Izabele, kokiam miestelyje buvot apsistoje? Kas paliko didziausia ispugi?
vakar gizom is Koso, gyvenom Koso mieste, labai paprastam viesbutuky netoli juros, hotel Helias, kadangi viesbutis savaitei laiko su pusryciais kainavo 2 zmonem tik 160 euru, tai isivaizdavom, kad bus dievo pamirsta skyle, bet labai maloniai nustebino, saunus pusryciai, gana erdvus kambarys su dviem balkonais, saldytuvas, didele spinta, daug visokiu spintuciu ir t.t. man kelioneje patiko absoliuciai viskas: jura, miestas, naktinis gyvenimas, aptarnavimo kultura, ne per daug ikyrus pardavejai, ypac patiko klimatas, jis yra tobulas!!! diena ne per karsta, malonu degintis, o vakare truputi atvesta, megztuko aisku nereikia jei esi mergina, gali issideret daug visko nemokamai ) eini gatve ir jei tave kviecia uzeiti i barus, klausi o ka gero turit pasiulyt? tai labai daznai gaudavom ivairiu kokteiliu, stipriuju gerimu, uzkandziu tiesiog nemokamai. beje, netgi kelioneje laivu i tris salas, i kaina ieina tik patiekalas nemokamas, o mes gavom plius daug visokiu gerimu kiek tik sirdis geide kainos visiskai tenkino, tikrai ne brangiau nei kitose Europos valstybese, beje kavionese porcijos tikrai labai dideles, pilnai pakakdavo vieno patiekalo dviems merginoms, plius kad pries pagrindini patiekala visada atnesa uzkandziu nemokamu. taip kad mano ispudziai tik patys geriausi, antra karta turbut nevaziuociau, nes beveik viska maciau, nera ko po tas pacias vietas lakstyt
QUOTE(gintare197 @ 2011 07 12, 18:07)
Nezinot kaip Kardamenos papludimiai ? LAbai akmenuoti ?
musu buvo visiskai akmenuotas prie blue domo
O marmaryje kaip dugnas juros? reikia kokiu batu, ar nea? D
Tikiuosi, kad liepos gale lengvo megstuko tikrai nereikia Man ir taip visada visur šalta, vaikai dar dabar prisimena, kaip mama Egipte sušalo . Jei normaliems žmonėms vakare reikia megstuko, tai man tada rimto megstinio ir kojinių reikėtų
Udriau, apie Mikri Poli Kos viešbutį nieko negali pasakyti?
QUOTE(TaGre @ 2011 07 12, 22:44)
Siauras pliažas per kelią, akmuo - smėlis, be smėlio nedaug. Bene arčiausi viešbutukai šaliav Kardamenos
gal kas si setadieni lekia iki atlantic hotel Kose? mes su 2 atzalom busim 9 dienas tai gal susimatysim
kada vaziuojam kartu;-)? pagersim baruose nemokamai;-))))
[/quote]
na nzn kaip cia gautusi, nes esam pastebeje, kad kol vienos sedim, tai kokteilis kainuoja 5 eurai, bet jei ateinam su vaikinais i ta pati bara, tai kokteilis 9 eurai juk turi kazkaip atsiimti pinigus uz nemokamus gerimus