. oru archyva 2010 spalis

Vis tiek bus oras 20 ir keli laipsniai smile.gif Butu, aisku, geriau vaziuoti rugsejo menesi. Bet kad anksciau spalio abiems niekaip nepavyks atostogu iseiti. O kiek ziurinejau kitas salis, tai visur kainos uzkeltos. I Kosa pavyko rasti nebloga pasiulyma, tai ir griebem ji. O Koso sala as jau isimylejau - vien pasiziurejus i keliautoju nuotraukas, apima didziulis noras ja aplankyti ir viska pamatyti savo akimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 27, 05:42)
Su vaikais visiškai netinkamas, geriau jau Mitsis Norida, kaina nedaug skiriasi , bent jau rugsėjui.

nu kai dabar ziuriu, tai apie 200 svaru mirksiukas.gif skirtumas
o kodel anas netinka? atrodo taip viskas graziai parasyta, ir vaikams pramogos. taip realybes neatitinka aprasymas? del idomumo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mabi: 27 liepos 2011 - 07:24
QUOTE(justėP @ 2011 07 26, 22:31)

bigsmile.gif Mes taip pat vykstame į šį viešbutį rugsėjo 12-24 d. ax.gif Kada Jūs?
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2011 07 27, 09:20)
nu kai dabar ziuriu, tai apie 200 svaru mirksiukas.gif  skirtumas
o kodel anas netinka? atrodo taip viskas graziai parasyta, ir vaikams pramogos. taip realybes neatitinka aprasymas? del idomumo ax.gif

Ir kodėl žiūrite anglų puslapius - kainos dabar geresnės užsiskant iš Lietuvos. Family yra ant kalno , 4* viešbutis, norit pasiekti jūrą reikės tiesiogine to žodžio prasme rėplioti nuo kalno... Arba reikės eiti per Summer palace teritoriją ir leistis liftais. Norida bet kokiu atveju geresnė.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 27, 08:35)
Ir kodėl žiūrite anglų puslapius - kainos dabar geresnės užsiskant iš Lietuvos. Family yra ant kalno , 4* viešbutis, norit pasiekti jūrą reikės tiesiogine to žodžio prasme rėplioti nuo kalno... Arba reikės eiti per Summer palace teritoriją ir leistis liftais. Norida bet kokiu atveju geresnė.

is geros keliones?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2011 07 26, 17:22)
Mūsų viešbučio rezervaciją šiandieną atšaukė, nes mes nesame UK piliečiai sad.gif
kokiuose puslapiuose jus ieškote AI viešbučių?

Mūsų draugams net neleido rezervuoti iš Lietuvos, nors vietų buvo. Teko prašyti giminių Anglijoj pagalbos - iš ten užsakė be jokio vargo. Panašu, kad turistų iš rytų Europos skaičius yra reguliuojamas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2011 07 27, 10:43)
is geros keliones?

Iš superkeliones.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 07 25, 17:06)
Mes ką tik iš Kos, gyvenom Tigakyje ir visą laiką turėjom mašiną. Mane Kos sala netgi šiek tiek nuvylė, gal todėl, kad prieš mėnesį buvau Maljorkoje, tai vaizdai nepalyginami. Kos, mano nuomone, labiausiai tinka tingiam poilsiui ant jūros kranto liepą-rugpjūtį. Visas įžymybes galima aplankyti per pora dienų.
Jei kam aktualu, paplūdimiai geriausi Tigakyje - baltas smėliukas, ilgai ilgai seklu, palyginti švaru. Yra medžių, kas labai aktualu dėl pavėsiuko (ir už skėtį nereikia mokėti).  Su vaikais - pats tas. Dar atradom vieną simpatišką paplūdimį prie Mastichario, Bravo beach -  ten ssuimokėti būtina, bet žmonių mažiau ir labai švaru. Kose akmenuota, matėm jūros ežių. Kefalos akmenuota, ir labai staigiai gilėja, nuo Koso link Kardamenos irgi akmenys, kažkiek pravalytas dugnas tik prie viešbučių. Beje, kuo arčiau Koso, tuo nešvaresni paplūdimiai, pasibaisėjau blink.gif
Ir šiaip, sala labai nešvari, pilna šiukšlių, daug apleistų viešbučių-kavinių, lankytinuose objektuose kai kur žolės želia iki juosmens..
Patarčiau skrendantiems dabar įsimesti kuo stipresnių kremų nuo saulės, vaikams geriausiai - visai blokuojantį. Aš tepiau vaikus pačiu stipriausiu ir tai nepadėjo, taigi, maudėsi baseine ir jūroje su maikutėm ir kepurytėm.

Beje, pirmąsyk skridom su Ryanair. Kauno oro uoste laabai priekabiai tikrino kuprinių turinį, iškratė sūnaus žaislus iš jo kuprinytės, liepė išmesti plastikinį miniatiūrinį vandens šautuvėlį doh.gif , gal dešimt minučių vartė naują Donaldo žurnaliuką su jame supakuotu plastikiniu žaislu (kažkoks propeleriukas ant gumos), vos įtikinau, kad ten - ne ginklas biggrin.gif Man iš karto liepė nusiauti basutes, kuriose metalo net nebuvo.. Koso oro uoste niekam niekas nerūpėjo ir avalynės nenuaudinėjo.

Kad Maljorka gražesnė ir ten yra daugiau ką veikt - neginčytina, bet dėl šiukšlių - Kose aš jų kažkodėl nepastebėjau, o štai Maljorkoj po britiškų savaitgalių kartais ir į vandenį nesinorėdavo lipti...
Atsakyti