Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011,

oho kaip greitai jau nauja temuke drinks_cheers.gif

QUOTE(mimuks @ 2011 06 14, 15:40)
na as ir manau kad vasara su dangaus zibintais zaist pavojinga... tai tikriausiai liksiu prie helio balionu minties 4u.gif

mes leisime prie baznycios helio balionus ax.gif

QUOTE(Afigenija @ 2011 06 16, 12:56)
Kaip viena mamyte pasiule, as nepatingejau ir perskaiciau sapnininka tu raidziu, kurioms truko ideju mirksiukas.gif O siaip J ir pas mus yra, tai nusprendem dovanoti jogurta ax.gif O man buvo minciu jautiena kokia vytinta rolleyes.gif

mes irgi turim R tai bus razinos tongue.gif o J tai gali buti pvz javainiukas tongue.gif

kadangi as siuti, nerti, megzti nemoku tai teko uzsakyti suknyte, kad nunertu, nes labai norejau. kainuos 80 lt (su viskuo) + 20 lt kepuryte. Ir cia manau prasisukau pigiai, nes kainos ziauros situ grozybiu doh.gif

Del kunigo laukneselio...tikrai nieko nenesiu, nes manau baznyciai uztenka aukos blush2.gif

liko mums menesiukas, o jau daug ka turiu, prizai supirkti beveik visi ir supakuoti, krikstukai jau irgi iristi, padekos, isakymai, diplomai ireminti, dovanos supirktos ir uzsakytos kai kurios thumbup.gif
liko drabuzeliai, papuosimai stalo, na ir siaip smulkme.

Tik turiu bedele, nes nzn kur uzsakyti torta, 2 SM mamytes atsisake, nes negali, o daugiau nieko nzn. Gal kas zinote kur daugiau naturalus tortai ir grazus buna??? verysad.gif Parasykite prasau i az blush2.gif wub.gif busiu is anksto dekinga
Atsakyti
Merginos ar planuojanciu tarpe yra Siaulieciu, Radviliskieciu? g.gif
Atsakyti
Vilmuliux0520,aš šiaulietė mirksiukas.gif .

Na bandysiu ir aš jau smarkiau pasiplanuoti,šventė liepos 17 dieną.Liko lygiai mėnuo.Kaip ir viskas yra užsakyta,suknelė nunerta,tortas užsakytas,krikštatėviai pakviesti.Dabar mąstau apie veiklą kavinukėje,kad nebūtų liūdna ir šventė būtų įsimintina wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 16, 23:51)
Merginos ar planuojanciu tarpe yra Siaulieciu, Radviliskieciu? g.gif

Mes organizuojame netoli Šiaulių, tik į kitą pusę - Kelmė wink.gif Bet daug ką darysiu Šiauliuose, ten užsisakiau tortą, pas kirpėją ten eisiu ax.gif Gal net ir alų iš ten imsime biggrin.gif Gyvenau kurį laiką Šiauliuose, tai man miestas gana pažystamas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 17, 08:27)
Vilmuliux0520,aš šiaulietė mirksiukas.gif .

QUOTE(Kirila @ 2011 06 17, 08:28)
Mes organizuojame netoli Šiaulių,

Gal zinote, kur butu galima irist laikrastuka? Ta prasme susegt sasiuvinion principu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 17, 08:23)
Gal zinote, kur butu galima irist laikrastuka? Ta prasme susegt sasiuvinion principu g.gif

Nea,tikrai nežinau,nes neteko susidurti.Kai aš kažkada ruošiau krikštuką - tai paprastai su "krokodiliuku" susegiau per tris viečikes ir buvo liux thumbup.gif .Tiesa,dar kamputyje perrišau mėlynu kaspinėliu,tiesiog,labai gražiai žiūrėjosi wub.gif .
Papildyta:
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 17, 08:35)
Nea,tikrai nežinau,nes neteko susidurti.Kai aš kažkada ruošiau krikštuką - tai paprastai su "krokodiliuku" susegiau per tris viečikes ir buvo liux thumbup.gif .Tiesa,dar kamputyje perrišau mėlynu kaspinėliu,tiesiog,labai gražiai žiūrėjosi wub.gif .

Vilmux0520,kada jūsų šventė mirksiukas.gif ?

Na ketinu eiti skaityti visas krikštynų planavimo temutes,juk ten tiek gerų minčių,kažkada skaitinėjau,nepasižymėjau,tai dabar teks iš naujo doh.gif ...

Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 17, 09:35)

O idomu ar yra dideliu "krokodiliuku" ? Ta prasme kad dasiektu A4 formato lapo viduri g.gif .
Papildyta:
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 17, 09:40)
Vilmux0520,kada jūsų šventė mirksiukas.gif ?

Liepos 23 mirksiukas.gif
---
Beje, kur torta uzsakinejot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 17, 09:44)

Mes pas Baranauskienę biggrin.gif
Man vistiek ten skaniausi tortai yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2011 06 17, 09:51)
Mes pas Baranauskienę  biggrin.gif

Mastau ir as ten. Tik niekaip neprisiruosiu nusigaut ten. MB ne lietuvoj, pati nevairuoju. Su mazium viesuoju transportu nelabai pasinaudosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 17, 08:44)
O idomu ar yra dideliu "krokodiliuku" ? Ta prasme kad dasiektu A4 formato lapo viduri g.gif .
Papildyta:
Liepos 23 mirksiukas.gif
---

Visokių dalykėlių yra.Nueik į kanceliarines arba kur sega,riša dokumentus,ten viską gali padaryti mirksiukas.gif .

Aš tortą užsakiau pas vieną SM mamytę iš Šiaulių.Baranauskienės kažkiek man pabodę.Visoms šventėms anksčiau iš ten sakydavomės.Dar giriami yra "Bitutės" tortai,kur kepykla yra prie "Tau" prekybos centro,prie viaduko mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 17, 10:01)
Aš tortą užsakiau pas vieną SM mamytę iš Šiaulių.Baranauskienės kažkiek man pabodę.Visoms šventėms anksčiau iš ten sakydavomės.Dar giriami yra "Bitutės" tortai,kur kepykla yra prie "Tau" prekybos centro,prie viaduko mirksiukas.gif .

"Bitutej" kai skambinau geeguzes gale, tyai sake uzsakymu turi iki rugpjucio galo doh.gif
Atsakyti
Vilmux0520,man atrodo,kad gali pasiskambinti Baranauskienei ir užsisakyti telefonu mirksiukas.gif .

Dar "Pumpurėlio" tortai giriami mirksiukas.gif
http://www.pumpurelis.lt/node/4
Atsakyti