Del saldainiu popieriuku. O nieko, kad suvalgius saldaini vaikucio nuotraukele tiesiog ismetama i siukslyne? Anadien suni vedziojau, tai tokio grazaus pupuliuko nuotraukele saldainio popieriuke sunekas mindziojo. Net pakeliau, kad ismest. Labai reiktu apgalvot pries darant. Gal geriau kazkoki simboli, uzrasa, ar pagaliau tu saldainiu popieriuku surinkima, suvalgius vidu...
Atleiskit, pasikartojau. Paverciau tema, sis klausimas jau buvo iskeltas;)
Jei norime svecius pradziuginti vaikucio atvaizdu, gal geriau padaryt kazkoki suvera, pagaliau nuotraukelesu uzrasu(ale atviruka) su padekojimu uz dalyvavima krikstynose. Tokio tikrai nekiltu ranka ismesti. Dabar dar sove mintis, kad gali buti kazkokia grazi vaikucio nuotrauka, su uzrasu(padekojimu ar palinkejimu), o kitoje puseje , tarkim mazylio pirstuko atspaudas ar rankytes atspaudas. Gal susegti keli lapai(knygele) is ikikrikstynisku svarbiu momentu, gal kt. Gal ir negerai, kad kisuosi i si skyreli, nes savo vaika jau senokai pakrikstyjau:)), bet siuo laiku daznai krikstynose dalyvauju(fotografuoju). Todel butent saldainiu popieriukai krito i akis. Nekritikuoju, tik siulau labai gerai apgalvoti. Dar varijantas sveciam pasakyti popieriukus rinkti ir sventes pabaigoje, daugiausiai surinkusieji gaus kakoki priza... Ar kt.
Jei norime svecius pradziuginti vaikucio atvaizdu, gal geriau padaryt kazkoki suvera, pagaliau nuotraukelesu uzrasu(ale atviruka) su padekojimu uz dalyvavima krikstynose. Tokio tikrai nekiltu ranka ismesti. Dabar dar sove mintis, kad gali buti kazkokia grazi vaikucio nuotrauka, su uzrasu(padekojimu ar palinkejimu), o kitoje puseje , tarkim mazylio pirstuko atspaudas ar rankytes atspaudas. Gal susegti keli lapai(knygele) is ikikrikstynisku svarbiu momentu, gal kt. Gal ir negerai, kad kisuosi i si skyreli, nes savo vaika jau senokai pakrikstyjau:)), bet siuo laiku daznai krikstynose dalyvauju(fotografuoju). Todel butent saldainiu popieriukai krito i akis. Nekritikuoju, tik siulau labai gerai apgalvoti. Dar varijantas sveciam pasakyti popieriukus rinkti ir sventes pabaigoje, daugiausiai surinkusieji gaus kakoki priza... Ar kt.
QUOTE(mimuks @ 2011 06 16, 20:44)
nea neturiu... bet maciau kaip atrodo tokios suknytes; tikrai labai graziai
o gal internete matei? Bandziau per google ieskot nieko neradau. As dar galvoju apie varianta tapyba ant silko
QUOTE(Esha @ 2011 06 17, 18:14)
As kaip suprantu velta ant silko suknele, kai virsuje silkas, o vidineje adlyje suvelta vilna? Nes as tai tokiu pora macius. Grazu man. Tik va kaip atrodo berniukui toks gaminys niekaip nesisivaizduoju Butu idomu pamatyt
as esu apveltas skaras ir skraistes macius bet suknutes ne
QUOTE(archeologe @ 2011 06 17, 17:08)
o gal internete matei? Bandziau per google ieskot nieko neradau. As dar galvoju apie varianta tapyba ant silko
ne tiesiog maciau sesers darbus tai manau bus grazu... pasirodysim po sventes
Bralki, kaip mane uzkniso viskas jau!!! Kaip galima sitaip dirbti nebegaliu. Vakar uzsakem krikstateviams dovaneles, siand 1val turejo buti, nes dar reikia suspeti isgraviruoti. Nuvaziuoja Mb 15val, ogi niekas nepadaryta. Tipo palaukit 20min. Mb is darbo islekes, sutinka, laukia ir kas is to, uz geros val gauna puodeli (uzsakyma), o ten maziuko veiduko beveik nesimato, dar be to veidukas kazkoks aplaupytas (nekokybiskai padare, nepavyko pleveles nuimt ar pan). Bet kas svarbiausia atiduoda toki aplaupyta ir viso gero! Mb pakisa po nosim, tai sutinka perdaryti. Be to dar buvom uzsake raktu pakabuka, tai vakar is vakaro atidejo mums, o siand kita pamaina ir aiskina, kad nera tos formos Gerai pasiknisus ir paaiskinus, kad mes vakar matem ir buvo - atranda! Bet...per anksti be reikalo apsidziaugiam, nes neranda formos-trafareto ir pan, del to negali musu norimos formos padaryti! Nu, pravalas kazkoks! Galiausiai Mb daugiau nei po 1.5val pasiima puodeli, pasiima kita pakabuti ir isvaziuoja. As dar nemaciau, bet bijosiu net ir ziuret, gal geriau man ju ir nematyti
Mes rasom tik tikraji
O del saldainiu popiereliu as dariau su angeliukais ir animaciniu filmuku personazais
QUOTE(Esha @ 2011 06 17, 15:28)
jei parassiu iskart du vardus: tikraji ir kriksto?
Mes rasom tik tikraji
O del saldainiu popiereliu as dariau su angeliukais ir animaciniu filmuku personazais
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 17, 12:09)
Yra . Rasyk moderatorei, pirmam puslapiuke nurodyta kuriai, as berods Svajunei rasiau. Ir tikraigausi. Beto ir fotki yra albumiukas tuo paciu vartotojo vardu
As parasiau bet negaunu jokio prisijungimo duomenu
Turiu klausima ar vaikas baznycioj butinai turi buti su kepuryte kazkaip susimasciau,nes sendien atsiunte kostiuma,bet ne balta kremini galvoju kepures ner o kaip reiks priderinti jeigu ji butina baznycioj,trecio vaiko krikstynos ir se tau koks klausimas ,nes pirmiems kostiumai buvo su kepurytem.
Vaje prisipirkau grozybiu visokiu,suvenyru
QUOTE(Afigenija @ 2011 06 17, 17:48)
Bralki, kaip mane uzkniso viskas jau!!! Kaip galima sitaip dirbti nebegaliu.
Man iki siol viskas einasi gerai. Tik va pati nelabai prie siuvinejimo prisedu o reik issiuvinet uzrasus ant prijuosciu
QUOTE(mimuks @ 2011 06 17, 18:46)
ne tiesiog maciau sesers darbus tai manau bus grazu... pasirodysim po sventes
ai tai tavo sesuo cia daro. Reik man per kita savaite su suknele reikalus sutvarkyt, o tai laikas eina as nei is vietos.
kokius zodzius rasote dekodami sveciams Gal turit pavyzdziu ar paprastus is sirdies