Įkraunama...
Įkraunama...

Joninių-Rasų šventė

o aš buvau trakuose smile.gif
suderinau, taip sakant, darbą su pramogom.
kadangi ten buvo nieko gero, o parašyti iš renginio kažką reikėjo, tai su draugai pasidarėme tikrą tūsą thumbup.gif dalyvavome visose atrakcijose, visose žaidimuose ir t.t. pati asmeniškai lipau ant stulpo dešros pasiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2005 06 28, 10:12)
Tai gal tu valandas nepažiūrėjai  ax.gif nes ten lyg tai dieną buvo prie baltojo tilto ir  Rotušej ... o vakare Vingio parke, mes buvom labai smagiai praleidom laiką  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(ginija @ 2005 06 28, 14:13)
O as Sereikiskiu pare veiksmo jokio ir neradau  cry.gif  taigi apsisuke i Vingio parka nurukom. Ir neprasovem. Smagu buvo, nes atsitiktinai susitikau seniai matytus zmones  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Aš su šeima irgi buvau Vingio parke - labai patiko, buvo smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2005 06 28, 15:39)
o aš buvau trakuose smile.gif
suderinau, taip sakant, darbą su pramogom.
kadangi ten buvo nieko gero, o parašyti iš renginio kažką reikėjo, tai su draugai pasidarėme tikrą tūsą thumbup.gif dalyvavome visose atrakcijose, visose žaidimuose ir t.t. pati asmeniškai lipau ant stulpo dešros pasiimti smile.gif

Geras thumbup.gif Mačiau... tongue.gif Mes už staliukų po skėčiu sedėjom..Mano sūnus irgi dalyvavo..ejo su batais tokiais didžiuliais....laimėjo mirksiukas.gif Mes ir visai gerai praleidom laiką..prigerėm alaus, privalgėm kibinų, oras geras ..visai smagu ..
Atsakyti
Gal jau šių metų Joninėms kuri esate scenarijų paruošusi, pasidalinkit mintim. ax.gif Aš, kadangi turiu savo Joną, TAI NEIŠVENGIAMAI TEKS ŠVĘSTI, žadam kaimo sodyboje, bet ten nėra beveik jokių atrakcijų, tik tiek , kad iš miesto išvažiuosim.Reikia kažko prigalvoti, nors publika l. įvari trijų kartų doh.gif , tai sunkoka.
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 05 28, 13:11)
Gal jau šių metų Joninėms kuri esate scenarijų paruošusi, pasidalinkit mintim. ax.gif  Aš, kadangi turiu savo Joną, TAI NEIŠVENGIAMAI TEKS ŠVĘSTI, žadam kaimo sodyboje, bet ten nėra beveik jokių atrakcijų, tik tiek , kad iš miesto išvažiuosim.Reikia kažko prigalvoti, nors publika l. įvari trijų kartų doh.gif , tai sunkoka.

Pernai metais sugalvojom taip Jonines svesti: sakom, kodel dovanos buna tik per Kaledas ir kodel jas atnesa tik Kaledu senelis g.gif Juk Jonines tam ir yra, kad ieskotume paparcio ziedo lotuliukas.gif Dalyvavo trys kartos:musu vaikai, mes, mano tevai ir tevu tevai, atsiprasau keturios kartos 4u.gif Visiems nupirkom po nedidele dovanele, prisegem prie ju tokias zybsincias sirdutes, kur nakti zybsi ir is toli matosi. Kai vakare sutemus pasedejom prie lauzo-didziulio tokio, nubegom su vyru i skirtingas puses, suslepem dovanas, iziebem sirdutes ir sugrize liepem vieniems eiti i viena puse, kitiems i kita-paparcio ziedo ieskoti lotuliukas.gif Visi nustebo, sako, tokio nebuna, o mes ranka parodem i zybsincias is toli sirdutes lotuliukas.gif Zinokit, ir seni, ir jauni suoliavo po kaimo sodyba, pakrumemis ieskojo sviecianciu paparcio ziedu lotuliukas.gif O kiek dziaugsmo ir laimes, kiek emociju buvo, kai rade sau skirtas dovanas rode vieni kitiems lotuliukas.gif Beje, as gavau tikra paparcio zieda-aukso ziedeli su cirkonio akute blush2.gif Zodziu, juoko, erzelio ir uzsiemimo buvo trim valandom 4u.gif
Atsakyti
Gal žinot kur ieškoti informacijos apie Jonines Lietuvoje? Jonavoje buvom pernai, šiemet norisi kažkur. Kas gero bus Vilniuje, Kaune, Druskininkuose, Birštone?
Atsakyti
O gal kas esat buvę per Jonines Latvijoje? Gal ten kas įdomaus vyksta, pas juos gi tokia didelė šventė?
Atsakyti
O ką padovanot Jonui originalaus?.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2006 06 12, 08:44)
Gal žinot kur ieškoti informacijos apie Jonines Lietuvoje? Jonavoje buvom pernai, šiemet norisi kažkur. Kas gero bus Vilniuje, Kaune, Druskininkuose, Birštone?

Vilniuje labai smagiai Joninės švenčiamos Verkių parke. Susirenka daug šeimų, dalyvauja smagūs liaudiškos muzikos kolektyvai , tikra lietuviška šventė, be poso, fejerverkų, bat su tikro Joninių apeigom thumbup.gif
Atsakyti
Visas ir visus su Joninem!!! biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
biggrin.gif Atnaujinu temą-Joninės artėja....Kur švęsit, kaip švęsit?? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabeska: 12 birželio 2007 - 20:38
net nžn g.gif visad švesdavau pas mama kaime, gal ir db ten būsim, o gal ką kitą suplanuosim, MB lyg ir apie tytuvėnus šnekėjo, aij bus matyt ax.gif
Atsakyti