Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(laurapac @ 2011 10 19, 20:20)
nu va mes grizome is savo vadinamo seimos daktaro. paskelbeme savo sirdelese echoskopo rezultatu paieska - atsakymas - ateikite kita savaite, jau turetume tureti... nu gal.. tikiuosi. pagalvoju, kad mama kaulu tyrimo laukia jau daugiau nei metai, tai musu du menesiai - dar tik lasas juroje. sakau as jam siandien - tikiuosi nenumirsime mes iki kitos savaites... jis, airis, aisku mano juodo humoro nesuprato. toliau - pas vyresniaja ant kojos karpute atsirado, matyt baseine pasigavo. kai parode daktartui - jis liepe ja kol mazyte isspausti... mano vaikui akys issprogo:))) as pasiguodziau,kad man antras menuo nugara skauda - zinau, nervas uzspaustas, nes tirpsta rankos, kojos, o karais ranku pirstu net nejauciu. jis pasukiojo mano galva i viena puse, i kita - klausia- skauda? sakau, nu ne. pabaladojo svelniai per stubura - nu sakau neskauda. tai gerai, vadinaso nieko baisaus, o kad visa nugar adatelem antras menuo bado - tai nieko, kai nukris rankos ir kojos - tada gal jau baisu bus.
tai va. grizau is daktaro skaitosi...teks skubintis i lietuva ir lekti pas daktara jei ir toiau taip tirps, jeigu nesuras vaiko tyrimo rezultatu....
nu is vienos puses cia gerai, ta integracija musu i visuomene kaip sviestu patepta, nu bet jau kas liecia medicina, tai dievueliau svenciausias - kazkoks kosmaras - ju kur tai matyta pediatras dingo kazkur... kaip pas prezidenta paskyrimo reikia laukti....nebezinau - juoktis cia ar jau verkti pradeti:)
Papildyta:
mes sutinkame:)))))

Labas brangioji nenoriu gasdinti, bet paciai reiktu eiti pas neurologa del tokiu simptomu nezinau kur gyvenat bet jei vilniui tai i pagrindini centra i santariskes,Tai supratau kur esat galit ir ten kreiptis, bet jei ta liga neduok dieve apie kuria galvoju tai ten vaistu negausi bet diagnoze nustato.
Nezinau koks didziosios amzius bet nelieskit tu karpuciu mano dukte augdama daug turejo paskui savaime isnyko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirijem: 20 spalio 2011 - 06:53
Labas rytas,

Viltyte su praejusiu gimtadieniu sveikinam labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif. Auk didute, buk sveikute, didziuliu pasiekimu !
Buckis nuo Linuko
O jau grazumas merginos wub.gif , o balius koks saunus, koks torto grozis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(hermita @ 2011 10 20, 07:40)
Ačiū už sveikinimus  4u.gif

Pasirodom, kaip ryte prieš daržiuką pozavom doh.gif  ir darželio balių smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Sandrulka, parašyk man e. paštą - atsiųsiu baliuškos foto iš darželio, kur Dominykas baliavojo su Vilte lotuliukas.gif  wub.gif

o čia mūsų murziukas linksmuoliukas wub.gif  prieš mėnesį, dar iki kirpyklos. Beje, vaikų kirpykloje visai neblogai leidosi kerpama, kol iki kirpčiukų nepriėjo doh.gif bet šukuosena superinė gimtadieniui gavosi  thumbup.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

sveikute 4u.gif

kokios gražios nuoptraukėlės wub.gif
gražuolytė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o šypsenėlė tai nuostabi biggrin.gif wub.gif
oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif siunčiam nuostabiai šypsenėlei biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dainyte @ 2011 10 20, 10:12)
sveikute 4u.gif

kokios gražios nuoptraukėlės wub.gif
gražuolytė 4u.gif  4u.gif  4u.gif
o šypsenėlė tai nuostabi biggrin.gif  wub.gif
oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif siunčiam nuostabiai šypsenėlei biggrin.gif

hermita tarp mūsų mergyčių tik puse metų skirtumas friends.gif wub.gif
Atsakyti
Ir mes sveikinam Viltyte su praejusiu gimtadieniu, daug daug sveikateles, dziaugsmo...user posted image
Atsakyti
Ir mes sveikinames su praejusiu gimtadieniu! 4u.gif
Kokia nuostabi mergaite!!!! Grazuoliu grazuole! smile.gif

QUOTE(hermita @ 2011 10 20, 06:40)
Ačiū už sveikinimus  4u.gif

Pasirodom, kaip ryte prieš daržiuką pozavom doh.gif  ir darželio balių smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Sandrulka, parašyk man e. paštą - atsiųsiu baliuškos foto iš darželio, kur Dominykas baliavojo su Vilte lotuliukas.gif  wub.gif

o čia mūsų murziukas linksmuoliukas wub.gif  prieš mėnesį, dar iki kirpyklos. Beje, vaikų kirpykloje visai neblogai leidosi kerpama, kol iki kirpčiukų nepriėjo doh.gif bet šukuosena superinė gimtadieniui gavosi  thumbup.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriela0505: 20 spalio 2011 - 09:21
O as nemoku ikelt nuotrauku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirijem @ 2011 10 20, 11:19)
O as nemoku ikelt nuotrauku blush2.gif

aš tau padėsiu,tuoj atsisūsiu nuord.
Papildyta:
per čia
QUOTE(Dainyte @ 2011 10 20, 11:20)

Atsakyti
QUOTE(Dainyte @ 2011 10 20, 11:22)
Papildyta:
per čia

o kaip ten reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainyte @ 2011 10 20, 11:22)
Papildyta:
per čia

tuoj parašysiu kaip,na pradedam nuo pradžių,spausk naršyti susirask savo nuotraukėlę kur siūsi ir spausk zagruzit,palauk kol išmes kad isikėlė,tada kai išmes lentele nusokopijuok 2 kartina teksta ir eik į forumėlį kus siūsi,atsakyti paspaudus viršui bus htth: spausk ant jo,išmes lentele ,spausk gerai,viršui atsiras juostele (laikinai leisti langų scenarijų paspausk)paskui vėl htt: išmes viršui įvesti pilną nuorodą,ištrink toj nuord kur bus kas,ir įkelk savo nukopijuotą nuotrauką ir spausk gerai ir vėl išmes internetinio puslapio antraštę ištrink MY WEBPAG ir parašyk pvz. mažytė ir spausk gerai.
Papildyta:
QUOTE(Dainyte @ 2011 10 20, 11:43)
tuoj parašysiu kaip,na pradedam nuo pradžių,spausk naršyti susirask savo nuotraukėlę kur siūsi ir spausk zagruzit,palauk kol išmes kad isikėlė,tada kai išmes lentele nusokopijuok 2 kartina teksta ir eik į forumėlį kus siūsi,atsakyti paspaudus viršui bus htth: spausk ant jo,išmes lentele ,spausk gerai,viršui atsiras juostele (laikinai leisti langų scenarijų paspausk)paskui vėl htt: išmes viršui įvesti pilną nuorodą,ištrink toj nuord kur bus kas,ir įkelk savo nukopijuotą nuotrauką ir spausk gerai ir vėl išmes internetinio puslapio antraštę ištrink MY WEBPAG ir parašyk pvz. mažytė ir spausk gerai.

na gal pasisekė man aiškiau parašyti,tikrai stengiausi blush2.gif ax.gif biggrin.gif mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirijem @ 2011 10 20, 11:36)
o kaip ten reikia g.gif

user posted image]My Webpage[/URL] aciuuuu
Papildyta:
QUOTE(Mirijem @ 2011 10 20, 11:52)
user posted image]My Webpage[/URL] aciuuuu

user posted image]My Webpage[/URL]
Papildyta:
user posted image]My Webpage[/URL] Na va parodziau ir savo vyrioka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirijem: 20 spalio 2011 - 09:52
DIDZIAUSI SVEIKINIMAI VILTYTEI[/B] 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

[B]LAURAPAC
,butinai pasidaryk mag.rezonansa,masazus....nes as irgi turiu isvarza....zinau ta skausma....na o jusu seimos daktaras-tai patylesiu doh.gif

VVARLIOKAS,ir man nugara pradejo skaudet po mazes gimimo.....

HERMITA-labai grazi mergyte wub.gif wub.gif ...ir tortas nuostabus wub.gif

Mirijem,ir berniukas nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif

labukas 4u.gif
Atsakyti
Nezinau man tai jie visi tokie fainulkos. Tik labai jau isdykes, kartais taip pavargstu. biggrin.gif
Atsakyti