Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

Nežinau kaip kitiems, bet mano nuomone neverta imti to AI, nes kavinese valgyti nėra brangu, ypač kai mes 2 moteriškės imdavom vieną porciją ant 2, nes jos milžiniškos. Aišku tai labai individualu, bet mes nesigailim kad ėmėm viešbuti tik su pusryčiais smile.gif Bet jei noris gulėti tik prie jūros/baseino ir tingėsit eiti iki kavinės tada taip, imti tik AI. 4u.gif

6dienį mes grįžom iš Kos, na galiu pasakyti kad super super įspūdžio nepaliko, bet visą salą apvažiuoti verta tikrai, taip pat ekskursija į 3 salas labai patiko 4u.gif Koso miesto paplūdimys pats prasčiausias pasirodė, bet paradise beach pranoko visus matytus, ne tik Koso wub.gif

Labai patiko Zia miestelis, taip pat vaizdai nuvažiavus į termas wub.gif
Atsakyti
o mes zadame 3dienom issinuomoti motopyrda thumbup.gif nes automobiliu kainos, tai griuk negyvas blink.gif
Atsakyti
O už kiek nuomuositės motopyrda g.gif Praeitą savaitę nuomavomės mašiną už 40 eurų parai, o motopyrda buvo už 50.
Atsakyti
QUOTE(Aldija @ 2011 07 25, 11:01)
O už kiek nuomuositės motopyrda  g.gif Praeitą savaitę nuomavomės mašiną už 40 eurų parai, o motopyrda buvo už 50.

nežinau kiek žiūrėjau galima gauti už 25 eur
Atsakyti
QUOTE(Aldija @ 2011 07 25, 10:01)
O už kiek nuomuositės motopyrda  g.gif Praeitą savaitę nuomavomės mašiną už 40 eurų parai, o motopyrda buvo už 50.

internete nera tokiu auto kainu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2011 07 25, 10:09)
nežinau kiek žiūrėjau galima gauti už 25 eur

parai yra uz 18 eur net...
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2011 07 15, 19:23)
sveiki,
noriu paklaust apie papludimius paciam Koso mieste - Lambi beach, tigaki beach - kokie jie yra? smelio akmenuku? kiek kainuoja gultai? gal zinot , kas?

Pačiam Koso mieste paplūdimiai nesmagiai akmenuoti, mūsų viešbutis buvo į dešinę nuo centro (jei žiūri į jūrą), ten buvo stambūs akmenys, matėm, kaip ištraukė ežį, maudėmės ten tik vieną dieną, paskui eidavom į kitą Koso pusę, ten buvo kiek geriau - žvyras su akmenukais, buvom be maudymosi batų, tai padus paskutinę dieną jau skaudėjo... Lambi paplūdimyje nebuvom, o Tigaki labai patiko - puikus smėliukas ir vienintelėj vietoj buvo šiltas vanduo smile.gif
Gultų kainos visur 5 Eu už du gultus su skėčiu. Mes eidavom į kavinių paplūdimius, ten gultai nemokami ir imi jų tiek, kiek tau reikia. Žinoma, užsisakydavom iš jų tai alaus, tai užkandžių, kartais eidavom į kavinę papietauti, bet jie ten neįkyrus, į akis nelenda, nieko nesiūlo, gali kad ir pora valandų gulėt nieko neužsisakęs. Mes dažniausiai eidavom į Sofi's kavinės paplūdimį, ten šeimininkauja toks malonus pagyvenęs graikas. Dar nemokami paplūdimiai buvo prie meksikiečių, turkų ir skandinavų kavinių, bet mes grįždavom pas savo graiką smile.gif
Atsakyti
O gal kas turi informacijos apie Lambi paplūdimį?
Atsakyti
labas
mes rugsejo 3 savaitei i kosa skrendam, viesbutuks Aquis Marine Resort and Waterpark". gal yra kokiu atsiliepimu ar ka?
aciu
kaip iki jo nusigavot?
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į norinčių aplankyti Kos ax.gif Kol laukiu atsakymo iš viešbučio, einu skaityti Jūsų įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
As praeita sekmadieni keltu isplaukiau is Bodrumo i Kosa, ten pernakvojau ir isskridau. Bet kas paliko nevisai malonu ispudi, tai taksistu streikas. blink.gif doh.gif Gerai dar, kad is vakaro seimininkes viesbucio paprasiau taksa iskviest, taip ir suzinojom apie streika. Tai seimininkai drauga savo suorganizavo, kuris mane iki oro uosto nuveze ir pinigu nepaprase.. cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 07 19, 18:06)
o tai ka jus darete? su autiku vaizavote? kazin kaip apdetis dabar? kokia bus kita savaiate? ir dar klausimas- mums is maramri reiktu papulti i oro uosta? ar pro ten tikrai vaziuoja autobusai? ir stotele ten viena?

QUOTE(Skorpe @ 2011 07 21, 08:12)
aciu uz informacija;) tik vistiek man dar baisiai neaisku(zinoma liko kelios dienos ir suzinosiu), ar i marmari is orouosto autikas uzsuks, ar paleis kur ant plento? va dabar ir galvoju, MB su koja langeteje, dar registruotas bagazas, du vaikai, jei labai toli nuo viesbucio palies, tai kai kuriems bus sunkoka nusigauti, ale ka jau dabar daryti, neemiau surinktuko, pinigus taupiau:D

Grizome is Marmari- autobusu tiesiogiai i ji nera is oro uosto, vairuotojas nebuvo toks malonus, i miesteli neuzsuko, o paleido pagrindiniame kely, tai ejom iki viesbucio patys, o jis dar uz paciam Marmario pakrasty unsure.gif Tai kai atkulniavom, seimininke puole mus vaisinti visokiais limonadais ir vaisiais is savo sodo, nes matyt galvojo kad jos klientai ir galus gali atiduoti- atrodziau bent as tai jau tikrai ne kaip unsure.gif
Bet papludimys labai patiko, smeliukas, pirma diena buvo labai vejuota, tai labai daug prisirinke banglentininku ir su jegos aitvarais- viskas labai patiko wub.gif
Viesbutis mums labai patiko- Mariliza Beach hotel, beveik prie pat juros kranto, o kaip miestelio pakrastys, tai ir karvutes, ir arkliukai, ir avytes ganosi...
Atsakyti
Mes ką tik iš Kos, gyvenom Tigakyje ir visą laiką turėjom mašiną. Mane Kos sala netgi šiek tiek nuvylė, gal todėl, kad prieš mėnesį buvau Maljorkoje, tai vaizdai nepalyginami. Kos, mano nuomone, labiausiai tinka tingiam poilsiui ant jūros kranto liepą-rugpjūtį. Visas įžymybes galima aplankyti per pora dienų.
Jei kam aktualu, paplūdimiai geriausi Tigakyje - baltas smėliukas, ilgai ilgai seklu, palyginti švaru. Yra medžių, kas labai aktualu dėl pavėsiuko (ir už skėtį nereikia mokėti). Su vaikais - pats tas. Dar atradom vieną simpatišką paplūdimį prie Mastichario, Bravo beach - ten ssuimokėti būtina, bet žmonių mažiau ir labai švaru. Kose akmenuota, matėm jūros ežių. Kefalos akmenuota, ir labai staigiai gilėja, nuo Koso link Kardamenos irgi akmenys, kažkiek pravalytas dugnas tik prie viešbučių. Beje, kuo arčiau Koso, tuo nešvaresni paplūdimiai, pasibaisėjau blink.gif
Ir šiaip, sala labai nešvari, pilna šiukšlių, daug apleistų viešbučių-kavinių, lankytinuose objektuose kai kur žolės želia iki juosmens..
Patarčiau skrendantiems dabar įsimesti kuo stipresnių kremų nuo saulės, vaikams geriausiai - visai blokuojantį. Aš tepiau vaikus pačiu stipriausiu ir tai nepadėjo, taigi, maudėsi baseine ir jūroje su maikutėm ir kepurytėm.

Beje, pirmąsyk skridom su Ryanair. Kauno oro uoste laabai priekabiai tikrino kuprinių turinį, iškratė sūnaus žaislus iš jo kuprinytės, liepė išmesti plastikinį miniatiūrinį vandens šautuvėlį doh.gif , gal dešimt minučių vartė naują Donaldo žurnaliuką su jame supakuotu plastikiniu žaislu (kažkoks propeleriukas ant gumos), vos įtikinau, kad ten - ne ginklas biggrin.gif Man iš karto liepė nusiauti basutes, kuriose metalo net nebuvo.. Koso oro uoste niekam niekas nerūpėjo ir avalynės nenuaudinėjo.
Atsakyti