Įkraunama...
Įkraunama...

Joninių-Rasų šventė

Turiu šiemet galvos skausmą kaip linksmai ir įdomiai atšvęsti Jonines.Reikalas tas, kad kartu švęsime ir sūnaus 2 metukų gimtadienį, nes jis gimęs liepos pradžioje, o be to jis Jonukas. Bus nemažai vaikučių.
Tai sakau gal kas žinote kokių įdomių žaidimukų žaidžiamų per Jonines(kad ir tėveliams būtų linksma) ???? 4u.gif
Atsakyti
Ar šiemet bus kokie nors renginiai Vilniuje? Gal kas žino... g.gif
Atsakyti
O mums dar ir 3-iasis gimtadienis per Jonines... 4u.gif drinks_cheers.gif
Ka cia sugalvoti ???????

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 06 17, 16:25)
Šiemet Jonavą žada paskelbti Jonų Respublika ir išdavinėti Jonų Respublikos pasus visiems Jonams ir Janinoms. Šventė pradės šurmuliuoti apie 18 val. Veiks mugė, amatų miestelis, dainuos Lietuvos ir svečių folkloriniai ansambliai, vyks kupoliavimas, vainikėlių pynimas ir t.t. Apie 22 val. prasidės laumių ir raganų puota su šviesos ir ugnies elementais. 24 val. paprastai būna fejerverkai, o po to - koncertas. Šiemet koncertuos 16Hr ir Biplan.
Čia tiek perskaičiau šventės reklamoje. Gal kam bus įdomu?

Labai šaunu. Kaip tik žadam palėkti iki Jonavos. Reikia nors kartą pamatyti tikras jonines Jonavoje.
Atsakyti
O as tai per sias Jonines dirbsiu, ir dar vakare!!! cry.gif
Atsakyti
Laba diena, norejau paklaust ar siemet vyks koks koncetras Kaune Jonams? nes pernai tai vyko prie kauno pilies ir Nemuno saloj man taip atrodo o siemet ar vyks kas nors? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2005 06 23, 12:17)
Laba diena, norejau paklaust ar siemet vyks koks koncetras Kaune Jonams? nes pernai tai vyko prie kauno pilies ir Nemuno saloj man taip atrodo o siemet ar vyks kas nors?  drinks_cheers.gif

Kaune nieko gero neradau, tai dabar svarstom kur čia patraukti į Rumšiškes ar į Jonavą g.gif
Atsakyti
Kaune :
JONINIŲ ŠVENTĖ
„Ein saulelė aplink dangų"

2005 m. birželio 23 d. Santakos stadione nuo 17 iki 24 val.

17 val. - Renginio pradžia. „Vaikystės parko", tautodailės ir prekybinės mugės atidarymas, veiks atrakcionų parkas vaikams.
19 val. - I dalis „Ein saulelė". Vaidilučių simbolinio aukuro ugnies užkūrimas. „Amatų ir burtų slėnio" pristatymas. Muzikos ansamblio „Ainiai" koncertas.
20 val. - II dalis „Rasa žolę kėlė". Netradicinio folkloro grupės „Žalvarinis" koncertas.
21 val. - III dalis „Buvo naktys švento Jono". Liaudiškos muzikos ansamblio „Šilkas" koncertinė programa. Jonų Jono ir Jonės rinkimai (valso ir polkos konkursai, proto mankšta, ir kt.). Joninių laužo užkūrimas, instaliacija „Ugnies gėlės" (vainikų plukdymas upe).
22.30 val. - IV dalis „Ir pražydo papartėlis". Kupolės atvykimas, „Paparčio žiedo" ieškojimas. Stasio Povilaičio koncertas. „Paparčio žiedo" savininko apdovanojimas.
23.30 val. - „Piktosios raganos" sudeginimas (pirotechnika). Foninė muzika.
24 val. - šventės pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2005 06 23, 16:03)
ATSIPRASAU SUMAISIUA VARDUS  blush2.gif

aš visai nežinau ką veikti savaitgalį

atseit tiek renginių, o ką veikti nėra cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2005 06 22, 12:02)

Joooo... pasiskaiciau as sitame internetiniame puslapyje nurodyta informacija... Saakau vyrui: "Einam prie baltojo tilto." Nueinam - tuscia jokio renginio. blink.gif Per visa miesta nusigavom iki Rotuses aikstes.... tyla.... blink.gif
Gerai, kad ta vakara mano vyras buvo geros nuotaikos, nes kitaip man butu riesta... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 06 28, 08:15)
Joooo... pasiskaiciau as sitame internetiniame puslapyje nurodyta informacija... Saakau vyrui: "Einam prie baltojo tilto." Nueinam - tuscia jokio renginio.  blink.gif  Per visa miesta nusigavom iki Rotuses aikstes.... tyla....  blink.gif
Gerai, kad ta vakara mano vyras buvo geros nuotaikos, nes kitaip man butu riesta...  doh.gif

Tai gal tu valandas nepažiūrėjai ax.gif nes ten lyg tai dieną buvo prie baltojo tilto ir Rotušej ... o vakare Vingio parke, mes buvom labai smagiai praleidom laiką rolleyes.gif
Atsakyti

O as Sereikiskiu pare veiksmo jokio ir neradau cry.gif taigi apsisuke i Vingio parka nurukom. Ir neprasovem. Smagu buvo, nes atsitiktinai susitikau seniai matytus zmones drinks_cheers.gif
Atsakyti