QUOTE(laurapac @ 2011 10 19, 20:20)
nu va mes grizome is savo vadinamo seimos daktaro. paskelbeme savo sirdelese echoskopo rezultatu paieska - atsakymas - ateikite kita savaite, jau turetume tureti... nu gal.. tikiuosi. pagalvoju, kad mama kaulu tyrimo laukia jau daugiau nei metai, tai musu du menesiai - dar tik lasas juroje. sakau as jam siandien - tikiuosi nenumirsime mes iki kitos savaites... jis, airis, aisku mano juodo humoro nesuprato. toliau - pas vyresniaja ant kojos karpute atsirado, matyt baseine pasigavo. kai parode daktartui - jis liepe ja kol mazyte isspausti... mano vaikui akys issprogo:))) as pasiguodziau,kad man antras menuo nugara skauda - zinau, nervas uzspaustas, nes tirpsta rankos, kojos, o karais ranku pirstu net nejauciu. jis pasukiojo mano galva i viena puse, i kita - klausia- skauda? sakau, nu ne. pabaladojo svelniai per stubura - nu sakau neskauda. tai gerai, vadinaso nieko baisaus, o kad visa nugar adatelem antras menuo bado - tai nieko, kai nukris rankos ir kojos - tada gal jau baisu bus.
tai va. grizau is daktaro skaitosi...teks skubintis i lietuva ir lekti pas daktara jei ir toiau taip tirps, jeigu nesuras vaiko tyrimo rezultatu....
nu is vienos puses cia gerai, ta integracija musu i visuomene kaip sviestu patepta, nu bet jau kas liecia medicina, tai dievueliau svenciausias - kazkoks kosmaras - ju kur tai matyta pediatras dingo kazkur... kaip pas prezidenta paskyrimo reikia laukti....nebezinau - juoktis cia ar jau verkti pradeti:)
Papildyta:
mes sutinkame:)))))
tai va. grizau is daktaro skaitosi...teks skubintis i lietuva ir lekti pas daktara jei ir toiau taip tirps, jeigu nesuras vaiko tyrimo rezultatu....
nu is vienos puses cia gerai, ta integracija musu i visuomene kaip sviestu patepta, nu bet jau kas liecia medicina, tai dievueliau svenciausias - kazkoks kosmaras - ju kur tai matyta pediatras dingo kazkur... kaip pas prezidenta paskyrimo reikia laukti....nebezinau - juoktis cia ar jau verkti pradeti:)
Papildyta:
mes sutinkame:)))))
Labas brangioji nenoriu gasdinti, bet paciai reiktu eiti pas neurologa del tokiu simptomu nezinau kur gyvenat bet jei vilniui tai i pagrindini centra i santariskes,Tai supratau kur esat galit ir ten kreiptis, bet jei ta liga neduok dieve apie kuria galvoju tai ten vaistu negausi bet diagnoze nustato.
Nezinau koks didziosios amzius bet nelieskit tu karpuciu mano dukte augdama daug turejo paskui savaime isnyko.