Įkraunama...
Įkraunama...

Joninių-Rasų šventė

Esu Janina. Bendradarbiai kviecia svesti. Labai megstu sia svente, lyja ir jegu tiesiog nera. ka daryyt? g.gif kas pasveikins? kas issklaidytu lietu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kykas @ 2007 06 22, 15:11)
smile.gif O Jūs skaitėt kas tuose linkuose parašyta ?
Malonu, kad stengiatės padėt, bet ... kad 23-24d. Kernavėj vyksta Joninės aš ir taip žinau. Bus dainavimo, laužų, vainikų pynimo... kaip visur ir visada, o va kokia programa pačio rengio, kas po ko vyks ir kada prasidės?..

:)siaip tai paspaudus ant nuorodu viskas parasyta.pvz
Renginys 2007-06-23 22.00
Joninės ( Zaraso ežero saloje,mažojoje estradoje )

Birželio 23d.Zaraso ežero saloje mažojoje estradoje Joninės.
Programoje:
22 val. Tradicinės Rasų apeigos prie mažosios estrados
23 val. Poetinė kompozicija „Jurga“,pagal K.Borutos sakmę „Baltaragio malūnas“, Koncertas „Joninių naktį“
24 val. Joninių ugnies žiedas Didžiojoje estradoje
0.15- 03 val. Gegužinė mažojoje estradoje.

RASOS ŠVENTĖS EIGA

18.30 – 19.30 - Šventės dalyvių registracija muziejaus kiemelyje
20.00 - Vartų ratelis
20.00 – 21.40 - Laukų lankymas, žaidimai, burtai prie Didžiosios kupolės Pilies kalne, Pajautos slėnyje
21.40 – 22.00 - Nusileidžiančios saulės pagerbimas Pilies kalno piliakalnyje
22.20 - Aukuro uždegimas, aukojimas Aukuro kalno piliakalnio papėdėje
23.00 – 01.00 - Didžiojo laužo ir stebulių uždegimas piliakalniuose
01.00 – 02.00 - Vainikų plukdymas Neries upe
02.00 – 04.30 - Dainos, šokiai, žaidimai Pilies kalne ir prie Neries
04.30 – 04.42 - Tekančios saulės pagerbimas, prausimasis rasa

Šventės organizatoriai:
Širvintų raj. savivaldybės kultūros centras.
Tel.: 8 382 51629, 8 382 51803, el. paštas: SKcentras@one.lt

Kernavės kultūrinio rezervato direkcija.
Tel.: 8 382 47385, el. paštas: reklama@kernave.org , juste@kernave.org

na gal nevisos taip aprasytos,bet yra duoti kontaktai,manau galima pasidomet jei yra noro..
Atsakyti
4u.gif
Aš ne vietinis.
Zarso sala čia kurioj vietoj Kernavėj yra?
Ar čia išvis kur ....... Zarasuose?
Bo aš biski ne ten taikau (tikriausiai), o dometis jau bandžiau, nenori su manim Kernavė bendraut verysad.gif
Ai ryte atskelsiu ir varau, o paskui vietoj žiūrėsiu blink.gif Liksmų Joninių ir nuostabaus saulėtekio Merginos thumbup.gif
Atsakyti
O gal zinote ar vilniuje dar bus kokiu nors koncertu, neskaitant "tebunie naktis renginiu"? smile.gif
Atsakyti
man taip pat keista, kad Vilniuje daugiau nieko nevyks.. nes "Tebunie naktis" renginiai kaip supratau vyko sianakt ir daugiau nieko nenusimato, apart privaciu renginiu klubuose. o visuomeniniai???
Atsakyti
QUOTE(Aniceta @ 2007 06 23, 13:43)
man taip pat keista, kad Vilniuje daugiau nieko nevyks.. nes "Tebunie naktis" renginiai kaip supratau vyko sianakt ir daugiau nieko nenusimato, apart privaciu renginiu klubuose. o visuomeniniai???

kaip ir kasmet, vakar vilniuje verkiuose buvo labai smagi rasu svente.
Atsakyti
Prašom į Anykščius biggrin.gif Puiki šventė nusimato,jai oras nesubjurs biggrin.gif
Atsakyti
Na nesamone kazkokia Vilniuje, siandiena jonines reikia svesti, o ne vakar.. Beto kokia ten svente kai visi po darbu dar nespeje atsigauti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JaNNeTe @ 2007 06 23, 16:14)
Na nesamone kazkokia Vilniuje, siandiena jonines reikia svesti, o ne vakar.. Beto kokia ten svente kai visi po darbu dar nespeje atsigauti verysad.gif

Na sventes organizatoriai irgi negali persiplesti. 22-tra diena sventeme Verkiuose, 23-cia - tradiciskai Kernaveje. Reikejo nepatinget ir pasivazinet mirksiukas.gif Buvo labai smagi svente thumbup.gif

Beje kalba eina ne apie Joniniu, o RASU svente. Jonines tera vardadienis, o visos kitos tradicijos siejamos su Rasomis. Temos pavadinimas taisytinas. Reiketu bent jau per bruksneli rasyti.
Atsakyti
labai prasau gal kas zinote ar sendiena mazdaug situ laiku ,vakare drinks_cheers.gif vyksta kaskas vilniuje? g.gif Girdejau kad lygtai sereikiskiu parke ,bet neznau kelinta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo --->Just me...vita...: 24 birželio 2007 - 19:07
Kernavėj buvo liuks thumbup.gif dalyvavau - labai patiko.
Atsakyti
Taigi, kaip atšvęsti Jonines planuojate šiais metais? rolleyes.gif
Atsakyti