Debesyla, kaip grazu
Sveikinimai sulaukus Benjamino - tikro galiuno
QUOTE(debesyla @ 2011 06 15, 00:46)
Kad šitokie stebuklai pasaulyje vyksta: iš nieko atsiranda žmogus jaučiantis, kvėpuojantis, augantis.
As sita irgi galvojau pirma karta paemusi suneli i rankas. Ir tikrai: koks stebuklas
Nuostabi istorija
oi, kokia jaudinanti ir stebuklinga jusu istorija...
Turi nuostabų talentą rašymui - skaičiau ir prieš akis vaizdai plaukė. Pati geriausiai aprašyta istorija
Stipriai aprasyta
Man irgi buvo planinis cezaris, bet vandenys nubego ir ligoninej pasake kad apsiverte taip kaip reikia ir galiu pati gimdyt. Idomu, o jum nesake/nepatikrino vaikelio padeties priesh cezari?
Visiem sveikatos begalines
Man irgi buvo planinis cezaris, bet vandenys nubego ir ligoninej pasake kad apsiverte taip kaip reikia ir galiu pati gimdyt. Idomu, o jum nesake/nepatikrino vaikelio padeties priesh cezari?
QUOTE(MissMartini @ 2011 08 11, 09:54)
Stipriai aprasyta
Ačiū Man irgi buvo planinis cezaris, bet vandenys nubego ir ligoninej pasake kad apsiverte taip kaip reikia ir galiu pati gimdyt. Idomu, o jum nesake/nepatikrino vaikelio padeties priesh cezari?
Patikrino, darė echoskopiją, bet jis sėdėjo laimingai įsitaisęs Dabar džiaugiuosi, būtų tekę tokį 4,5 kg arbūzą gimdyt
Ačiū visiems, kas skaitė ir kam patiko
Labai gražiai aprašyta.
dar galėč skaityt ir skaityt.
dar galėč skaityt ir skaityt.
aukit sveiki ir laimingi
Labai grazu Sveikateles augant
Puiki istorija.
Tokia stebuklinga ir nuostabi jusu susitikimo istorija