Įkraunama...
Įkraunama...

KOS sala

sveiki,
na lektuvas nusileido siandien is koso biggrin.gif su juo is as parskridau pailsejus ir susizavejus sala. apvaziavau ne visa sala, bet kiek maciau tikrai patiko 4u.gif oras pasaka, tik dvi dienas stiprus vejas buvo bet degintis netrukde.
kas iesko ramybes tai labai ramus miestelis yra marmari. nuo jo pesciomis galima nueiti iki tigaki. smile.gif na zinoma per kokia valanda biggrin.gif jei kam kas domina klauskite mirksiukas.gif P.S nezinau ar cia keitesi graiku kazkas ar kad sezonas bet diena pries man isvykstan parduotuves labai pradejo kainas kelti verysad.gif gerai kad spejom susipirkti
pavydziu kas vaziuos i kosa
Atsakyti
Smagu skaityti gerus atsiliepimus, kad žmonės grįžta patenkinti iš Koso smile.gif Tuo labiau, kad ir man kelionė labai greitai.
Gal yra plaukusių į Bodrumą? Ar verta ten plaukti, ar geriau rinktis kurią nors Graikijos salą? Be Nisyros, nes ten bet kokiu atveju žadam apsilankyti smile.gif Turkijoj esu jau buvus kelis kartus, bet ne Bodrume smile.gif

QUOTE(raV3n @ 2011 07 02, 10:03)
Gal yra kas is cia esanciu vaziuoja i Kos sala liepos 9 diena - ateinanti sestadieni?

Jūs 2 dienom anksčiau, mes skrendam liepos 11 smile.gif Gal yra vykstančių tą dieną daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Jasje @ 2011 07 02, 21:54)
Smagu skaityti gerus atsiliepimus, kad žmonės grįžta patenkinti iš Koso smile.gif Tuo labiau, kad ir man kelionė labai greitai.
Gal yra plaukusių į Bodrumą? Ar verta ten plaukti, ar geriau rinktis kurią nors Graikijos salą? Be Nisyros, nes ten bet kokiu atveju žadam apsilankyti smile.gif Turkijoj esu jau buvus kelis kartus, bet ne Bodrume smile.gif
Jūs 2 dienom anksčiau, mes skrendam liepos 11 smile.gif Gal yra vykstančių tą dieną daugiau?

mes plaukem i bodruma. labai panasu i kosa is aplinkos, grazus uostas. bet jei buve turkijoj tai manau neverta. mes nebuve buvom turkijoj tai norejom zmones ju elgesi pamatyti, na zinoma ir bodruma biggrin.gif jei be agenturos vaziuoji i bodruma tai nepamatai tokio grazaus kalno nes ten gidai veza. nebent masina nuomuotis nes peskom gabaliukas paeiti.
plaukem dar i tris salas kalymnos, pserimos ir plati. super! kalymnos yra kempiniu darykla, bet jos labai brangios. geriausia jas pirkti pserimos saloj pigiausia. mes apsirikom tuom klausimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liljan @ 2011 07 01, 21:47)
Gal galėtumėte plačiau:
Kelintą valandą išplaukėt? Kiek laiko užtruko ta kelionė? Kur pietavote?
aciuks.gif

mus is viesbucio surinko apie 8:30 o namo parveze apie 17val. keltu plaukem ne nezinau gal koki pusvalandi tada islipus pasitiko gidas susake visa info ir galejom arba laisvai pasivaiksciot miestelyje (ka ir padarem) arba galejom su juo lipt i vienuolyna... tai mes apejom miesteli atsisedom kavinukej ir papietavom, tada sutartu laiku prie sutarto autobuso sulipom, nuveze dar i pora vietu, i mazus kaimelius, o tada jau prie vulkano... ten irgi kas norejo leidosi i ji kas norejo grozejosi is virsaus arba galejo pailseti kavinukej :)nors mes buvom su dviem mazais vaikais , aisku jie ir pavargo, bet labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Draugė katik grįžusi iš Kos, dalinosi ispūdžiais, sakė jog agentūroje,iš kurios plaukė į Nisyros salą, yra organizuojama vienadienė ekskursija į Santorini salą bigsmile.gif ir "ant dienų" jau bus paskelbta viskas ir organizuojama bigsmile.gif Jei kas vyksit, pasidomėkit kas kaip ax.gif Mes lekiam 18d, tikiuosi turėsiu tokią galimybę jau aplankyt Santorinį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafaite @ 2011 07 02, 22:20)
mes plaukem i bodruma. labai panasu i kosa is aplinkos, grazus uostas. bet jei buve turkijoj tai manau neverta. mes nebuve buvom turkijoj tai norejom zmones ju elgesi pamatyti, na zinoma ir bodruma  biggrin.gif  jei be agenturos vaziuoji i bodruma tai  nepamatai  tokio grazaus kalno nes ten gidai veza. nebent masina nuomuotis  nes peskom gabaliukas paeiti.
plaukem dar i tris salas kalymnos, pserimos ir plati. super! kalymnos yra kempiniu darykla, bet jos labai brangios. geriausia jas pirkti pserimos saloj pigiausia. mes apsirikom tuom klausimu  ax.gif

Kaip tik galvojau apie Kalymnos, Pserimos ir Plati. Kiek kainuoja šita ekskursija? Galima ten daug gražaus pamatyti? Nebus taip, kad nuveš į kokį paplūdimį, paleis ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raV3n @ 2011 07 02, 10:03)
Sveiki wink.gif
Gal yra kas is cia esanciu vaziuoja i Kos sala liepos 9 diena - ateinanti sestadieni?

yra tongue.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galėtų kas plačiau apie Tigaki papasakot? Ar ten normalus gyvenamas miestelis, ar turistinis? Ar ten yra didesnių supermarketų? Ir apskritai, ar ten būtų ką veikti 9 dienas (ar būtų kur pasivaikščioti, ką pamatyti, ar kur nors vakarais linksmiau pasėdėti)? Niekaip neapsisprendžiam tarp Kefalos ir Tigaki, viešbutis Tigakyje turi daugiau privalumų, tačiau kol kas labiau traukia Kefalos vietovė. O gal žinot, ar yra šiuose miesteliuose kainų skirtumas maitinimo įstaigose, auto nuomose ar ekskursijų?
Atsakyti
QUOTE(Grafaite @ 2011 07 02, 23:20)
jei be agenturos vaziuoji i bodruma tai  nepamatai  tokio grazaus kalno nes ten gidai veza. nebent masina nuomuotis  nes peskom gabaliukas paeiti.

Jei grazus kalnas, tai tas, nuo kurio panorama matosi, tai pro ten marsrutiniai vaziuoja, stoja salia ir paeiti visai nedaug reikia, o atgal jau pesciomis nera kas nusileisti . Jei tas kalnas, tai as ant to kalno esanciame viesbutyje buvau apsistojusi ir kiek zinau, tai buten ten ir veza panoraminiu vaizdu i Bodruma paziureti. Bet diena ispudis ne toks, kaip vakare wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasje @ 2011 07 02, 21:54)

Mes kelemes ir gauliuosi, kad pasirinkau Bodruma o ne kuria nors Graikijos sala mirksiukas.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 07 03, 19:33)
Jei grazus kalnas, tai tas, nuo kurio panorama matosi, tai pro ten marsrutiniai vaziuoja, stoja salia ir paeiti visai nedaug reikia, o atgal jau pesciomis nera kas nusileisti . Jei tas kalnas, tai as ant to kalno esanciame viesbutyje buvau apsistojusi ir kiek zinau, tai buten ten ir veza panoraminiu vaizdu i Bodruma paziureti. Bet diena ispudis ne toks, kaip vakare  wub.gif

Veza i toki kalna kur stovi keli seni malunai, ir nuo to kalno jei ziuri i desine matai panorama su pilim i juros puses, jei pakyli pire malunu i kaire tai matai labai grazia ilanka su jachtom ir daugybe apartamentu. Gidas sake ten nera ne vieno viesbucio tam rajone, nes labai labai brangi zeme mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykite Kose buvusieji.., ar ten imanoma susikalbeti rusu kalba?
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 07 03, 22:33)
Mes kelemes ir gauliuosi, kad pasirinkau Bodruma o ne kuria nors Graikijos sala mirksiukas.gif
Veza i toki kalna kur stovi keli seni malunai, ir nuo to kalno jei ziuri i desine matai panorama su pilim i juros puses, jei pakyli pire malunu i kaire tai matai labai grazia ilanka su jachtom ir daugybe apartamentu. Gidas sake ten nera ne vieno viesbucio tam rajone, nes labai labai brangi zeme mirksiukas.gif

Yra vienas vienintelis Virgin club hotel, paciame kelio gale, tas pusiasalis juo ir uzsibaigia ir is jo labai grazus vaizdas ne tik i Bodruma, bet ir i Koso sala mirksiukas.gif Siemet antra karta i ji sugrizau.
user posted image
user posted image

Cia Kosas tolumoje is to viesbucio Bodrume
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Jasje @ 2011 07 02, 22:54)

Paziurekite nuotraukas, gal jums pades apsispresti del Bodrumo
http://www.supermama...?...&p=46657749
http://www.supermama...?...4625&st=240

Bet man Bodrumo ir dienai neuztenka, galeciau vaikstineti ir vaikstineti wub.gif . Bet juk tai jau Turkija ir jei as buciau jusu vietoje, tai atvykusi i Graikija, Graikijos salas ir lankyciau smile.gif
Atsakyti