Moterys, aš tik priminsiu (kažkada sakiau), kad NEPASITIKĖKIT vyrų pasakom, kaip jie papildomai mokės alimentų, kaip jie bendraus su vaiku daug, nors ir nėra bendravimo tvarkos... Alimentų reikalaukit apiformint maximum, ir sutarty galit nusistatyt bendravimo tvarką - taip ateičiai išvengsit visokių išsidirbinėjimų, grąsinimų ir aišku išlaidų papildomiems teismams... man irgi žadėjo, kad mokės vaikui daugiau nei parašėm alimentų
naivuolė...

QUOTE(mama_x2 @ 2012 05 06, 06:53)
Moterys, aš tik priminsiu (kažkada sakiau), kad NEPASITIKĖKIT vyrų pasakom, kaip jie papildomai mokės alimentų, kaip jie bendraus su vaiku daug, nors ir nėra bendravimo tvarkos... Alimentų reikalaukit apiformint maximum, ir sutarty galit nusistatyt bendravimo tvarką - taip ateičiai išvengsit visokių išsidirbinėjimų, grąsinimų ir aišku išlaidų papildomiems teismams... man irgi žadėjo, kad mokės vaikui daugiau nei parašėm alimentų
naivuolė...

sitaip elgiasi ir su issilavinimu, ir iki skyrybu buve labai teigiami vyriskiai....
QUOTE(minte @ 2012 05 06, 11:14)

sitaip elgiasi ir su issilavinimu, ir iki skyrybu buve labai teigiami vyriskiai....
Pati ant skyrybu einu, irgi deklaruoja kad paskolas mokes, alimentus mokes...... girdziu ta pasaka...rezultatas patikejus ko gero irgi butu toks pats
QUOTE(zvirble79 @ 2012 05 06, 08:09)
Pati ant skyrybu einu, irgi deklaruoja kad paskolas mokes, alimentus mokes...... girdziu ta pasaka...rezultatas patikejus ko gero irgi butu toks pats
net ir sudarius santuokos pasekmiu nutraukimo sutarti, kuria patvirtina teisejas, ne visada moka. Bet kai yra sutarty viskas detaliai aptarta, tada paprasciau teisiniais budais issireikalauti.
QUOTE(minte @ 2012 04 30, 09:45)
"isigaliojus" skyryboms, jei buvai pasiemusi neisigaliojusio sprendimo nuoraša, nueini i teismo rastine, ir ten uzdeda, kad "sprendimas isiteisejes".
Taciau, kad matytusi, kad esi issituokusi, su siuo sprendimu turi kreiptis i civilines metrikacijos skyriu, kad uzregistruostu istuoka, ir isduotu istuokos liudijima.
Taciau, kad matytusi, kad esi issituokusi, su siuo sprendimu turi kreiptis i civilines metrikacijos skyriu, kad uzregistruostu istuoka, ir isduotu istuokos liudijima.

o gali ištuokos liudijimą atsiimti kitas asmuo, pvz kokiu nors notariškai patvirtintu nutarimu?
QUOTE(taipbuna @ 2012 05 07, 12:43)
o gali ištuokos liudijimą atsiimti kitas asmuo, pvz kokiu nors notariškai patvirtintu nutarimu?
pas notara galima patvirti igaliojima tam tikriems veiksmams atlikti. Paskambinkit i savo miesto civilines metrikacijos skyriu ir paklauskit, ar istuokos liudijimas isduodamas su igaliojimu.
QUOTE(ingulite @ 2012 05 10, 23:11)
Skyriames su vyru auginam 2 nepilnamecius vaikus Vienas turi sunkia negalia. Butas pirktas puse metu iki vestuviu su paskola, paskola vyro vardu. Vyro pajamos 2500lt mano pajamos 2000lot. Kiek as galiu tiketis alimentu uz vaikus ir ar mums priklauso dalis buto?
bet jezau jezau kaip sunku skaityti tokius dalykus, kai vyskta skyrybos seimose, kuriose du ir daugiau vaiku..... man toks jausmas kad vaikai tikrai praranda galimybe bendrauti su tevu, aisku jei tam tevui reikia tu vaiku...... geriau skyrybu nebutu
Reikia patarimo

Skiriasi draugų šeima

Ačiū

QUOTE(Panterrrrra @ 2012 06 01, 12:28)
Gal kas turite pavyzdį ieškinio dėl santuokos nutraukimo dėl sutuoktinio kaltės?
gausit kreiptis pas advokatus, nes tokio kaip sablono ieskinio nera...

O jei išsiskiri kai vaikas dar negimęs? Tėvui vistiek bus numatytas bendravimas su juo? Noprėčiau, kad to nebūtų