Na va, grįžau iš Koso pirmadienį, atostogos labai patiko, tiesą sakant buvo net geriau negu tikėjausi
Turėjome aktyvų poilsį, nes esu iš tų, kurie nenuguli pliaže
Plaukėm į Patmos, Nisyros salas, taip pat ir į 3 salas (Kalymnos, Pserimos, Plati), labai patiko Kamari Beach
Oras super geras, nusivylimas grįžus į Lietuvą, nes tik parskridus lietus pradėjo pilt kaip iš kibiro, nors imk ir skrisk atgal
QUOTE(gintare197 @ 2011 07 10, 15:42)
Jei ne paslaptis
koki viesbuti ir kokiame mieste zadate apsistoti ?
Buvom apsistojusios Koso mieste, viešbutį užsisakėm 2 žvaigždučių - Hotel Hellas. Viešbutis patiko, geriau negu tikėjausi, netoli nuo centro, personalas draugiškas, malonus, pusryčiai - radau tai, ką mėgstu labiausiai
QUOTE(flight @ 2011 07 11, 13:46)
Kas buvote Kose šį mėnesį - ar ir liepą ten vėjuota? Svarstau apie garderobą
Yra vėjukas prie jūros, mums tik į naudą jis, nes karščio nesijaučia tada
Buvau atsivežus švarkelį, tik visą savaitę jis neliestas prabuvo spintoje, apsivilkau grįžus į Lietuvą
QUOTE(as2010 @ 2011 07 18, 14:05)
Gal kas nors važiavot viešuoju autobusu iš Koso į oro uostą? Jei pirmadienį 9 val. iš Koso miesto išvažiuoji, ar spėji normaliai bagažą priduoti? Kiek laiko tas autobusas važiuoja? Ar kas nors taip važiavot?
Su viešuoju autobusu važiavom ir iš oro uosto į Koso miestą, ir iš Koso miesto į oro uostą. Nuskrendant lėktuvas atskrido visu pusvalandžiu anksčiau, matyt autobusas pakankamai buvo pilnas ir išvažiavo kažkur 11 valandą, vietoj 11.20. Grįžtant atgal, atėjom į stotelę Koso mieste 8.20, nes buvau šiame forume paskaičius, kad autikai išvyksta ankščiau, jei susirenka žmonių. Nesuklydom, tas autikas išvažiavo atrodo 8.40 - apie 20 min ankščiau ir į oro uostą atvažiavo per 40-45 min. O ir Ryanair lėktuvas išskrido apie 15 min ankščiau, tai Kaune buvom 14.10 vietoj 15.05
Dėl bagažo, matėm eilė tikrai nemaža buvo, lauke žmonės stovėjo, bet manau įmanoma spėti