na va mano planas jau sudarytas belieka igyvendint:
1.
Sveciu sarasas- yra [ 25 zmogiukai, iskaiciuojant kleckucius];
2.
data- pagaliau suderinta [sunkiausias uzdavinys nes krikstatevis atskrenda is vokietijos, o mano sesuo is belgijos]
3.
baznycia - uzsakyta [nors tiesa sakant galvojau kad liksim be krikstynu, nes su vyru esam nevede, bet juk mano pipiriukas del to nekaltas???]
4.
sventes vieta - nuziureta, bet neuzsakyta, nes B neranda laiko nuvaziuot.
5.
kvietimai- uzsakyti, greitu laiku turi atkleliaut i lt.
5.
mano apranga- jau baigiu nusinert suknele [idejos jai pagautos SM]
6.
kleckucio apranga - uzsakytas veltas ant silko kostiumas [bus krikstynu dovana nuo mano sesers]
7.
scenarijus manau bus toks [pagrindine ideja- meskutis angeliukas, tai visa atributika su juo]
- renkames namie, vaisinam vieno kasnio uzkandelem [ ieskau ideju]
- prie iejimo padeti batukai su uzrasu ''senus sudevejau, reikia nauju, neturiu pinigu'' tad renkam aukas
-krikstamote aprengs mano pipira
-vaziuojam i baznycia;
-apeigos
- po apeigu prie baznycios manau leisim helio balionus, ant kuriu bus palinkejimai mano kleckuciui
- fotkinames
- vaziuojam i sventes vieta, ten visos seimos gaus po krikstuka [ beveik baigtas]
- priesaikos, krikstateviu, seneliu, sesiu;
- iteiksiu pazymejimus, t.y. foto su uzrasais kad sekmingai tapo kriksto tevais ir seneliui kad pakeliamas pareigose is mociutes vyro i senelius
- taip pat bus dovanos - krikstateviams foto/pazyma ireminta + ranksluostukai, seneliui taip pat foto/pazyma ireminta + medine isdeginta taupykle, mociutes gaus po pasaku knyga ir vienai medinis isdegintas saukstas, kad grybuku netruktu, kitai mentele, kad namai visada blynais kvepetu. seses po priesaikos gaus po tedy meskuti angeliuka, kad saugotu ir jas, kiti vaikai taip pat gaus po tedy angeliuka bet maziuka;
- kad sveciai neliktu nuskriausti jiems taip pat ruosiu pasizadejimus, tik dar nenusprendziau kokia forma bus, ar kortelem, ar gelyte, ar trauks pareigas;
- toliau manau bus profesijos zaidimas;
- na dar galvoju gal padarysiu ta spelione pagal varda
- tai scenarijus toks, nezinau ar daugiau ko bereikia, gal pakaks?
8.
leles koja- manau darysiu dovanu dezuciu torta, su kleckucio foto ir padeka, o viduj saldainiukais. nedarysiu jokiu sirsiu medaus... nes kazkaip ne krikstynom jis man.
tai va tokios idejos, ka pamirsau????
-