Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

Klausykit, kas eme transfer per www.a2btransfers.com kada jau buna pick up time galima pasiziureti online, ar jie atsiuncia i emaila ta informacija? g.gif voucheri gavau iskart
Atsakyti
QUOTE(Ivonnna @ 2011 07 11, 21:02)
Izabele, kokiam miestelyje buvot apsistoje? Kas paliko didziausia ispugi?  4u.gif

Psalidi miestuke. Didziausia ispudi paliko...povai lotuliukas.gif Griuvesiu, istoriniu liekanu, jau labai daug yra teke matyti, tad ne naujiena, o vat povu zoologijos sode neprisiziurejus biggrin.gif Grazu, kai ju tiek daug ir naturaliai, gamtoje vaikstineja, is rankos duona lesa wub.gif Dar labai patiko galimybe vazineti po sala su keturraciais, mopedais, motociklais (pakanka B kategorijos vairuotojo pazymejimo).
Pagirsiu viesbuti Sol Kipriotis Village, jei kas dvejojate- seimai labai geras pasirinkimas. Maisto gausybe pralenke gera 5 zvaigzduciu Turkijos viesbuti. Teritorija didele, grazi. Tiesa, juros krantas akmenuotas, bet man tai netrukdo, faina atsisesti ant akmenu ir dar paknaisiojus kriaukliu paieskoti smile.gif

P.S. Del megztuko tai cia labai individualu, bet manau, tikrai nesudetinga isimesti lengva megztuka. As is "salanciuju", man pvz. lektuve vesoka skristi, vakare kai vejas pusteli kai kada irgi noredavosi su megztuku lauke buti.
Papildyta:
QUOTE(Oliza @ 2011 07 13, 12:33)
Klausykit, kas eme transfer per www.a2btransfers.com kada jau buna pick up time galima pasiziureti online, ar jie atsiuncia i emaila ta informacija?  g.gif  voucheri gavau iskart

Pirmyn atskridus moteris su stendu isejus is oro uosto sales laukia ir patikrina sarase, o tada pasako, kur autobusas ir isedi. Atgaliniam laikui duoda brosiura su kontaktiniais telefonais, ten diena pries skrydi paskambinti galima arba prasyti, kad viesbucio registratura paskambintu.
Atsakyti
Na ką, mes skrendam šeštadienį ax.gif
Jei pamatysite išbalusią moteriškę, skrydžio metu gurkšnojančią kai ką stipresnio, vadinasi, tai būsiu aš biggrin.gif Nors išskrendu kasmet ir ne po kartą (šimet tai bus ketvirtas skrydis), tos fobijos nugalėti nepavyksta. doh.gif
Atsakyti
Gal kam teko rezervuotis viesbutuka tiesiogiai tongue.gif Turiu galvoje be jokiu internetiniu puslapiuku, o susitarus tiesiai su viesbuciu. Nes i mano uzklausa atsake, kaina taip pat geresne nei koks booking, bet svarstau ar tai patikima ax.gif Neliksim ant ledo g.gif tiksliau ant smelio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabele @ 2011 07 13, 15:37)
Tiesa, juros krantas akmenuotas, bet man tai netrukdo, faina atsisesti ant akmenu ir dar paknaisiojus kriaukliu paieskoti  smile.gif

O kaip maudantis jūroje, vandens batai būtini ar galima atsieiti ir be jų ? Jūra greitai gilėja. Važiuosim ir mes į Psalidi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aldija @ 2011 07 14, 14:38)
O kaip maudantis jūroje, vandens batai būtini ar galima atsieiti ir be jų ?

O man aktualu, jei maudantis kur nuošalesniuose pliažuose - ar yra jūros ežių??
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2011 07 14, 11:41)
Gal kam teko rezervuotis viesbutuka tiesiogiai  tongue.gif  Turiu galvoje be jokiu internetiniu puslapiuku, o susitarus tiesiai su viesbuciu. Nes i mano uzklausa atsake, kaina taip pat geresne nei koks booking, bet svarstau ar tai patikima  ax.gif  Neliksim ant ledo  g.gif  tiksliau ant smelio  lotuliukas.gif

tikrai nibijokit ir rezervuokit. mes Graikijoj buvom 3 kartus (Kretoj, Rode, zemyne) visur rezervavomes tiesiog e-mailu susitarus ir be avansu neteko likti ant smeliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2011 07 14, 16:39)
tikrai nibijokit ir rezervuokit. mes Graikijoj buvom 3 kartus (Kretoj, Rode, zemyne) visur rezervavomes tiesiog e-mailu susitarus ir be avansu neteko likti ant smeliuko smile.gif

Bet kad geresnė kaina bus - dar laaaabai abejočiau .....

Dėl jūros ežių kiek supratau tai nėra, nes jiems reikia tik akmeninių pliažų...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 14, 15:41)
Bet kad geresnė kaina bus - dar laaaabai abejočiau .....

Dėl jūros ežių kiek supratau tai nėra, nes jiems reikia tik akmeninių pliažų...

Šiaip tai jų yra, tik ar pliaže užlipsi, neaišku. Mano vyras kai nardė paradise beach, tai matė jūros ežių.
Atsakyti
QUOTE(Aldija @ 2011 07 14, 14:38)
O kaip maudantis jūroje, vandens batai būtini ar galima atsieiti ir be jų ? Jūra greitai gilėja. Važiuosim ir mes į Psalidi  bigsmile.gif

Mums tai nei vienam neprireike, as net ir iki juros daeidavau be jokiu tapkiu, dukra kartais basa vaiksciodavo, kartais su crocsais ax.gif
Atsakyti
Mes tai turejom vandens batus, tai uzsidedavom. Nes jei nors biski bangos, nelabai smagu i ta akmenuota jura listi ir vaikscioti, nes akmenys kai ridenasi, biski musasi i pirstus, kojas. Bet galima ir be ju apsieiti.
Nors vaikams tai gerai buvo, lakste su jais.
Atsakyti
mes turėjom vandens batus, bet tik pradžioj panos su jais buvo. paskui atsibodo, priprato kojos prie akmenukų. mažoji tai su kojinėm kai kada būdavo pliaže. ne kiek badė, kiek karšti akmenukai prie gulto būdavo
Atsakyti