QUOTE(gintare197 @ 2011 07 09, 19:37)
Mes irgi uzsirezervavome "Seva Hotel & Apartments kardamenoje rugpjucio 1-6 dienomis. Kaina tikrai labai zema! O ir pats viesbutis man pasirode labai saunus
Man irgi butu labai idomu isgirst atsiliepimus apie si viesbuti
Kiek žiūrėjau, nemačiau, kad kas būtų atsakę į šį klausimą, tai aš atsakysiu
Žodžiu, buvom ten ne sezono metu (gegužės 28 - birželio 6 dienomis) ir mums labai pasisekė, nes be mūsų ten buvo gal dar porą užimtų kambarių, tad mėgavomės ne tik ramybe, bet ir baseinu, gultais, baru, internetu, ir t.t., ir pan... Nes pasak viešbučio personalo, sezono metu ten dieną - naktį "vyksta veiksmas", žmonių visur tiršta, apie laisvą gultą ar laisvą vandens plotelį baseine, laisvą staliuką bare galima tik pasvajoti.
Kambariai tvarkingi, erdvūs, šviesūs (mes ėmėm dviejų kambarių apartamentus su mini virtuvėle), tvarkomi kiekvieną dieną. Minusai tik tokie, kad nebuvo nei televizoriaus, nei interneto. Na, bet bevielį internetą mes vis tiek pagaudavom balkone iš gretimo viešbučio
Aišku, lėtas ir trūkinėjantis...
Bet, kadangi atvažiavom ten ne televizoriaus pažiūrėt ar internete pasėdėt, tai kažkaip jų mes ir nepasiilgom
Aišku, viešbutis netviskėjo visiška prabanga, bet tikrai buvo tvarkingas ir mums to užteko. Nors čia kiekvienam asmeniškai... Mes buvom visiškai patenkinti.
Patartina pasirūpinti visomis įmanomomis priemonėmis nuo uodų, nes ten jų BEGALĖ!
Beje, tuo metu virtuvė ten neveikė, turbūt dėl to, kad ne sezonas, todėl apie maistą nieko negaliu pasakyti.
Jei kam bus įdomu, čia aprašyta maždaug visa mūsų kelionė su nuotraukomis:
http://www.15min.lt/...toja-234-156826